Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прогноз погоди в Плайя-де-лас-Амерікас на сьогодні, завтра, 2 тижні.

весна

Поїздка на Тенеріфе навесні - відмінна можливість побачити острів у всій красі! Тон сезону задає ніжне цвітіння мигдалю, що починається в кінці лютого.

Прогноз погоди в Плайя-де-лас-Амерікас дозволяє стверджувати, що березневі, квітневі і травневі вікенди однаково хороші для прогулянок, відвідування визначних пам'яток і пляжного відпочинку. Середня денна температура - + 22-30 ° С, нічна - близько + 16 ° С. Рекомендується стежити за погодою в Плайя-де-лас-Амерікас на тиждень - можливі середньодобові коливання, коли неодмінно знадобляться взяті на всякий випадок светри.

весна   Поїздка на Тенеріфе навесні - відмінна можливість побачити острів у всій красі Dennis Holtkamp

Навесні можна максимально комфортно відвідати Лоро Парк і вулкан Тейде, взяти участь в середньовічному турнірі в замку Сан-Мігель або хрестових ходах на Великдень. Травень - початок водних розваг на яхтах і катамаранах. 30 травня стартують народні гуляння на День Канарських островів і традиційні острівні ярмарки.

літо

Червневий Плайя-де-лас-Амерікас зустрічає туристів чарівної погодою і великою кількістю свіжих фруктів. На південному узбережжі повітря прогрівається до + 35 ° С, мінімальна температура води досягає позначки в + 20 ° С. За весь літній період може спостерігатися не більше трьох дощових днів, тому парасольку в валізі - річ зайва, а ось головний убір і крем з високим фактором захисту від ультрафіолетових променів будуть воістину незамінні.

Вивчивши погоду в Плайя-де-лас-Амерікас на 14 днів, в місто спрямовуються дайвери і любителі водних розваг. Знакове місце для них - Puerto Colon з центром Diversity Escuela de Buceo, Maritim Sport de Tenerife. З порту Плайя-де-лас-Амерікас також можна відправитися на рибалку за скатом, блакитним або білим Марлін.

Armin Rodler

осінь

Чи варто їхати в Плайя-де-лас-Амерікас восени? Безсумнівно! З початку вересня стартує оксамитовий сезон, настільки улюблений туристами з Європи. Погода в Плайя-де-лас-Амерікас на 5 днів дозволяє впевнено планувати будь-які пляжні розваги: ​​стовпчик термометра показує до + 23-27 ° С вдень, температура води - не менше + 21 ° С.

Якщо сумніваєтеся, коли їхати в Плайя-де-лас-Амерікас дешевше, вибирайте листопад - не помилитеся. Вітер на узбережжі посилюється, дощових днів стає трохи більше (до 6 в місяць), пляжі порожніють ... Справжній рай для віндсерферів, любителів вина (в кінці листопада тут проходять винні фестивалі) і тривалих прогулянок.

зима

Погода на Тенеріфе в грудні, січні та лютому ніяк не відповідає поняттю «зимова». І поточні прогнози погоди в Плайя-де-лас-Амерікас на 3 дні це тільки підтверджують. Мандрівники, які вирішили їхати в Плайя-де-лас-Амерікас саме в цей час, отримують унікальну можливість економії: зимові місяці - самий бюджетний варіант подорожі на Тенеріфе. З іншого боку, Плайя-де-лас-Амерікас пропонує безліч програм для незабутнього проведення часу: різдвяні ярмарки та гуляння, активний відпочинок в аквапарках, гольф-клубах. Актуальним залишається відпочинок на пляжі (температура повітря - близько + 22 ° С, температура води - близько + 20 ° С).

Новости