Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити дешеві авіаквитки онлайн з Владивостока до Єкатеринбурга, ціна авіаквитка на прямий рейс, вартість перельоту туди і назад

  1. Календар низьких цін на авіаквитки Владивосток - Єкатеринбург
  2. Квитки на літак з Владивостока в Єкатеринбург на найближчі дні
  3. Як діє державна програма пільг
  4. Умови отримання пільг на перельоти
  5. Кому надаються пільги
  6. Ціна пільгових авіаквитків
  7. Інші можливості економії на польотах
  8. Перемога - вітчизняна компанія-лоукостер
  9. Впровадження дешевих перельотів
  10. Дешево літати - реально!

Календар низьких цін на авіаквитки Владивосток - Єкатеринбург

Пересадки Авіакомпанія Знайти квиток

30.05.2019

01.06.2019

1 пересадка

Квитки від 46 700

31.05.2019

22.06.2019

2 пересадки

Квитки від 38 609

Квитки на літак з Владивостока в Єкатеринбург на найближчі дні

Ціни на авіаквитки з Владивостока в Єкатеринбург на рік вперед

Велика увага на державному рівні сьогодні приділяється підтримці розвитку туристичного бізнесу в Росії. В цьому напрямку ведуть спільну роботу Мінтранс і Мінкультури РФ, в результаті чого в 2018 році планується впровадити програму надання субсидій на розвиток російського туризму.

В ході розробки пільгової програми з'ясовано, що зараз доцільніше субсидувати не діяльність авіакомпаній, що здійснюють перевезення, а турфірми, які оформляють туристичні пакети з урахуванням витрат на розміщення, проживання та харчування мандрівників, а також відшкодовувати частину великих витрат на транспортні витрати.

Основною метою державного субсидування є підвищення доступності відпочинку для незахищених і малобюджетних категорій громадян, а також людей, що живуть в найвіддаленіших куточках нашої країни, зокрема на Далекому Сході. Це стане можливим завдяки зниженню вартості путівок приблизно на 10%, очікуваного після виділення субсидій. Тому авіаквитки Владивосток - Єкатеринбург і Новосибірськ - Москва стають більш вигідними для звичайних громадян Росії.

Як діє державна програма пільг

Програма надання знижок на покупку проїзних для незахищених і малобюджетних верств населення почала діяти ще в 2009 році. Заявили свою участь багато відомих російські підприємства, а саме: «Аерофлот», «Ютейр», «Уральські авіалінії», «Ред Вінгс», «Росія» та інші.

Завдяки вигідних пропозицій, особи, які потребують державної підтримки і мають право на пільгу, отримали шанс здійснити подорож на далеку відстань за нижчою ціною. Купити квитки Владивосток - Єкатеринбург можуть учасники даної програми:

  • пенсіонери - люди, які отримали право вийти на заслужений відпочинок, накопичивши необхідний трудовий стаж;
  • інваліди, які мають інвалідність 1 і 2 групи;
  • пенсіонери, котрі припинили трудову діяльність, мають інвалідність 3 групи;
  • особи, які супроводжують людей з інвалідністю в поїздці;
  • громадяни РФ, які мають прописку або проживають тривалий час в найвіддаленіших регіонах нашої країни (на Далекому Сході, Чукотці і Сахаліні, в Калінінградській області, в районах Крайньої Півночі і Забайкалля).

Розмір знижки на проїзд при цьому становить 50% для жителів далеких регіонів, працюючих пенсіонерів з інвалідністю 3 групи, і осіб їх супроводжуючих. У розмірі 100% пільга доступна для пенсіонерів-інвалідів 1 і 2 групи, які вирушають для лікування в санаторій, розташований на території РФ.

Умови отримання пільг на перельоти

Отримати знижку можна тільки один раз протягом року. Люди, які стали учасниками програми, купують квитки за свій рахунок. Для компенсації витрат їм необхідно звернутися в соціальну службу. Для підтвердження права на пільгу потрібно мати при собі: паспорт, пенсійне посвідчення, документ, що підтверджує реєстрацію за місцем проживання в віддалених місцевостях, медичну довідку, що підтверджує інвалідність.

Регулярні вильоти здійснюють авіакомпанії Уральські авіалінії, Аерофлот і S7. Авіапереліт на пільгових умовах, в тому числі для населення Далекосхідного і Північного округу має деякі особливості:

  • здійснити подорож можна тільки в економ-класі;
  • здача або обмін купленого талона неможлива;
  • норми провозу багажу і ручної поклажі жорсткіші (речей при собі має бути зовсім небагато);
  • харчування на борту літака найчастіше не надається;
  • часто відсутня можливість вибору посадкового місця.

Необхідно пам'ятати, що надання знижок є сезонним і відправитися в поїздку на пільгових умовах, взявши авіаквитки Владивосток - Єкатеринбург, можна тільки в певну пору року (найчастіше влітку). Всі тонкощі майбутньої подорожі краще уточнити заздалегідь, звернувшись в офіс авіакомпанії або вивчивши інформацію, розміщену на офіційному сайті.

Кому надаються пільги

Програма надання авіамаршрутів на пільгових умовах дуже актуальна для жителів самих далеких куточків країни, в тому числі жителів Далекосхідного регіону. До початку реалізації даних умов при необхідності перельоту на далекі відстані, більшій частині населення доводилося витрачати дуже великі суми на дорогу.

Ставши учасниками програми, люди, що мають реєстрацію або постійно проживають на Далекому Сході, поряд з незахищеними категоріями громадян, тепер можуть за нижчою вартістю долетіти до Москви, Санкт-Петербурга та інших мегаполісів або здійснювати перельоти всередині свого регіону.

Як приклад розповімо трохи про рейс Владивосток - Єкатеринбург, і пояснимо, як діє програма субсидування для далекосхідників. Відстань між містами становить близько 5055 км. Подолати дорогу по повітрю при купівлі квитків на прямий рейс можна в середньому за 9 годин. А в разі вчинення однієї або декількох пересадок тривалість польоту може значно збільшитися і скласти 35 годин. Основними пунктами пересадки є: Іркутськ, Новосибірськ, Москва.

Після прибуття в пункт призначення необхідно перевести стрілки годинника на 5 годин назад, так як Далекосхідне час значно випереджає. Середня ціна, якщо купити авіаквитки Владивосток - Єкатеринбург, становить 25 тис. Руб., Причому влітку політ завжди коштує дорожче.

Прямі напрямки з центральної частини регіону щодня здійснює авіакомпанія Аерофлот. Основними пунктами пересадки при авіаперельотах є Іркутськ і Москва, дані рейси організовує компанія Уральські авіалінії.

Ціна пільгових авіаквитків

У березні Росавіації було позначено запланований обсяг пасажирських перевезень для далекосхідників на умовах субсидування. Планується, що за цей рік купити переліт зі знижкою зможуть більше 445 тисяч чоловік. Для цього з державної скарбниці було виділено майже 3 млрд. Рублів. Дія програми поширюється на авіаперельоти з Далекосхідного регіону до мегаполісів і охоплює напрямки в обидві сторони. Перші продажі квитків були відкриті 30-31 березня 2017 року.

Організацією рейсів на спеціальних умовах в п'ятдесят міст на захід Росії, маршрутів всередині Далекосхідного регіону і для мають путівки в ВДЦ «Океан» займаються найбільші авіаперевізники країни: Аерофлот, Ютейр, Північний вітер, Алроса, Вім-авіа та інші підприємства.

Польоти досить регулярно виконуються з середини весни до листопада. Протягом цілого року планується ввести нові додаткові авіарейси в дев'ять міст Далекого Сходу. Правом на надання пільги мають молоді люди віком до 23 років, пенсіонери, інваліди 1-ої групи, діти з обмеженими можливостями та супроводжуючі їх в дорозі, особи, які отримали інвалідність в дитинстві (2 або 3 групи).

Вартість залежить від подоланого відстані. Мінімальна ціна встановлена ​​на маршрут «Владивосток-Хабаровськ» - 1800 рублів, максимальна за напрямом «Певек-Москва» - 9000 рублів. Квитки у напрямку Владивосток - Єкатеринбург будуть коштувати 13500-14400 рублів, а в Санкт-Петербург - 7500 рублів. Субсидування авіаперевезень здійснюється відповідно до постанови Уряду РФ від 29.12.2009 року.

Інші можливості економії на польотах

Подорож до потрібного місця на літаку - відмінна можливість витратити менше часу на дорогу і більше на відпочинок. Відомо, що в деякі російські міста можна дістатися тільки авіатранспортом. Час в дорозі на сучасному авіалайнері протікає швидко, комфортно і зручно.

Єдиним недоліком є ​​висока вартість рейсів. Досвідчені туристи знають безліч варіантів заощадити на тривалій дорозі. Адже крім держпідтримки для відшкодування вартості авіаквитків Владивосток - Єкатеринбург існують інші способи, що дозволяють знизити ці витрати:

  • плануйте свою поїздку заздалегідь - вивчайте акції та спеціальні пропозиції від провідних пасажирських перевізників, бронюйте за 3-6 місяців до вильоту;
  • користуйтеся онлайн-ресурсами з пошуку і продажу перельотів, порівнюйте пропозиції від різних авіаперевізників;
  • розгляньте можливість подорожі з бюджетною авіакомпанією (лоукостером) - тоді обов'язковій оплаті підлягає тільки переліт, решта послуги (харчування на борту, транспортування багажу) оплачуються тільки якщо Ви захочете і попередній заявці;
  • підпишіться на розсилку повідомлень про діючі акції та знижки, щоб завжди бути в курсі актуальної інформації;
  • подорожуйте чартерними рейсами, якщо ви не прив'язані до певної дати і здатні організувати поїздку самостійно, без сторонньої допомоги.

Отже, заощадити на авіаперельотах цілком реально. Буде потрібно тільки вміти грамотно планувати далеку подорож, бути в курсі будь-актуальної інформації, вміти порівнювати пропозиції від різних компаній і вибирати найбільш вигідну пропозицію.

Перемога - вітчизняна компанія-лоукостер

В даний час авіакомпанія «Перемога» - єдина бюджетна компанія-лоукостер в Росії, яка пропонує квитки від 999 рублів. Така низька ціна можлива за рахунок того, що пасажир на час польоту готовий пожертвувати своїм комфортом і може відмовитися від надання деяких послуг на борту заради економії коштів.

Лоукостер «Перемога» займається організацією та здійсненням рейсів тривалістю до 6 годин і географічно не далі за Уральських гір. Літаки цієї компанії здійснюють посадку в 40 великих містах Росії, але поки серед них не значаться міста Далекосхідного округу.

Керівництво протягом року планує збільшити кількість організованих напрямків, в тому числі ввести вигідні закордонні напрямки. Зараз туристи, які звернулися до послуг «Перемоги», можуть на вигідних умовах купити авіаквитки Владивосток - Єкатеринбург, Хабаровськ - Москва, а також до аеропортів Мілана, Мюнхена, Ларнаки, Барселони, Братислави, Баку та інших міст.

Впровадження дешевих перельотів

Історія підприємства бере початок у 2014 році: після введення антиросійських санкцій і пов'язаним з ним вимушеним припиненням діяльності вітчизняного «Добролет», «Перемога» стала його офіційним наступником. З самого першого польоту економні послуги користуються великим попитом у російських туристів. У перший же день роботи талони купили 7000 чоловік. З цією цифрою не зрівняється жодна авіакомпанія Європи.

Через півроку, «Перемога» обслужила перший мільйон чоловік, а через три місяці цей показник виріс до 3 мільйонів. Фірма ставить головною метою потрапити в п'ятірку рейтингу найбільших російських авіаперевізників і зробити так, щоб річний пасажиропотік склав 10 млн. Чоловік.

У вартість Авіапольоти від компанії «Перемога» входить авіапереліт до потрібного місця призначення і можливість провезти речі в ручній поклажі, вагою не більше 10 кг. За вибір посадкового місця за бажанням, надання гарячого харчування на борту, напої, теплий плед, газети і журнали доведеться доплатити.

Подорож літаком-лоукостером дуже вигідно для студентів , Що мають вельми обмежений бюджет, але велике бажання подивитися і об'їздити весь світ.

Дешево літати - реально!

Один із способів зробити відпустку дешевшим - скористатися послугами бюджетних авіаційних підприємств (лоукостерів). Багато жителів Далекосхідного регіону вважають за краще літати на вигідних літаках, і це дозволяє заощадити значні кошти при перельотах на далекі відстані. У числі відомих підприємств даного напрямку діяльності виділяються:

  • найбільший в світі перевізник Ryanair (Ірландія);
  • лоукостер з найбільшим парком аеробусів А319 Easy Jet (Великобританія);
  • «Перемога» - перша бюджетна російська авіакомпанія.

Додаткова плата за користування бюджетними перевізниками проводиться за провезення багажу (безкоштовно дозволяється провезти з собою ручну поклажу вагою не більше 10 кг, габаритами 55х40х20 і невелику дамську сумочку). Правила провозу багажу у різних лоукостерів можуть відрізнятися. Конкретні вимоги, прийняті обраним перевізником, краще уточнювати заздалегідь, інакше за перевищення норм співробітники при реєстрації перельоту можуть стягнути суму, практично рівну вартості квитка.

Офіційна процедура реєстрації за допомогою фахівця потребують додаткової оплати. Звичайні авіакомпанії безкоштовно обслуговують клієнтів за стійкою реєстрації в аеропорту, лоукостер ж перекладають ці витрати на пасажирів. Щоб уникнути великих витрат, радимо пройти процедуру оформлення рейсу самостійно в режимі онлайн. Для цього просто купите авіаквиток Владивосток - Єкатеринбург в мережі, надрукуйте посадковий талон на принтері, і привезіть в аеропорт. Це дозволить заощадити до 20 євро.

Помилки, допущені в бланку проїзного, спричинять зайві витрати. За будь-які виправлення, помилки, допущені після внесення оплати, доведеться доплачувати, причому плата стягується за кожну помилку, навіть якщо це одне і те ж слово, що зустрічається в тексті кілька разів.

Запізнення в аеропорт обійдеться досить дорого. Якщо до вильоту залишилося менше 40 хвилин, а процедура реєстрації вами не пройдена, перш ніж пройти на посадку, за запізнення потрібно буде доплатити значну суму, що досягає 80 євро.

При бажанні клієнта вибрати посадочне місце, візьмуть гроші. Доплата буде менше, якщо зручні місця для пасажира і членів сім'ї вибираються і оплачуються будинку через інтернет, проте в деяких випадках лоукостер зовсім не пропонують можливість вибору місць в салоні літака і тоді доведеться сідати на вільне крісло.

Харчування на борту також оплачується. Ціни на їжу та напої, пропоновані лоукостерами, дуже завищені, а в деяких випадках продукти не надаються взагалі, тоді краще взяти в дорогу невеликий перекус. Майте на увазі, що напої, соки і чай будуть доступні безкоштовно.

Таким чином, жителі Далекого Сходу, поряд з незахищеними і малобюджетними категоріями громадян, має право розраховувати на державну підтримку і отримати знижку на покупку авіаталонов, або шукати можливі варіанти економії самостійно, наприклад, звернутися до слугам бюджетної авіакомпанії-лоукостера. В останньому випадку варто заздалегідь уважно вивчити і ознайомитися з правилами та вимогами конкретного авіаперевізника щоб уникнути неприємностей і зайвих витрат.

Міжнародний аеропорт «Владивосток»

Новости