Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Будинок відпочинку «Сокіл»

Будинок відпочинку «Сокіл» розташований в одному з найкрасивіших куточків Приморського краю, на березі бухти «Кутова» Амурського затоки, Японського моря, в мальовничій лісистій місцевості, в 25 кілометрах від м Владивостока.

Режим роботи Будинок відпочинку «Сокіл» в 2019 році - сезонний, в період з 01.05.2019 року по 31.10.2019 року.

Дата народження Будинки відпочинку «Сокіл» - 1944 рік. З Півдня і Сходу курортна зона захищена острогами хребта Сіхоте-Алінь, покритого змішаним лісовим масивом. Навколишній ландшафт прекрасний своїм гірським рельєфом і багатою пишною рослинністю. Тут ростуть береза, дуб, липа, клен, коркове дерево, дикий виноград, лимонник, маньчжурський горіх.

Клімат помірний мусонний. Літо тепле, середня температура + 20 ° С. Опадів випадає близько 750 мм на рік, переважно влітку. Середня річна відносна вологість 77%. Число годин сонячного сяйва 2300 в рік.

Прибережна смуга бухти «Кутова» покрита чистим піском. Температура води в бухті вже в червні вище 18º С, в липні-серпні досягає 28ºС. Майже весь вересень температура води в бухті перевищує + 20 ° С. Купальний сезон триває з перших чисел липня до кінця вересня. Концентрація солей тут в два рази вище, ніж в Чорному морі.

Піщаний пляж, чистий іонізоване повітря і мальовничий ландшафт сприятливі для проведення кліматотерапії.

Медична спеціалізація Будинку відпочинку «Сокіл»: організований відпочинок.

Комфортні умови проживання в спальному корпусі з розміщенням в одномісних, двомісних, тримісних номерах блочного типу, санітарна кімната одна на два номери.

Повноцінне триразове харчування в просторій і затишній їдальні.

До Ваших послуг: обладнаний пляж, лікувально-оздоровчий комплекс з сауною, басейном, тренажерним залом, більярд. На території будинку відпочинку волейбольний та футбольний спортивні майданчики, обладнаний дитячий майданчик, вуличні спортивні тренажери. Також для любителів спорту є бадмінтон, теніс.

Величезною популярністю у відпочиваючих користується літня рибалка. Влітку любителям рибної ловлі надається можливість в Амурській затоці зловити красноперку.

Ми пишаємося нашим містом Владивостоком. Нам хочеться, щоб і ви перейнялися його особливою атмосферою, відвідали найяскравіші та найцікавіші екскурсійні маршрути, які допоможуть вам отримати незабутні враження і залишити на пам'ять унікальні фотографії про свій відпочинок.

Вам запропонують цікаві екскурсії по визначних пам'ятках р Владивостока: «Нові дороги, нові мости, новий острів Російський», «Дельфінарій« Лівадія », в« Приморський сафарі-парк », драматичний театр ім. М. Горького, філармонію, цирк, океанаріум, блискучому міріадами різнокольорових вогнів нічного Владивостоку з відвідуванням видових площадок сопок «Орлине гніздо» і Токаревський. Екскурсії на форти і батареї Владивостоцької фортеці, занесеної в книгу рекордів Гіннеса, залишить у Вас незабутнє враження. Екскурсія на катері на острів Російський дасть можливість побачити і познайомитися з історією «Ворошиловської батареї», яка нерозривно пов'язана з героїчною історією Росії. А морські прогулянки під вітрилами на яхті і катері по акваторії Амурського затоки - це прекрасна можливість милуватися навколишньою красою р Владивостока.

Ми бажаємо кожному відчути гостинність і привітність нашого Будинку відпочинку! Ласкаво просимо в «Сокіл»!

Адреса: 690025, г. Владивосток - 25, ст. Океанська, вул. Громадянська, 57.

Шлях проходження:

Потягом: до ЖД станції «Владивосток», від залізничного вокзалу автобусом маршруту № 6 «д» до автобусної зупинки «Медичний центр« Океан », далі пішки (20 хвилин).

Літаком: 1-й варіант: з аеропорту на Аероекспрес до залізниці станції Владивосток, від залізничного вокзалу автобусом маршруту № 6 «д» до автобусної зупинки «Медичний центр« Океан », далі пішки (20 хвилин).

2-й варіант: з аеропорту на рейсовому автобусі №107 (відправлення з привокзальної площі аеропорту) до зупинки «Садгород», пересадка на автобус №6 «д», вийти на кінцевій зупинці «Медичний центр« Океан », далі пішки (20 хвилин ).

Телефон відділу прийому і розміщення: 8 (423) 260-62-02.

Електронна пошта: [email protected]


Департамент охорони здоров'я Приморського краю

г. Владивосток, вул. 1-я Морська, 2

8 (4232) 41-35-14

Територіальний орган Федеральної служби з нагляду в сфері охорони здоров'я:

Управління Росздравнадзора по Приморському краю

м.Владивосток, вул. Мордовцева, 3

8 (4232) 22-42-46

Територіальний орган Федеральної служби з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини

по Приморському краю:

г. Владивосток, вул. Сільська, 3

8 (4232) 41-27-40

Види медичної допомоги у філії «Будинок відпочинку« Сокіл »

ФГКУ «Санаторно-курортний комплекс« Далекосхідний »МО РФ.

При наданні медичної допомоги при санаторно-курортному лікуванні організовуються і виконуються роботи (послуги) за: лікувальної фізкультури, медичного масажу, організації охорони здоров'я та громадського здоров'я, сестринської справи, терапії, фізіотерапії охорони здоров'я та громадського здоров'я, сестринської справи, терапії, фізіотерапії. При проведенні медичних оглядів, медичних оглядів і медичних експертиз організовуються і виконуються наступні роботи (послуги): в проведенні медичних оглядів по: медичним оглядам (передрейсовим, післярейсовим).

Правила внутрішнього розпорядку для споживачів послуг

  1. Місця для відпочинку та проживання відпочиваючих повинні використовуватися ними строго по назначенію.Отдихающіе повинні дотримуватися санітарних норм, порядок і вимоги, що забезпечують збереження житлового фонду, інвентарю, вбудованого сантехнічного обладнання, інших предметів табельної освітлення місця відпочинку. За зіпсоване або нездана майно будинку відпочинку відпочиваючі несуть матеріальну відповідальність.
  2. У години післяобіднього відпочинку всі відпочиваючі зобов'язані дотримуватися тиші. Після 24.00 всі повинні знаходитися на своїх місцях і всюди повинна дотримуватися тиша.
  3. Харчування в їдальні відбувається тільки в вказане в розпорядку час.
  4. На території спального корпусу та їдальні присутність в пляжному костюмі не рекомендується.
  5. Переміщення відпочиваючих з однієї кімнати для проживання в іншу без дозволу забороняється.
  6. Гра на музичних інструментах і спів дозволяється тільки у відведених для цієї мети приміщеннях в певні години.
  7. Вибуття відпочиваючих з дому відпочинку з особистих питань з ночівлею поза домом відпочинку допускається тільки з дозволу начальника будинки відпочинку.
  8. За збереження грошей і особистих речей, які не зданих на зберігання, будинок відпочинку відповідальності не несе.

У місцях для відпочинку та проживання відпочиваючим забороняється:

  1. Проводити масові розважальні заходи, що порушують спокій і відпочинок оточуючих;
  2. Використовувати в місцях для відпочинку та проживання піротехнічні засоби (хлопавки, петарди, освітлювальні ракети і т.д.)
  3. Зберігати вибухові, легкозаймисті та отруйні речовини і засоби;
  4. Парковка автотранспортних засобів в місцях, не відведених для паркування;
  5. Виробляти стрілянину з усіх видів вогнепальної і пневматичної зброї;
  6. Куріння в номерах і холах, а також на території Будинку відпочинку, за винятком місць, відведених для куріння.
  7. Розпивання спиртних напоїв;

Категорично забороняється перебування на території Будинку відпочинку:

- осіб в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння;

- перебування в санаторії з домашніми тваринами.

Порушення правил внутрішнього розпорядку тягне за собою виписку порушника з повідомленням за місцем проживання, служби (роботи).

Шановні відпочиваючі нашого Будинку відпочинку «Сокіл»!

Піклуючись про безпеку життя і Вашого здоров'я, а також про збереження вашого майна пропонуємо кілька простих, але корисних правил:

- ідучи з номера, не забудьте закрити двері на ключ, вимкнути електроприлади, закрити крани;

- на час Вашої відсутності не залишайте відкритими вікна;

- не зберігайте в номері гроші і цінні речі;

- утримайтеся від повідомлень незнайомим людям відомостей про місце знаходження сусідів під час їх відсутності;

- не залишайте малолітніх дітей одних в номері;

- не піддавайтеся зіграти в азартну гру, швидше за все, Ви опинитеся обдуреними;

- Ваші гості, тільки з дозволу адміністрації можуть бути запрошені в Ваш номер.

Новости