Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Анталії в травні, червні, липні, серпні, вересні, жовтні, листопаді, грудні, січні, лютому, березні, квітні

  1. Погода в березні У цей місяць природа починає оживати. На початку березня погода в Анталії ще нагадує...
  2. Погода в травні
  3. Погода в червні
  4. Погода в липні
  5. Погода в серпні

Погода в березні

У цей місяць природа починає оживати. На початку березня погода в Анталії ще нагадує зимову, але з кожним днем ​​стає все тепліше. І якщо на початку весни днем ​​буває +15 то до кінця місяця повітря прогрівається до комфортних +18. І все це на тлі зменшення загальної кількості опадів (до 90 мм) і збільшення сонячних днів. Та й тривалість дня теж збільшується. А ось вночі поки ще прохолодно і +8.

Вода в морі, сильно охолонувши за зиму, не встигає нагрітися до температур, комфортних для купання. Вона становить всього +18 градусів до кінця місяця.

Погода в квітні

Середина весни в Туреччини по температурах приблизно відповідає початку літа в середній смузі Росії. В Анталії в квітні погода вже досить хороша для відкриття туристичного сезону. Правда, в середині місяця купатися можуть тільки загартовані люди, адже вода в морі рідко буває вище +18. Зате денні температури досягають + 21 ... + 22 градусів, так що цілком вже можна засмагати . Благо число сонячних днів сильно збільшується, а ймовірність дощів стає в 3 рази нижче, ніж взимку. За місяць випадає всього 40 мм опадів.

Проте, в цьому місяці варто взяти на відпочинок теплі речі, адже вночі часто буває +10 градусів.

Людей на пляжах поки небагато, на готелях теж можна заощадити.

Погода в травні

На травневі свята на курорті вже можливий справжній повноцінний відпочинок, адже погода в Анталії в травні вже повністю річна і вдень майже завжди буває + 23 ... + 25. Вночі теж не холодно і +14. Опадів випадає всього 30 мм, дощових і похмурих днів стає все менше. Єдиний недолік початку травня в тому, що вода поки не встигає достатньо прогрітися після зимових холодів і майже не буває вище +21. Для купання дітей вона навряд чи підійде, а ось для прийняття сонячних ванн цей місяць найкращий, адже ще немає виснажливої ​​літньої спеки.

Погода в червні

Цей місяць один з найкращих для відпочинку на морі. Судіть самі: погода в Анталії в червні дуже комфортна - немає сильної спеки, практично відсутні дощі, а море вже досить прогріте до +23. На початку місяця днем ​​буває +25 ... + 26, а до кінця + 28 ... + 30 градусів. Вночі +18. Випадає всього 10 мм опадів, що майже в 10 разів менше, ніж взимку.

Погода в липні

Погода в липні

Це самий розпал високого туристичного сезону в Анталії. Погода в липні спекотна, вдень майже завжди +30, а то і вище, а вночі +21. Вода прогрівається до +26 градусів і в ній можуть купатися навіть маленькі діти і самі ослаблені люди. Опадів в цьому місяці майже ніколи не буває, якщо ви побачите тривалий дощик, то це буде сенсацією, про яку напишуть в місцевих газетах.

Погода в серпні

Цей місяць самий жаркий і сухий в році. Дощів немає, а стовпчик термометра вдень зашкалює. Рідко коли буває нижче +31, а чаші на вулиці + 32 ... + 34. Зате вода в морі прогрівається до +28. Якщо жити на узбережжі і часто охолоджуватися в море, то спека переноситься цілком нормально, морський бриз приємно обдуває і охолоджує тіло. Вночі +21 градус.

Новости