Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Візовий центр Іспанії у Владивостоці

  1. Іспанська Візовий центр у Владивостоці Інформація про Візових центрах Іспанії - за посиланням....
  2. Робота іспанського Візового центру у Владивостоці
  3. Візовий центр Іспанії у Владивостоці. Адреса і сайт

Іспанська Візовий центр у Владивостоці

Інформація про Візових центрах Іспанії - за посиланням. У заголовній статті « Віза в Іспанію »Ви можете дізнатися про те, куди здавати документи.

Іспанська Візовий центр у Владівостоке- це організація, яка допомагає оформити всі документи, які не записуючись в Консульство. Ви можете прийти в будь-який робочий день в іспанська Візовий центр, здати документи без проходження яких би то ні було співбесід і отримати їх там же або кур'єром.

Віза в Іспанію через Візовий центр у Владивостоці

Віза в Іспанію через Візовий центр у Владивостоці оформляється трохи довше, ніж через Консульство, зате вам не потрібно записуватися заздалегідь, приходити в призначений час і переживати з приводу можливих затримок при спілкуванні зі співробітником: у Візовому центрі у Владивостоці працюють російські, говорять по-російськи , отримання або відмову у візі від цих людей не залежить.

Робота іспанського Візового центру у Владивостоці

Час роботи Візового центру Іспанії у Владивостоці - з 9.00 до 16.00 (з понеділка по п'ятницю).

Телефон Візового центру Іспанії у Владивостоці (номер в Москві): +7 (499) 703 49 75 або (499) 704 35. Телефонуйте з 9.00 до 18.00 (з понеділка по п'ятницю).

E-mail Візового центру Іспанії у Владивостоці: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. .

Візовий центр Іспанії у Владивостоці. Адреса і сайт

Офіційний сайт іспанського Візового центру: http://www.spainvac-ru.com/.

Візовий центр Іспанії у Владивостоці. Адреса: Океанський проспект, будинок 17, 6-й поверх, офіс 601.

Візовий центр Іспанії у Владивостоці на карті.

Коли ви прийдете до Візового центру Іспанії у Владивостоці, вас попросять пройти через «рамку» (систему безпеки) і вимкнути мобільний телефон, щоб не заважати оточуючим. Знімати відео і фотографувати в іспанському Візовому центрі у Владивостоці можна, в іншому діють звичайні правила поведінки: чи не галасуйте, дотримуйтесь чергу, заповнюйте анкету акуратно, а головне - чесно (і краще - заздалегідь), все, що незрозуміло, дізнавайтеся у співробітників, а не у тих, хто теж чекає своєї черги в Візовому центрі у Владивостоці.

оформити страховку для візи до Іспанії онлайн.

Удачі в отриманні візи в Іспанію!

Зробити страховку, яка підходить для візи.

Додати коментар

Новости