Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода на Тенеріфе по місяцях температура повітря і води

  1. Коли краще їхати на Тенеріфе
  2. Погода на Тенеріфе по місяцях
  3. Лютий
  4. Березень
  5. Квітень
  6. Травень
  7. червень
  8. Липень
  9. Серпень
  10. вересень
  11. Жовтень
  12. Листопад
  13. грудень
  14. Температура повітря на Тенеріфе по місяцях
  15. Температура води на тенеріфе по місяцях

Тенеріфе називають островом вічної весни. І це не випадково, температура повітря і води протягом року має не значні коливання. Канарська погода має свої особливості. Однак купатися в зимовий сезон можна не на всіх курортах. У цій статті я розкрию, яка погода на тенеріфе по місяцях, приведу середню температуру повітря і води, щоб ви самі вирішили, коли краще їхати на острів.

У цій статті я розкрию, яка погода на тенеріфе по місяцях, приведу середню температуру повітря і води, щоб ви самі вирішили, коли краще їхати на острів

Коли краще їхати на Тенеріфе

Тенеріфе входить в архіпелаг Канарських острів і розташований набагато ближче до екватора. Місцезнаходження острова значно впливає на його клімат. Холодні течії атлантичного океану охолоджують гаряче повітря з пустелі Африки, і клімат на Тенеріфе стає рівнішим. Тут цілий рік зелено, справжня весна. Крім зовнішніх чинників на формування внутрішнього клімату острова впливає високий вулкан, які природним чином відокремлює північ і південь.

Погоду на Тенеріфе можна назвати унікальною. Де ви ще бачили, щоб на відстані декількох десятків кілометрів клімат змінювався кардинально. Наприклад, взимку, коли ви їдете з жаркого півдня на північ, то на собі відчуваєте, як стає холодніше. На кожному курорті Тенеріфе свій субклімат. Літо тут тепле, але особливої ​​спеки не буває. Зима прохолодна, але не холодна. Температура води не опускається нижче 18 градусів, тому туристи приїжджають відпочивати на Тенеріфе круглий рік.

Однак взимку краще вибирати курорти півдня Тенеріфе для комфортного відпочинку. На них можна купатися в океані, хоча вода трохи бадьорить. На півночі острова температура взимку буде набагато нижче. Нижче ви знайдете температуру повітря і води по місяцях і самі визначте, чи варто в тому чи іншому місяці їхати на Тенеріфе.

Погода на Тенеріфе по місяцях

січень

У січні на острові тепла весняна погода. Світить сонечко, всюди зелень. Туристи з Росії та Європи летять на острів, щоб трохи забути про зиму. Більшість відпочиваючих віддає перевагу лежати під сонцем, а не купатися в морі. Температура води близько 18-19 градусів, декому може здатися прохолодною. Іноді може бути вітер або набігати хмарки. Однак дощу на південних курортах очікувати не варто.

Лютий

Лютого вважається найхолоднішим місяцем на Тенеріфе. Однак у порівнянні з січнем середня температура повітря за все на пару градусів нижче, а температура води практично така ж. У лютому багато купаються в океані, і ми теж купалися. Але водичка бадьорить. Похмурих днів трохи, в основному світить сонце і під його променями стає жарко. Лише легкий холодний вітерець нагадує, що на дворі поки лютий. Детальніше

Березень

У березні на Тенеріфе триває зимовий сезон. Погода практично така ж, як і в попередні місяці. Температура повітря вдень близько 20 градусів, вночі близько 16. Температура води в океані і раніше 19 градусів. Днем припікає сонце, можна засмагати і купатися, а от увечері знадобитися кофта.

Квітень

Апрель на Тенеріфе холодніше, ніж в країнах Азії. Океан трохи прогрілося, але добре освіжає. Температура води в квітні близько 20 градусів. Повітря прогрівається до 23 градусів. І лише вітер з моря нагадує, що поки на Тенеріфе не літо. В цілому купатися і відпочивати на острові в квітні набагато комфортніше, ніж на інших європейських курортах.

Травень

Травень вважається початком пляжного сезону на Тенеріфе. Туристів поки небагато, тому можна знайти вигідні ціни на готелі та перельоти. У травні відпочивати на острові вважають за краще люди, які не люблять виснажливої ​​літньої спеки. Температура повітря і води дозволяє комфортно насолодитися пляжним відпочинком.

червень

У червні сонце починає припікати інтенсивніше і вільних лежаків на пляжах стає менше. Температура повітря вдень близько 26 градусів, вночі близько 21 градуса. Океан прогрівається до 22 градусів.

Липень

У липні трохи спекотніше, ніж у червні. Температура повітря близько 27 градусів, температура води близько 23 градусів. Купатися комфортно і приємно, головне знайти своє місце під теплим канарською сонцем.

Серпень

Серпень - пік туристичного відпочинку на Тенеріфе. Багато європейців вважають за краще брати відпустку в серпні, тому пляжі забиті людьми, готелі переповнені. У плані температури води і повітря теж спостерігаються максимальні значення. Повітря прогрівається до 27 градусів, вода до 24. серпня підходить тим туристам, хто добре переносить спеку.

вересень

У вересні стоїть гарна спекотна погода. Океан максимально прогрітий, вдень припікає сонце. З теплої води не хочеться виходити, але і отримати гарну засмагу варто. Доводиться чергувати час в океані і під сонцем. Дощових і похмурих днів практично не буває. Туристів у вересні стає менше.

Жовтень

У жовтні спека трохи спадає. Температура повітря тримається на рівні 25 градусів. Океан і раніше теплий, температура близько 24 градусів. На Тенеріфе жовтень - справжній оксамитовий сезон. І якщо вам пощастить зловити гарячий тур або дешеві квитки, беріть не замислюючись.

Листопад

Пляжний сезон починає йти на спад, на березі океану народу стає менше. Температура повітря і води близько 23 градусів. Купатися комфортно. У цьому місяці можуть бути дощі і похмурі дні, тому прогноз погоди краще дивитися заздалегідь.

грудень

У грудні починається зимовий сезон на Тенеріфе. Океан остигає до 21 градуса, опускається і середня температура повітря. Погода в цьому місяці мінлива. Може бути жарко і світити сонце, а може подути пронизливий вітер. Вода в океані освіжає, не всім буде комфортно в ній перебувати.

Температура повітря на Тенеріфе по місяцях

Наочно побачити, як змінюється температура повітря по місяцях, допоможе графік нижче. На ньому представлена ​​середня температура вдень і вночі в кожному місяці.

Крім температури на відпочинок впливає кількість можливих дощових днів.

Огляд температури буде неповним без графічного представлення про кількість похмурих і сонячних днів по місяцях.

Температура води на тенеріфе по місяцях

На графіку нижче ви побачите зміну середньої температури води по місяцях.

Відпочивати на Тенеріфе можна в будь-якому місяці. Головне для себе попередньо вирішити, що вам більше краще - повалятися на пляжі і поплавати в океані або поїздити на екскурсії. У спеку складно переносити огляд визначних пам'яток і визначних місць, а в прохолодну погоду некомфортно купатися. Погода по місяцях на Тенеріфе, представлена ​​в цій статті, допоможе вам визначитися з датами відпочинку.

Хороших подорожей!

Про автора: Катерина

На сторінках мого блогу ви знайдете інформацію про місця, де я була, секрети і Лайфхак самостійних подорожей.

Новости