Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

цирк, цирк владивосток, цирк сайт, афіша цирку, цирк офіційний, цирк офіційний сайт, сайт цирку владивосток, цирк владивосток офіційний, цирк владивосток офіційний сайт, цирк владивостока афіша, владивостоцький цирк

Остаточна вартість палаючого туру і наявність місць на рейсі, уточнюйте по телефону і в офісі, при наявності у вас чинного закордонного паспорта

Dal-Tour.ru - Dal-Tour.ru - ДальТур Туроператор тел. +7 (423) 248-48-92 (24 години)

цирк, цирк владивосток, цирк сайт, афіша цирку, цирк офіційний, цирк офіційний сайт, сайт цирку владивосток, цирк владивосток офіційний, цирк владивосток офіційний сайт, цирк владивостока афіша, владивостоцький цирк

Історії Владивостоцького цирку більше 100 років Історії Владивостоцького цирку більше 100 років. Вперше жителі Владивостока побачили циркову виставу в 1885 році в цирку Ламбергера, що розташовувався на Светланской вулиці в Клубному яру (зараз територія Матроського клубу).

З цього часу у Владивостоці по черзі відкривалися цирки різної спрямованості. Їх загальна кількість сягає десяти. У цирках виступали як російські, так і іноземні трупи.

Про успіхи цирку в місті свідчить той факт, що, перебуваючи у Владивостоці в травні 1891 року, цесаревич Микола, спадкоємець царської корони, завітав в нагороду цирку 100 рублів.

31 грудня 1973 року жителі Владивостока і Приморського краю отримали прекрасний подарунок - нову будівлю цирку на Светланской.

Авторами проекту були Соломія Максимівна Гельфер та Георгій Васильович Напреенко, головним конструктором - Володимир Олексійович Шемякін. Їм та іншим фахівцям московського інституту "Гіпротеатр" ми завжди будемо вдячні за створення цієї унікальної споруди.

Будувався цирк з урахуванням складного місцевого рельєфу, який і допоміг архітекторам створити оригінальне, неповторне за формою будівля цирку.

На першому поверсі - вестибюль з двома гардеробами, внизу, на Светланской, касовий зал. На другому поверсі - паркетний зал із зимовим садом і буфетами. Глядацька зала був розрахований на 2400 місць, обладнаний сучасною светоосветітельной апаратурою і складної акустичною системою, кіноустановкою для демонстрації широкоформатних фільмів.

Лінії зв'язку по будівлі цирку мають загальну протяжність 75 кілометрів, а світлові і силові кабелі - 104 км.

Арена може трансформуватися в естрадну площадку розміром, 350 квадратних метрів - це більше сцени концертного залу імені П. І. Чайковського в Москві, на якій можуть виступати естрадні, танцювальні колективи.

Для чотириногих артистів передбачені стайні, приміщення для хижаків, слоновник, душова і кухня для приготування їжі тваринам.

Першим директором цирку був Буренко А. М., в даний час директором цирку є Шуригін Олександр Анатолійович.

31 грудня 2013 року цирк відзначив своє 40-річчя з програмою "Тріумф 21 століття" під керівництвом народного артиста Росії Мстислава Мстиславовича Запашного ..

Адреса: 690001, м.Владивосток, ул.Светланская, 103
Зупинка транспорту: "Цирк"
Телефон: каса: 8 (423) 226-81-15, адміністратор, колективні заявки: 8 (423) 222-82-52,
секретар, факс: 8 (423) 226-81-72

E-mail: Ця електронна e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript

Анекс тур владивосток , пегас туристик пошук туру , гарячі тури владивосток тури В'єтнам Нячанг , гарячі тури Тайланд з Владивостока , Тури з Владивостока, Тури в Китай , Хуньчунь лікування , тури в Хуньчунь , Хуньчунь стоматологія, зуби Хуньчунь , Хуньчунь стоматологія, стоматологія в Хуньчунь , путівки в Далянь, путівки в Далянь з Владивостока , відпочинок в Далянь, відпочинок в Даляні , Далянь лікування, лікування в Даляні , Далянь з Владивостока , поїздки в Далянь , тури в Далянь , база відпочинку, краю відпочинку база , Шамора владивосток , Лівадія приморський , Андріївка база , Фетисов арена , цирк владивосток , театр опери та балету , золотий міст владивосток , пам'ятки владивосток , пам'ятки санкт петербурга , сідімі база відпочинку владивосток

Додати відгук

Новости