Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ДОСТАВКА ВОДИ


Найменування води Тип води Обсяг Ціна (грн. / Бутель) 1 «Аквант« Екстра »Знесолена озонована 18,9 л. від 60.00 грн. * 2 «Аквант« Ординарна »солевмісних озонована 18,9 л. від 60.00 грн. *
Заставна вартість бутлів становить 135.00 грн. (Повертається в разі розриву договору)
* - вартість вказана з урахуванням доставки

Доставка води здійснюється в кількості від 2 бутлів об'ємом 18,9 л. Замовлення води здійснюється по телефону, через форму замовлення або через «E-mail» в період з 9-00 до 21-00.
Доставка здійснюється в день замовлення в тому випадку, якщо замовлення було оформлено до 12-00, в разі оформлення замовлення після 12-00 замовлення здійснюється протягом наступного дня. Доставка проводиться в період з 9-00 до 21-00.Доставка води київ і доставка вода
ДОСТАВКА ОБЛАДНАННЯ
Доставка здійснюється безкоштовно для товарів вартістю понад 150 у.о. , При вартості замовлення менше 150 у.о вартість доставки обговорюється з менеджером.
Доставка вода по області оплачується виходячи з ціни 4 грн. / Км. рахуючи від кордону м.Києва.
Термін доставки - в день замовлення, як виняток - на наступний день (залежить від часу, коли надходить замовлення). Точний час доставки узгоджується з менеджером при оформленні замовлення.
Процедура передачі-прийому товару
Співробітники служби доставки знімають упаковку, заносять товар в квартиру / будинок і ставлять на те місце, куди Ви вкажете, якщо ніщо не перешкоджатиме цьому. Разом з товаром Співробітники служби доставки зобов'язані передати також документи на придбаний товар.
Уважно огляньте товар, переконайтеся у відсутності видимих ​​механічних пошкоджень, перевірте працездатність ручок, запорів, клямок, інших механічних вузлів, наявність і правильність заповнення документів. Пам'ятайте, що претензії за зовнішнім виглядом доставленого Вам товару Ви можете пред'явити тільки до передачі Вам товару продавцем. Ризик випадкової втрати або пошкодження виробу переходить до покупця з моменту передачі товару покупцеві. Перевірте комплектність, яка визначається описом виробу в керівництві по експлуатації. Якщо товарний вигляд придбаної техніки в момент прийому товару не відповідає належному, Ви маєте право не брати товар.
Включення і перевірка працездатності техніки Вами повинні проводитися тільки після уважного вивчення інструкції з експлуатації.
Особливо звертаємо Вашу увагу на те, що в холодну пору року техніка, занесена в приміщення з вулиці, до включення повинна бути витримана при кімнатній температурі від 2 до 3 годин (точніше см. Керівництво по експлуатації на відповідний товар). В іншому випадку техніка може вийти з ладу. Це стандартна вимога виробників; гарантійні зобов'язання не поширюються на неполадки викликані порушенням даного умови.
Вантажно-підйомні роботи
Доставка здійснюється до місця установки, але для великогабаритної техніки дане правило діє тільки якщо підйом (при необхідності такого) проводиться ліфтом. Підйом великогабаритної техніки вручну по сходових маршах платний. Зверніться до наших менеджерів, щоб дізнатися вартість цієї послуги.

Щоденне вживання питної води є основою життєдіяльності людини, від її якості і чистоти залежить стан його здоров'я. Тому, дуже важливо подбати про наявність чистої води у вашому будинку і офісі. Доставка води київ допоможе подбати про здоров'я.

Ні для кого не секрет, що людський організм на 80% складається з води, тому абсолютно очевидно, що для його правильного функціонування необхідно щодня вживати достатню кількість рідини. Також очевидним фактором є і те, що від якості питної води залежить нормальне функціонування всього організму, тому вживати необхідно тільки чисту і корисну воду. Доставка води київ допоможе вам вживати тільки чисту воду, що в свою чергу стане запорукою гарного самопочуття і прекрасного настрою.

На жаль, ні для кого не секрет, що вода з крана не тільки не володіє ніякими корисними властивостями, але і є небезпечною для здоров'я. Тому в сучасному світі доставка вода, просто життєво необхідна. Важливо відзначити, що вживання чистої, якісної води благотворно впливає на організм людини, сприяє поліпшенню самопочуття, загального тонусу і зміцнює здоров'я.

На сьогоднішній день вода зі звичайного крана не годиться не тільки для вживання, але і для приготування їжі. Вона настільки небезпечна і шкідлива, що сприяє розвитку безлічі захворювань, в тому числі й онкологічних. На жаль, вода з центрального водопроводу дуже жорстка, забруднена металами, піском, містить хлор. Високий вміст хлору робить цю воду абсолютно не придатною до вживання, використовувати її можна тільки в технічних цілях, для пиття ж необхідна доставка вода.

Бутильована вода, яка доставляється, має високу якість, вона корисна і кристально чиста. Таку воду можна сміливо пити сирої, а також використовувати її для приготування їжі. Вода - це джерело життя. Але, з кожним днем, проблема чистоти питної води стає все острее.В незалежності від віку і статі, кожна людина щодня повинен вживати необхідну кількість чистої і корисної води. Тому доставка води київ необхідна і вже досить популярна послуга.

Доставка вода дає можливість завжди мати вдома або в офісі якісну і абсолютно чисту воду, яку можна вживати в будь-яких кількостях без шкоди здоров'ю. Чистий, корисна вода в кожному домі - це не міф, а реальність!

Новости