Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Кемері в жовтні 2019

  1. Жовтнева погода: температура води і повітря
  2. Кемер в жовтні: чи варто їхати?
  3. Чим зайнятися тут в цей час?
  4. Що подивитися?
  5. Ціни на відпочинок в Кемері в жовтні 2019 року
  6. 6 порад тим, хто вирушає в Кемер в середині осені

Відправившись у відпустку в Кемер в жовтні, можна як весь місяць насолоджуватися погодою, застав опади лише під кінець відпочинку, так і потрапити в самий сезон дощів. До того ж, в цьому час потік туристів йде на спад - вільних номерів в готелях стає більше, в ресторанах і барах все частіше можна знайти вільне місце.

У цій статті ми розглянемо:

  • Яка погода в Кемері в жовтні, температура води і повітря.
  • Чим можна зайнятися в цей час року?
  • Які ціни на відпочинок будуть в жовтні 2019 року.
  • 6 порад тим, хто збирається у відпустку на цей курорт в середині осені.

Жовтнева погода: температура води і повітря

Вдень тут жарко, однак увечері і вночі освіжаюча прохолода, тому радимо взяти з собою в подорож верхній одяг, якщо ви збираєтеся гуляти по місту в темний час доби.

Особливість погоди в Кемері - непередбачуваність. Посеред теплого дня може різко налетіти сильний вітер або піти дощ. Опадів в місяць випадає близько 58 міліметрів, проте більш вірогідний дощ у другій половині жовтня.

Погода в Кемері в жовтні 2019 року Днем Вночі Температура води На початку жовтня +20 ... 23 ° C + 13 ... 16 ° C +18 ... 19 ° C В кінці жовтня + 18 ... 21 ° C + 11 ... 13 ° C + 17 ° C

Сусідній курорт: Погода в Сіде в жовтні 2019 року

Кемер в жовтні: чи варто їхати?

Кемер в жовтні: чи варто їхати

Хочете відпочити в Кемері в середині осені?

Врахуйте деякі нюанси, і ознайомтеся з цінами на самостійний відпустку, і при зверненні в туристичну фірму.

Чим зайнятися тут в цей час?

  • Любителям пляжного відпочинку сподобається цей курорт. Близько моря узбережжі всипане галькою, подекуди є смуги насипного піску, які робить адміністрація готелю спеціально для туристів. У місті гальковий пляж пропонує широкий вибір водних видів спорту. Можна відправитися на екскурсію на яхті, а також відпочити на «Пляжі Місячного Світла», сховавшись в тіні цитрусових дерев.
  • Дайвінг. Любителям дайвінгу буде цікаво в Анталії - вона знаходиться недалеко. При зануренні під воду недалеко від входу можна виявити затонулий військовий корабель, який раніше належав до французького порту. Недалеко від Текірова розташовується «Три острова», там також цікаво обстежити підводний світ. Тут риби-присоски великого розміру, морські котики, дельфіни, косяки тунця. Для заняття дайвінгом необхідно отримати дозвіл в мерії або в Морський поліції.
  • У Кемері є вулиця Лиман, на якій розташовано безліч крамничок і магазинів, де ви можете придбати одяг або сувеніри. Тут же - ресторани, нічні заклади. Однак на велику молодіжну тусовку не слід розраховувати - велика частина туристів до середини осені вже покидає курорт.
  • Радимо відвідати «Йорук» - етнографічний парк, присвячений історії Туреччини. Це відкритий музейний комплекс, що розповідає про життя туркменських племен-кочівників.

центральний пляж
центральний пляж

Пляж Місячний сет
Пляж Місячний сет

дайвінг
дайвінг

Вид на Центральний пляж
Вид на Центральний пляж

Що подивитися?

  • Гора Янарташ - дивовижне місце, яке вражає всіх приїжджих. До її поверхні виходять газові пари, і при взаємодії з повітрям вони спалахують. Також гору називають Химерою, причиною чого є відома легенда. Химера - чудовисько, що живе тут, відоме своєю пристрастю до підпалів. Янарташ розташований в декількох кілометрах від Олимпоса. Сюди краще приїжджати в складі екскурсійної групи. Вартість такої екскурсії, за деякими даними, становить 4 ліри.
  • Олімпос приверне тих, кого цікавить історія. У минулому це був портове місто, зараз же від нього залишилися лише руїни. Мандрівники приїжджають сюди, щоб подивитися на добре збережені залишки головної вулиці, театру, римських терм, складських приміщень і поховань.
  • Печера Бельбіді - сюди краще приїжджати на велосипеді або таксі, але також можна дістатися на автобусі - траса зовсім поруч. В ущелинах колись були знайдені наскальний живопис, а також залишки древніх знарядь праці. Відвідування печери безкоштовне.
  • Місто Демре. Сюди краще приїжджати з гідом або в складі екскурсійної групи. Знаходиться місто в історичному регіоні Лікії. Тут розташований місцевий музей, а також історичні пам'ятники.

місто Демре
місто Демре

руїни Олимпоса
руїни Олимпоса

Гора Янарташ
Гора Янарташ

Ціни на відпочинок в Кемері в жовтні 2019 року

Ціни на тури в Кемері в жовтні 2019 року Кількість зірок у готелі (готелі) Ціна туру на двох 7 днів 10 днів 3 * від 30 000 руб. від 35 000 руб. Ціни на самостійний відпочинок в Кемері в жовтні 2019 Ціна авіаквитки (в одну сторону) Ціна номера в готелі (добу) Ціна оренди квартири (добу) від 14 000 руб. від 990 руб. від 1 330 руб.

Також по темі: Погода в Туреччині в жовтні 2019 року і Ціни на відпочинок в Туреччині в жовтні 2019 року "все включено"

6 порад тим, хто вирушає в Кемер в середині осені

  1. Враховуйте, що вартість як самих турів, так і проживання в готелях, вечері в ресторанах, а також місцеві розваги обійдуться в цю пору року дешевше, ніж в розпал сезону. Також менше кількість відпочиваючих.
  2. Через непередбачуваність погодних умов радимо взяти з собою не тільки купальник і літній одяг, в якій буде комфортно насолоджуватися пляжним відпочинком і прогулянками по околицях, а й парочку легких светрів і ветровок, а також парасольку.
  3. Найближчий до Кемер аеропорт знаходиться в Анталії, на відстані 42 кілометри на північний схід. Політ з Москви займе 3 години 40 хвилин, з Санкт-Петербурга - 4 години. З Анталії до Кемера шлях триватиме близько 40 хвилин. Спочатку з аеропорту потрібно доїхати на таксі або на автобусі, потім пересісти на автобус на автовокзалі - вони ходять часто. Інший варіант - дістатися на поромі - вони відправляються зі старої бухти в центрі міста два рази в день - о 9.00 та о 16.00.
  4. Для пересування по місту найбільше підходять маршрутні таксі долмуши. Вони можуть довезти як з однієї частини міста в іншу, так і в сусідній курорт. Ходять долмуши з ранку до пізнього вечора. Зупиняються вони підняттям руки вгору.
  5. Є можливість орендувати автомобіль. У Кемері діють великі прокатні контори, а також місцеві, невеликі. Послуги перших коштують недешево, зате вони більш надійні. Вартість оренди становить близько 20 євро на добу.
  6. На курорті діє кілька мобільних операторів, кожен з яких має, принаймні, одну пропозицію для приїжджих. Всі тарифи передоплаті. Самі сім-карти, а також картки, через які можна поповнити свій рахунок, продають як в офісах операторів стільникового зв'язку, так і в аеропорту, кіосках і магазинах.

Чим зайнятися тут в цей час?
Що подивитися?
Чим можна зайнятися в цей час року?
Хочете відпочити в Кемері в середині осені?
Чим зайнятися тут в цей час?

Новости