Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки в океанаріум можна буде купити на місці

Фото: Катерина Свиновей Фото: Катерина Свиновей   Власна каса Приморського океанаріуму почне продавати квитки з 25 жовтня, повідомляє PRIMPRESS з посиланням на прес-службу Приморського океанаріуму

Власна каса Приморського океанаріуму почне продавати квитки з 25 жовтня, повідомляє PRIMPRESS з посиланням на прес-службу Приморського океанаріуму. Режим роботи каси щодня з 10 до 18 годин, понеділок - вихідний.

Тепер час роботи океанаріуму з 10.00 до 20.00 годин щодня, крім понеділка. Відвідувачі зможуть потрапити на територію установи до 18.00 годин.

Нововведення в роботі океанаріуму почнеться 9 листопада. Щотижня по середах буде день просвітницько-освітньої роботи. Керівництво виділило спеціальний день для відвідувань організованими групами дітей, з якими будуть проводитися заняття та лекції. В цей час прохід для школярів, дітей-сиріт і вихованців корекційних будинків-інтернатів буде безкоштовним.

Для відвідування дельфінарію під час демонстрації навичок морських ссавців тепер необхідно буде заздалегідь взяти безкоштовний квиток в касі океанаріуму. Адміністрація попереджає, що кількість місць в аквастадіоне обмежена, стати глядачами тренування можуть не більше 800 чоловік. Вартість вхідних квитків в океанаріум залишилася колишньою.

Новости