Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Траса М60 «Уссурі» від Хабаровська до Владивостока

Федеральна траса М60 «Уссурі» - це головна дорога Далекого Сходу. Вона з'єднує найсхідніший край нашої держави з іншими районами Росії. Тому трасі М60 надається важливе стратегічне значення. Крім того, відрізок автостради від Хабаровська до Уссурійська належить азіатському маршруту Ан-30, а ділянка від Уссурійська до Владивостока входить в унікальний азіатський маршрут АН6. І звичайно ж, траса М-60 - це неймовірно важлива частина найдовшого маршруту нашої країни Санкт-Петербург - Москва - Владивосток, який простягнувся на 10000 км.

Траса М60 простягнулася через Хабаровський і Приморський край на 760 км
Траса М60 простягнулася через Хабаровський і Приморський край на 760 км.

Основний шлях траси М-60 «Уссурі» пролягає в холмисто-лісистій і рівнинній місцевості.

Дорога покрита асфальтобетоном, проїжджу частину шириною 7 метрів.

Кліматичні умови уздовж траси М60 змінюються з помірно-Мусон до помірно-континентального
Кліматичні умови уздовж траси М60 змінюються з помірно-Мусон до помірно-континентального. Тому, якщо у Владивостоці середня температура січня дорівнює -15 град., То в Хабаровську вона опускається до -25 град.

рухаючись по трасі М60, доведеться долати водні перешкоди у вигляді річок: Уссурі, Хор, Велику Уссурка, мулистих. Також на трасі виконані під'їзди до населених пунктів Василівка і Лончаковим.

На трасі М-60 є кілька ділянок, проїжджаючи які водії повинні бути уважніше на них
На трасі М-60 є кілька ділянок, проїжджаючи які водії повинні бути уважніше на них. Це відрізки з різкими поворотами, крутими спусками і підйомами, вони знаходяться на наступних кілометрах траси: 19, 77, 143, 152, 155, 178, 220, 224, 242, 355, 377, 392, 428, 455, 675, 754 км .

Траса М60 залишає непогане враження, зараз тут йдуть масштабні роботи, щодо приведення проїжджої частини до міжнародних стандартів. Будується велика кількість многополосних ділянок, з ідеально рівною поверхнею. Але, це все в районі Владивостока, а по всій трасі є і не дуже хороші відрізки. Наприклад, за відгуками водіїв в Вяземському і Бікінском районах Хабаровського краю місцями просто погана дорога.

Траса М60 відрізняється великою кількістю стаціонарних постів ДПС і засідок, вони розташовані біля всіх більш-менш великих населених пунктів уздовж траси
Траса М60 відрізняється великою кількістю стаціонарних постів ДПС і засідок, вони розташовані біля всіх більш-менш великих населених пунктів уздовж траси. Мотелі, кафе, закусочні, АЗС є в достатній кількості, вони знаходяться на відстані 40 - 45 км один від одного.

Новости