Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крим в червні - Відпочинок і погода

  1. Погода в Криму в червні
  2. Що цікавого в Криму в червні?
  3. Пляжний відпочинок
  4. Розваги та екскурсії
  5. Свята та фестивалі
  6. Які ціни на відпочинок в Криму в червні?

У червні Крим починає приймати гостей, але відпочиваючий ще відносно небагато. Погода тут вже літня, а ось море тільки починає прогріватися. Дізнайтеся на Тур-Календарі, ніж Вас може порадувати Крим в червні!
У червні Крим починає приймати гостей, але відпочиваючий ще відносно небагато

У Криму в червні вже загоряють і починають купатися, але вода ще бадьорить .. зате можна багато гуляти і їздити на екскурсії!


Погода в Криму в червні

У порівнянні з травнем в Криму в червні стає помітно тепліше, але ще немає виснажливої ​​липневої і серпневої спеки. Температура повітря вдень знаходиться в районі + 23 ° C, іноді буває як тепліше, так і прохолодніше. В окремі дні температура повітря може перевищувати + 30 ° C, а іноді ледь досягати позначки в + 20 ° C. Іноді трапляються і похмурі дні, не виключені і дощі, але вони, як правило, швидко закінчуються і не псують відпочинок. Вночі близько + 14 ° C, так що вечорами Вам можуть знадобитися легкі кофтинки. Температура моря на початку червня зазвичай знаходиться в районі +18 .. + 20 ° C, але до кінця місяця зазвичай прогрівається до +21 .. + 22 ° C. Трохи раніше море може прогрітися на західному і південному березі Криму (ПБК), що варто враховувати при плануванні поїздки.
температура вдень У порівнянні з травнем в Криму в червні стає помітно тепліше, але ще немає виснажливої ​​липневої і серпневої спеки

+ 23 °

температура вночі температура вночі

+ 14 °

Температура води Температура води

+ 21 °



Що цікавого в Криму в червні?

Тепла, але не дуже спекотна погода в червні в Криму має до безлічі захоплюючих занять, будь то прогулянки вздовж моря або в горах, водні види спорту, або відпочинок в аквапарках, відвідування дельфінаріїв і акваріумів, поїздки на екскурсії.

Пляжний відпочинок

Купальний сезон зазвичай починається саме в червні, коли температура моря досягає + 20 ° C. Як правило, це відбувається до середини або кінця червня, проте і до цього часу вода іноді все ще може бути прохолодною.

Вважається, що найтепліша вода в Криму на Азовському морі, а також на південному і західному узбережжі в районі Феодосії , Севастополя і Євпаторії . Ще одне гарне місце для відкриття купального сезону - Судак , Що знаходиться в невеликій бухті. У Криму нерідко влітку трапляється і таке явище, як "зганяння води", через вітрів прогріта вода змішується з глибинної холодної, в результаті чого температура води в морі може впасти до +15 і нижче. Загалом, в червні купатися можна, але тепле море кожен день не гарантоване.

Розваги та екскурсії

Червень Криму ідеально підходить як для відпочинку на пляжі, так і для екскурсій. У липні і серпні настане спека, і буде не так приємно прогулюватися біля моря, здійснювати піші прогулянки в горах, і оглядати численні пам'ятки Криму. А подивитися є що, адже Крим - це живописне місце, зі своєю унікальною історією, багатонаціональною культурою, і дивовижно красивими місцями. Якщо Ви подорожуєте на автомобілі або навіть на велосипеді, то зможете оглянути багато з них самостійно. Чи не складно скористатися і автобусними екскурсіями, яких в Криму предостатньо. Найбільш популярні місця, де зосереджені основні визначні пам'ятки - це Ялта, Євпаторія, Форос, Севастополь, Судак, Гурзуф, Сімферополь. Тут Вас чекають палаци, середньовічні фортеці, парки, руїни античних міст, монастирі, храми, дегустаційні зали, гроти, печери, водоспади ... Що стосується водоспадів, то вони особливо повноводні і хороші саме в травні і червні.

Для тих, хто любить відпочивати яскраво можна порадити Судак, Гурзуф, Алушту - ці місця прийнято вважати найбільш тусовочно-молодіжними. Для дітей буде привабливим відвідування акваріумів, зоопарків, дельфінаріїв, аквапарків і атракціонів. На кожному курорті є те чи інше розвага, Вам лише залишається вибрати курорт, де саме Вашій дитині буде цікавіше. Зазвичай вибір падає на західне або східне узбережжя, де є піщані пляжі. І не варто забувати, що в Крим в основному їдуть за цілющим повітрям, сонцем і морем, а всі інші розваги - це лише приємний бонус.

Свята та фестивалі

Крим в червні радує своїх гостей різними подіями, фестивалями, виставками, концертами. І це не дивно - саме на початку літа починається туристичний сезон. У Ялті в цей час проходить теле-конкурс дитячо-юнацьких творчості «Турнір Лауреатів» і фестиваль по брейку «Yalta Summer Jam». В Євпаторії - вуличний фестиваль мистецтва УЄФА з барвистими парадами, перформансами і концертами. А Севастополь в червні відзначає день міста. Протягом тижня місто представляє одну величезну концертну площадку. Тут же проходить і здобув популярність на весь світ фестиваль військових оркестрів "Війна і Мир". Крім цього, на початку червня день міста пройде в Сімферополі, з Севастополя візьме свій початок вітрильна регата "Кубок Криму", в Феодосії відбудеться міжнародний конкурс-фестиваль молодих талантів "Кримські хвилі". У селищі Орловка пройде відразу кілька заходів: міжнародний дитячий фестиваль "Зоряний шанс", конкурс творчості "Зоряний Берег Дитинства", телевізійний конкурс молодих виконавців Пісні моря Junior і деякі інші. Звернемо Вашу увагу, що після приєднання Криму до Росії деякі події можуть бути змінені, тому перевіряйте календар заходів по місцевим афіш.

Які ціни на відпочинок в Криму в червні?

У червні в Криму ще не так багато відпочиваючих і пропозиція значно перевищує попит, тому є можливість підібрати непоганий варіант для проживання за відносно невисоку вартість, особливо на початку місяця. Те ж саме стосується і вартості готелів і путівок в санаторії - вони нижче, ніж липневі і серпневі.

Погода в Криму в червні стає по-справжньому літньою - стоять ясні теплі дні, море поступово прогрівається, але ще може бути прохолодним. Так що для чисто пляжного відпочинку ще може бути зарано, а от для поєднання екскурсій, прогулянок і відпочинку біля моря червня відмінно підійде! Якщо ж головна мета Вашої поїздки - пляжний відпочинок, то розгляньте другу половину червня або початок липня. Сподіваємося, що Тур-Календар відповів Вам на питання, чи варто їхати в Крим в червні.



Які ціни на відпочинок в Криму в червні?

Новости