Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператори розширюють регіональну Полетко на Фукуок / Новини на Profi.Travel

У зимовому сезоні 2018-2019 в'єтнамський острів Фукуок буде представлений на російському ринку більш активно, ніж рік тому. Розшириться і географія міст, звідки планується чартерна перевезення, і число гравців, що пропонують свої програми. Велика частина заявлених обсягів припадає на Сибір, Урал і Далекий Схід.

У минулому році програму польотів з Москви, Єкатеринбурга, Новосибірська і Іркутська заявляв Coral Travel. Трохи пізніше оператор додав до списку міст вильоту Красноярськ, а задовольнившись підсумками зимового сезону, перевів частину регіональних програм в цілорічний формат. До сезону 2017-2018 спроба підняти прямі чартери на Фукуок з російських міст робилася тільки один раз - компанією «Пегас Туристік» в 2013-2014 рр., Але «розгойдати» напрям тоді не вдалося.

Взимку 2018-2019 Coral Travel продовжить свої цілорічні програми на Фукуок в Москві, Новосибірську і Іркутську, і відновить сезонні - в Єкатеринбурзі і Красноярську. До цього списку додадуться Кемерово, Владивосток і Хабаровськ.

З кінця жовтня по кінець березня (в Новосибірську - до початку травня) тільки з регіонів прямими рейсами на Фукуок зможуть відправитися близько 30 тис. Чоловік. Майже у всіх випадках перевезення буде виконуватися на Boeing 757-200 авіакомпанії Royal Flight, тільки в Єкатеринбурзі задіють більш місткий Boeing 767-300.

Керівник відділу зі зв'язків з громадськістю туроператора Coral Travel Марина Макаркова розповіла, що в компанії задоволені результатами літнього сезону на напрямку. Продажі зимових турів вже стартували, глибина становить п'ять-шість місяців.

Крім Coral Travel, в майбутньому зимовому сезоні на Фукуок виходить Anex Tour з програмами на Azur Air. Для оператора це новий напрямок у В'єтнамі. У списку міст вильоту поки тільки регіони - Єкатеринбург, Новосибірськ, Красноярськ, Іркутськ і Хабаровськ. З жовтня по березень, а в двох останніх містах з кінця грудня по березень, скористатися цим перевезенням зможуть ще близько 13 тис. Чоловік. В сумі регіональні програми двох операторів в регіонах майже вдвічі перевищують минулорічну заявку за цим напрямком.

За словами старшого фахівця PR-департаменту компанії Anex Tour Олени Хитрово, попит на Фукуок високий, особливо на новорічні заїзди, а глибина продажів досягає лютого 2019 року. «В'єтнам - популярний напрям для жителів Сибіру і Уралу, наша компанія давно і щільно з ним працює, розширення асортименту відбувається кожен сезон і поява Фукуока в лінійці - закономірно, - сказала співрозмовниця. - Оскільки ми запропонували чартерну перевезення відразу з декількох міст, то плани у нас більш ніж серйозні ».

П'ять і більше років тому до недоліків курорту відносили мізерну готельну базу, але сьогодні все змінилося. «Останнім часом було побудовано багато нових готелів, реновіруются старі, - розповіла Марина Макаркова. - Ми думаємо, що інтерес до напрямку буде тільки зростати, а сам курорт - розвиватися ». За словами співрозмовниці, для російських туристів при виборі готелів в пріоритеті близькість пляжу, комфортні номери, інфраструктура для активного відпочинку, а також недовгий трансфер від аеропорту. Все це курорт може запропонувати вже зараз.

«Основні наші готелі знаходяться в самому жвавому районі острова Зионгдонг, де є багато кафе, ресторанів, магазинів і барів, - розповіла Олена Хитрова. - Також в асортименті є готелі, розташовані в регіонах Онг Ланг, Гань ЗАУ, Бай Чионг, Антхой. На острові представлені відомі готельні ланцюжка Marriott, Sol Melia, Novotel, Intercontinental. У нас в продажу з'явився готель Sol Beach House Phu Quoc Resort 5 * з гарантованою квотою номерів на "все включено", це ексклюзивна пропозиція для російського ринку ».

За словами операторів, хіт продажів на острові - готель знаменитої мережі Vinpearl, яка представлена ​​різноманітними варіантами розміщення категорії 4-5 *, має власне казино, сафарі-парк, аквапарк і зоопарк.

Фукуок - найбільший острів В'єтнаму, розташований на півдні країни в Сіамській затоці. У нього репутація спокійного тихого місця, придатного для розміреного, розслабленого відпочинку. Також острів приваблює дайверів і любителів снорклинга, всі можливості для цього тут є - коралові рифи і прозора вода.

Регіональні турагенти придивляються до великої кількості пропозицій по Фукуока. Багато зізнаються, що поки не мають великого досвіду продажів за цим напрямком і не були в рекламних турах. Однак перспективи оцінюють непогано. «Скорочуються програми по інших напрямках, натомість йде Фукуок, чому б і ні? - сказав директор красноярського агентства "Алеф" Костянтин Гончаров. - Неможливо людей весь час годувати одним Таїландом ».

У числі незручностей називають дефіцит російськомовного персоналу, а також будівельні роботи - але це хвороба росту, яка гарантує туристам в майбутньому більш різноманітний асортимент готелів.

«Коли" Пегас "кілька років тому поставив першу ланцюжок з Новосибірська, це здавалося дивним через убогу готельної бази острова, - сказала заступник директора новосибірського бюро подорожей" Гран-Тур "Ольга Тимохіна. - Але зараз кількість місць на Фукуоці значно зросла. Ми, хоч і не часто, але спокійно відправляємо туристів на цей курорт ».

Тільки важливе. Тільки для профі.

Тільки для профі

«Скорочуються програми по інших напрямках, натомість йде Фукуок, чому б і ні?

Новости