Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

15 квітня стартує чергова «смачна» акція з брендом Nemiroff

15 квітня стартує чергова «смачна» акція з брендом Nemiroff

П'ятниця, 13 квітня 2012 р. Міжнародний бренд Nemiroff в черговий раз радує «смачною» акцією. З 15 квітня 2012 року в ресторанах України при замовленні пляшки горілки від компанії Nemiroff, гості отримають порцію нарізки м'ясних делікатесів від ТМ «Бащинський».
З напоїв всесвітньо відомого виробника в акції беруть участь Nemiroff Delikat, Nemiroff Original, Nemiroff Premium, Nemiroff «Українська медова з перцем» і Nemiroff «Пшениця українська добірна». М'ясні делікатеси ТМ «Бащинський» представлені грудинкою «Українська» і шийкою «Дебют».
Акція стартує 15 квітня 2012 року в закладах * двох відомих ресторанних мереж України: «Любов і Голод» і «Pees Boy Club». Також побалувати себе смачними напоями та закусками можна буде в ресторанах інших міст ** України: Дніпропетровська, Донецька, Кременчука, Харкова, Мелітополя.
* Ресторани-учасники акції:
Любов і Голод: Арт - клуб 44, Бірштруб, Шніцель, Сито-п'яно, Віолас, Таверна.
Pees Boy Club: Belle-Vue, le Cosmopolite, У Станка, Beck's BeerLoft (3 ресторани), Партизан + Хата Вождів + BeerLogovo, Стіна.
** Ресторани України, які беруть участь в акції:
Дніпропетровськ: Друже пиву (3 кафе), Пивний спорт-бар, Горець, Наполі.
Донецьк: Рахат Лукум, Хай-Вей, Москва, Ганжубас, Тіп-Топ.
Кременчук: Спортлайн, Пекін, Прага.
Харків: Агдам, Таверна гриль, Дубки, Звір, Стадіо, ЧБ.
Мелітополь: Райський куточок, Пінта, Еребуні, Форос, Джокер.
***
ДОВІДКА
Nemiroff Холдинг - один з найбільших світових виробників алкоголю. Продукція міжнародного бренду поставляється в 72 країни світу.
Виробничі потужності компанії: 2 лікеро-горілчаних заводи розташовані в місті Немирів (Вінницька область, Україна). Розлив продукції в Росії здійснюється на потужностях ВАТ «Лікеро-горілчаний завод« Ярославський »(входить у ФГУП« Росспиртпром »). У жовтні 2010 року міжнародний бренд Nemiroff почав розлив продукції в Республіці Білорусь на потужностях Республіканського унітарного підприємства «Мінськ Кристал» (входить до структури концерну «Белгоспищепром»).
У структуру холдингу входять Управляюча компанія Nemiroff, Українська горілчана компанія Nemіroff, Дочірнє підприємство (ДП) «Алко Інвест», Торговельне представництво Nemіroff у Росії й Торговельне представництво Nemіroff у Польщі, а також Nemiroff International зі штаб-квартирою в Будапешті (Угорщина).
Асортиментний портфель продуктів під міжнародним брендом Nemіroff налічує 26 позицій. Основні торгові марки - «Українська медова з перцем», Nemiroff Original, «Українська березова особлива», Nemiroff Premium і Nemiroff LEX.
ТМ «Бащинський» - торгова марка з широким асортиментом м'ясних продуктів, вироблених на потужному сучасному підприємстві м'ясокомбінаті ПрАТ «Український бекон». Підприємство входить в десятку найбільших м'ясопереробних підприємств України, розташоване в Донецькій області. М'ясопереробний комплекс має обладнання провідних світових виробників.
Уже багато років на нашому виробництві люди щиро ставляться до своєї справи і вдосконалюють майстерність створення найсмачніших м'ясних продуктів.
Завдяки нашим майстрам, вміло поєднує свій досвід і технологічні досягнення з ретельно відібраним м'ясною сировиною, вишуканими спеціями створюючи власні унікальні рецепти для продуктів ТМ «Бащинський», мають відмінну якість і оригінальний смак.

Поки що коментарів немає ... Станьте дерло хто залишились коментар на Цю тему!

Автор цієї Сторінки заборонено коментувати ее анонімнім користувач Автор цієї Сторінки заборонено коментувати ее анонімнім користувач. Ві повінні авторізуватіся або зареєструваті свой профайл Щоби Залишити тут ПОВІДОМЛЕННЯ.

Новости