Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що можна приготувати швидко і смачно

  1. Які критерії рецептів, які можна приготувати смачно, але і швидко?
  2. Почнемо з сніданку.
  3. Далі обід. Що можна приготувати швидко і смачно на обід?
  4. Вечір і вже пора збиратися на вечерю.
  5. Ну а десерт? Готуємо швидко і смачно десерт!

10 секретів справжньою - дуже смачною - італійської піци - ВАМ В ПОДАРУНОК)))

Вже 1 рік як ми стали готувати і викладати фотографії приготованих страви на сайті «Найсмачніше дому». Пишу - стали готувати. А що раніше не готувала? Готувала, але в такому розмаїтті немає. Та й це велика різниця готувати для себе і своїх або для інших людей.

За цей рік накопичилося достатньо рецептів, які можна сміливо включити в золоту скарбничку рецептів, які готуються швидко і смачно. І я вирішила зробити такий собі обзорчик, попурі з рецептів сайту «Найсмачніше дому».

Які критерії рецептів, які можна приготувати смачно, але і швидко?

1-е: це смачно. І смачно для більшості, а не тільки любителів жаб'ячих ніжок в соєвому соусі.

2-й критерій: швидко. Але тут я зазначу - швидко це мінімум мого особистого часу на приготування. Тобто, якщо я поставила курка в духовку на 40 хвилин і ці 40 хвилин я можу сміливо зайнятися чимось іншим - це час я не враховую.

І критерій 3: максимальний час витрачений на приготування (з урахуванням пункту 2) - становить 25 хвилин.

Поруч з описом будуть фотографії пропонованих страв. Натискайте на виділений текст (нема на фото) і ви прямо перейдете до зацікавило вас рецептом.

10 секретів справжньою - дуже смачною - італійської піци -   ВАМ В ПОДАРУНОК)))   Вже 1 рік як ми стали готувати і викладати фотографії приготованих страви на сайті «Найсмачніше дому» Почнемо з сніданку.

Тут звичайно примою буде вівсяна каша з усіма її штучками. Я не кажу про шкідливу швидкорозчинні. звичайна вівсяна каша готується зовсім недовго, хвилини. Якщо ви сумніваєтеся - треба спробувати. Не готуйте просто кашу. Додайте сухофрукти або шоколад. І це буде солодке пробудження.

Омлет, звичайно омлет. Ви все знаєте, що це найшвидша їжа. Але я пропоную вам урізноманітнити його. Перше - це зробити з замороженими овочами. Я влітку Омлет, звичайно омлет наморозили солодкого перцю, квасолі - краса. Або можна закупити на місяць штук 5-6 пакетів готової замороженої овочевої суміші. Особливо хороша на мій смак - азіатська суміш! Там всередині її є пророслу бамбук - смакота. Овочі розморожувати не треба, вони на великому вогні швидко дійдуть до кондиції. Омлет з овочами - цієї смачний і швидкий сніданок .

Лінивий хачапурі або омлет з сиром . Калорії на цілий день. За рахунок сиру дуже калорійне, за рахунок яєць - дуже швидко.

Оладки на сніданок Оладки на сніданок . Тут і сперечайся не треба. Замісити тісто на оладки - 5 хвилин. І далі скільки у вас є часу - стільки і смажте. А подати гаряченькі оладки на сніданок з віденською кавою - це оцінять всі. Причому можна і не додавати гарбуз, кукурудзу, яблука - просто кефір, борошно і яйця. Поливаємо сметанкою або варенням - і все, всіх прошу до столу!

Хочу ще окремо написати про шакшуку . Це африканська яєчня і для її приготування потрібна матбуха. Але матбуха - це вид томатно-овочевого соусу і готується заздалегідь. І якщо протягом п'яти років ви наварите цього соусу заздалегідь і він буде стояти у вас в холодильнику, то шакшуку можна приготувати елементарно просто не витрачаючи години на кухні. Це ситне, трохи гостре блюдо полюбиться дуже багатьом. Заготовки в холодильнику взагалі річ дуже зручна.

Далі обід. Що можна приготувати швидко і смачно на обід?

На першому місці за швидкістю варто - капуста тушкована з куркумою . Це просто знахідка на нежданих гостей, на голодних людей ... Тушкується реально 15 хвилин, але саме за рахунок додавання куркуми. плюс ще На першому місці за швидкістю варто -   капуста тушкована з куркумою куркума неймовірно корисна пряність для печінки. Це натуральний гепатопротектор. За рахунок куркуми капуста не вижарівается, а виходить максимально соковитою.

Дієтичні ліниві вареники . Вони так і називаються - ледачі. Я дуже їх люблю, це смак з дитинства. Сир і борошно - а яка смакота. За технологією: приготує навіть підліток. Так що готуйте обід разом з дітьми.

піца холостяка . Єдина умова для цього швидкого обіду - наявність всіх піца холостяка інгрдіентов в холодильнику. Ну а якщо підготуватися - 10 хвилин + 15 хвилин і обід готовий.

Причому дуже і дуже ситний обід.

Каша гречана з грибами. Це ж наше рідне. І як же це смачно. У Європі просто не змогли оцінити цю красуню гречану. Може звичайно з цим блюдо і не вкластися в 25 хвилин. Але це за рахунок чистки грибів. Тут звичайно + ще хвилин 15. Але не можу не написати, бо це ситно і можна багато народу нагодувати.

Рис, ну звичайно рис ... .1-е це рис з овочами . Знову таки заморожені овочі дуже швидко підсмажують на сковороді, в той час як варитися рис. Змішуємо і готово.

Ой, мало не забула - галушки !!! Самий самий економ варіант. Але це традиційне і національне блюдо. Якщо ви не пробували це блюдо України, Білорусії та Польщі - приготуйте. З цибулькою підсмаженому на салі - це взагалі дуже і дуже специфічно))))

Вечір і вже пора збиратися на вечерю.

Хочу окремо виділити 2 рецепта швидкої кухні з м'яса.

Це м'ясо в цибулі і курка з овочами в духовці. Не дивлячись на те, що свинина в цибулі в духовці повинна провести не менше 1,5 годин, час на підготовку піде не більше 15 хвилин. А захоплень ви почуєте багато. М'ясо в цибулі ніж те нагадує шашлик (Саме нагадує).

Друге блюдо - курка в духовці. Купивши цілу курку, ви простоїте на кухні 15 хвилин, щоб зробити все для відправки її в духовку. А дістанете дуже соковиту, з скоринкою і дуже ароматну курку з овочами. Овочі в цьому рецепті правда виконують роль знежирювачах і усочнітеля. Ці овочі не їдять. Причому вона дуже Друге блюдо - курка в духовці красива виходить, І якщо подати її до пучками свіжої зелені і ароматного хліба - справжній святкову вечерю. Причому так точно можна приготувати швидкий і смачну вечерю!

Картопелька з салом в духовці . Це щоб роздратувати тих хто знаходиться в будинку. Вона поки запікається дуже пахне. Підготовка знову таки хвилин 15. Але готувати її треба багато і подавати з якимось соусом або свіжими овочами.

Ще один варіант - це картопля запечена з помідорами і сиром . Теж дуже простенько. У таких рецептах можна зіпсувати страву. Хоча звичайно дуже багато залежить від сорту картоплі. Це 50% вашого успіху.

Ну а десерт? Готуємо швидко і смачно десерт!

Можна, 100% можна Можна, 100% можна.

Морозиво. Ні, не купити в магазині, а приготувати самим. Це моє кулінарне відкриття. У сенсі не я його придумала, а я його для себе відкрила. Це бананове морозиво. Готується з одного єдиного інгредієнта - банан. Це ще один спосіб здивувати гостей. Відгадати з чого воно приготовлено буде неможливо. Ну хто Морозиво повірить, що справжнє морозиво готується за 5 хвилин, пані ще й без молоко, вершків та інших штучок? Готується, готується .... Спробуйте.

З тих же бананів можна приготує - смажені банани. Хоча швидше за екзотично і швидше для дітей. Не знаю чому, але дітей приводить у захват поєднання слів «смажений банан». З тих же бананів можна приготує -   смажені банани Думаю саме слова, а не смак заворожують їх. І подавати їх до речі найсмачніше з морозивом.

Що ще порекомендую? Крем з манки. З додаванням лимонної цедри і трохи постояв в холодильнику - це справжній десерт. Ласунів не відірвати. Правда, смачно.

Точно безвитратного за часом і силам - різні смузі . Хочете банановий, хочете сирний ... ..

При наявності заздалегідь куплених вафельних коржів - це торт з сухофруктами без випічки . Хоча якщо чесно, звичайно на повне приготування не піде тільки 25 хвилин. Коржі і варене згущене молоко повинні бути вже готові і бути на кухні. І сама його смакота, коли він добре просочиться і настоїться. А це пару годин. Але все одно, чистих людини-годин витрачатися мінімум.

Але все одно, чистих людини-годин витрачатися мінімум

Цього мабуть і вистачить, щоб розгубитися і витратити ще часу, щоб придумати що ж все-таки мені сьогодні можна приготувати швидко і смачно. Пробуйте все, перепробуйте все. А якщо у вас з'являться свої ідеї - пишіть діліться з не любителями фаст-фуду, але любителями швидкої і смачної їжі !!

Які критерії рецептів, які можна приготувати смачно, але і швидко?
Що можна приготувати швидко і смачно на обід?
Ну а десерт?
А що раніше не готувала?
Які критерії рецептів, які можна приготувати смачно, але і швидко?
Що можна приготувати швидко і смачно на обід?
Ну а десерт?
Що ще порекомендую?

Новости