Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Володимир Путін розлучається з дружиною

За словами подружжя, це обопільне рішення

За словами подружжя, це обопільне рішення. 6 червня ввечері Володимир Путін зі своєю дружиною Людмилою заявили в інтерв'ю каналу «Росія-24» про своє розлучення.

«Це цивілізоване розлучення», - заявив президент телеканалу «Росія-24». Подружжя дали інтерв'ю після спільного відвідування балету «Есмеральда» в Державному Кремлівському палаці.
При цьому Володимир Путін заявив наступне: «Наші (з Людмилою Путіної) діти отримали освіту і живуть в Росії. У нас хороші відносини ». І додав, що рішення було прийнято подружжям спільно: «Це було наше спільне рішення. Наш шлюб завершено. Ми практично не бачимося ». Людмила Путіна підтвердила слова чоловіка: «Я приєднуюся до слів Володимира Володимировича, це дійсно було нашим спільним рішенням».
Однією з основних причин розлучення подружжя назвало факт повної зайнятості Володимира Путіна. «Вся моя діяльність, вся робота пов'язана з публічністю, з абсолютною публічністю. Кому-то це подобається, комусь ні. Але є люди, які абсолютно з цим не сумісні. Ось Людмила Олександрівна відстояла вахту, вісім років, вже дев'ять навіть, дев'ять років », - поскаржився президент. Його підтримала Людмила Путіна: «Володимир Володимирович повністю занурений в роботу, діти наші виросли, вони живуть кожен своїм життям. Загалом, так склалося, що у кожного своє життя, і я дійсно не люблю публічність ».
Подружжя підкреслили, що розлучення ніяк не відіб'ється на їхніх взаєминах в майбутньому. «Ми назавжди залишимося дуже близькими людьми. Я вдячна Володимиру Володимировичу, що він мене підтримує », - підкреслила пані Путіна.

Автор: Юлія Сапронова

джерело: "Коммерсант"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Новости