Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пхукет

  1. Тур до островів навколо Пхукета
  2. яхтовий спорт
  3. Спа або тайський масаж
  4. Водні види спорту
  5. Весільна церемонія на Пхукеті
  6. Навчання

Плавання, підводне плавання, яхтовий спорт, їзда на гідроциклах і парасейлінг - найпопулярніші види діяльності на острові. Інші розваги включають Freediving, віндсерфінг, серфінг паперового змія, wakeboarding і глибоку морську рибалку. Морська веслування на каное - популярний вид дозвілля в затоці Пхангнга, оскільки там багато гуртів, доступних тільки на каное.

Тур до островів навколо Пхукета

Є кілька невеликих красивих місць навколо Пхукета, таких як затоку Пхангнга, острови Пхі Пхі, Хай, Рача, Хе, Корал, Майтон і ін. Найкращою ідеєю для того, щоб досліджувати ці острови, буде покупка одноденного туру.

Багато туристичні агентства продають комплексні денні тури. Ціни за тури коливаються від 26 USD (900 бат) на людину до 115 USD (3 900 бат) на людину.

Дешевші поїздки - на швидкісній моторному човні з двома двигунами приблизно з 30 - 35 пасажирами і з 50 - 60 + пасажирами (на швидкісних моторних човнах з трьома двигунами). Дуже дешеві тури приймають 100 осіб в швидкісний моторному човні.

Тури вищого рівня беруть приблизно 15 - 18 пасажирів на швидкісну моторний човен з 2 двигунами. Дізнавайтеся точне число людей, які будуть на човні. Завжди краще зв'язатися з компанією, яка проводить екскурсію безпосередньо, щоб бути впевненим, що ви отримаєте те, за що платите. Переповнена човен небезпечна при великих хвилях.

Плавання, підводне плавання, яхтовий спорт, їзда на гідроциклах і парасейлінг - найпопулярніші види діяльності на острові

Також про всяк випадок беріть з собою Драмина або інші засоби від заколисування, морська хвороба може застати вас зненацька і зіпсувати відпочинок. Таблетки на екстрений випадок завжди є у гіда, тому якщо у вас немає своїх, не соромтеся попросити.

Приватних компаній, що забезпечують тури невеликої групи, не багато (в даний час тільки три компанії). Повний денний діапазон вартості турів - від 94 USD (3 200 бат) до 115 USD (3 900 бат). Тури включають зупинки в усіх туристичних пунктах з визначними пам'ятками, надаються високоякісні ланчі, повні набори обладнання підводного плавання, каяки або каное, мікроавтобус і транспортування міні-човни, свіжі тропічні фрукти, закуски і напої. Ціни варіюються залежно від послуг, що надаються і відповідних зручностей.

яхтовий спорт

Пхукет став вітрильним центром Таїланду і суміжних країн. Пристані для яхт розташовані в східній стороні острова, що робить їх ідеальною відправною точкою для дослідження природних чудес затоки Пхангнга. Пхукет став вітрильним центром Таїланду і суміжних країн

В яхт-клубі Пхукета є вітрильні яхти будь-якого розміру і для будь-якого гаманця з високим ступенем безпеки.

  • Boat Charter Thailand, ☎ +66 88 490 7290. Вітрильні яхти, моторні човни, судно без екіпажу або з членами екіпажу, розкішні чартери, рибальські поїздки, традиційні поїздки на човні.
  • Elite Yachting Phuket Thailand, Boat Lagoon Marina, 20/3 Moo 2, Тепказаттрі-hоуд, Пхукет 83000, Таїланд , ☎ +66 (0) 76 273 476. Компанія працює в Пхукеті з 1993 року і є однією з кращих чартерних компанії на острові. Оренда від 190 євро в день.
  • Sailing Thailand Island Cruises управляє величезною кількістю припливають катамаранів від бюджетних до розкішних варіантів. Більшість з них розташоване в затоці Халонг.
  • У YachtPro Таїланд є великий вибір вітрильних яхт.
  • Pen Marine Yacht Broker - великий вибір яхт Пхукета для покупки. Крім вибору всесвітньо відомих імпортованих яхт, Пен Мерайн також пропонує зроблені на замовлення човни, щоб задовольнити конкретні вимоги клієнтів. 204-B, Блок K, Знак 12, Batu Maung, 11960 Пенанг , Малайзія , Тел. +604 - 6262 628.

Спа або тайський масаж

Це не перебільшення, що Пхукет - тепер одне з найпопулярніших місць спа в світі. За відповідну ціну ви отримаєте одночасовой масаж спа або два тижні постійних процедур в одному з кращих спа-центрів у світі.

Водні види спорту

Пхукет і прилеглі острови - рай для любителів дайвінгу, снорклинга та інших подібних розваг. Детальніше про них я розповім нижче

Весільна церемонія на Пхукеті

Пхукет став популярним місцем для проведення весільних церемоній або весільної подорожі. Молодят безперечно привертає романтичний, мальовничий вид з достатком приголомшливих місць не тільки на пляжі, але і в відкритому океані і на прилеглих островах.

Молодят безперечно привертає романтичний, мальовничий вид з достатком приголомшливих місць не тільки на пляжі, але і в відкритому океані і на прилеглих островах

Навчання

PSU відомий і в Таїланді, і на міжнародній академічній арені. Це один з дев'яти дослідницьких університетів в Таїланді, який регулярно входить в десятку кращих південно-східних азіатських університетів. Університет принца Сонглам був заснований в 1967 році і тепер має п'ять різних кампусів по всьому Таїланду. Головний кампус знаходиться в Хат-Яе, додаткові кампуси розташовані в Паттані, Пхукеті, Сураттхані і Транг.

Кампус Пхукета є міжнародним кампусом в PSU і приймає приблизно 3 500 студентів. Потрапити в PSU можна по обміну. Студенти по обміну слухають ті ж лекції, що і місцеві студенти. У багатьох лекторів є міжнародний рівень освітньої підготовки. Проводиться більшість курсів з фінансів, управління та продажу. Є кілька курсів гуманітарних і природничих наук: мови, історія, культурологія та соціальна психологія. Загальна мета програми полягає в тому, щоб познайомити студентів з міжнародною торгівлею, міжнародним співробітництвом та туризмом на прикладі Азії. Студенти також вивчають тайський мову.

Новости