Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

theRunet »4 способи змінити дату і місце на фотографії iPhone

На фотографіях, зроблених за допомогою iPhone, можна побачити час, в яке знімок був зроблений, і інформацію про геолокації за умови, що програмою дозволений доступ до місця розташування користувача. Це відбувається через те, що до JPEG-зображення прикріплюється файл формату EXIF ​​c метаданими фото, це налаштування камери, мініатюра і дані про місце і час.

При цьому бувають ситуації, коли ці дані потрібно змінити. Наприклад, потрібно довести шефу, що ви хворіли минулого тижня, а не їздили на Ібіцу. Або подруга стверджує, що ви були в барі, а зовсім не доглядали за хворою кішкою кращого друга. На доказ можна скинути фото, зроблене заздалегідь, але якщо у вашої дівчини iPhone, обман розкриється.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom - додаток для редагування фото. За допомогою нього знімок можна зробити чіткіше, яскравіше, контрастніше і впорядкувати великий обсяг інформації про фотографіях. Крім то, через Lightroom можна змінити час за рахунок редагування EXIF-файлу. журналісту The Verge на внесення змін знадобилося 10 секунд. Місячна підписка для установки деськтопной версії обійдеться в $ 9,99. В App Store програму можна завантажити безкоштовно.

Exif Editor

Є також десктопних програм, створене спеціально для внесення змін в EXIF-файли. В App Store для Mac програму можна купити за 849 рублів. По суті, через Exif Editor більше нічого робити не можна, тому для редагування одного єдиного знімка його купувати не варто. Але якщо ви професійно займаєтеся фотографією, то воно в нагоді для того, щоб стерти дані про камері, ПО, повернути дані про геолокації і часу перед відправкою знімка клієнту. Також можна додати до фото ім'я автора.

EXIF-fi

Є і спеціальний додаток для смартфона. EXIF-fi дозволяє переглянути дані фото через смартфон і в той в них зміни. Програма коштує 29 рублів, вартість низька через те, що додаток досить просте за своїм функціоналом. Воно дозволяє змінити геометкамі, дату і час. Зміни можна вносити відразу в кілька зображень.

Найпростіший спосіб

Зробити скріншот фото. На знімку з екрану відобразиться нова дата і місце перебування. Для цього достатньо відкрити фотографію і затиснути одночасно Home Button і кнопку блокування.

Новости