Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Чорний список» в iOS 7 - як це працює?

Одним з найбільш корисних нововведень iOS 7 є «чорний список» Одним з найбільш корисних нововведень iOS 7 є «чорний список». Тепер ви з легкістю можете заблокувати настирливого абонента стандартними способами, не вдаючись до сторонніх додатків або додаткових сервісів. Небажаний номер можна додати в «чорний список» трьома способами.

Додаємо контакт iPhone в «чорний список»

Якщо серед списку контактів у вас затесався небажаний співрозмовник, його можна заблокувати таким чином: Якщо серед списку контактів у вас затесався небажаний співрозмовник, його можна заблокувати таким чином:

Запускаємо стандартний додаток Телефон. Вибираємо в ньому розділ Контакти і знаходимо абонента, який вам докучає. Вибравши контакт, прокручуємо сторінку з його інформацією вниз, де знаходиться кнопка Заблокувати абонента, тиснемо на неї.

Показано попередження: Показано попередження:

Ви не зможете отримувати телефонні дзвінки, повідомлення, а також виклики FaceTime від абонентів, внесених до списку заблокованих.

Те що потрібно. Підтверджуємо - Заблокувати контакт. Тепер настирливий співрозмовник не зможе вас турбувати, по крайней мере, з цього номера.

Блокуємо номер відсутній в контактах iPhone

Якщо людина опинилася дуже вже настирливим і скористався для дзвінків невідомим номером, то його теж можна заблокувати: Якщо людина опинилася дуже вже настирливим і скористався для дзвінків невідомим номером, то його теж можна заблокувати:

Використовуємо всі той же додаток Телефон, тільки тепер заходимо в розділ Недавні. Знаходимо серед номерів той, що необхідно помістити в «чорний список», і тиснемо навпроти нього значок «i». Потрапляємо на станицю з даними невідомого абонента, перегортаємо сторінку в самий низ і натискаємо Заблокувати абонента. Вуаля! Більше з цього номера до вас не додзвонилися і не надішлють СМС-ку.

Блокуємо номер через «Повідомлення»

Якщо ж вас дошкуляють СМС-повідомленнями або надсилають тонни спаму, впорається з цим дуже просто Якщо ж вас дошкуляють СМС-повідомленнями або надсилають тонни спаму, впорається з цим дуже просто. Будь-який контакт можна відправити в «чорний список» прямо в повідомленнях. Причому він зможе відправляти СМС-ки, однак до вас вони ніколи не дійдуть. Ось, що необхідно зробити:

Запускаємо програму Повідомлення і вибираємо переписку з тим самим невгамовним співрозмовником. Тиснемо зверху справа Контакт. З'явиться панелька, де необхідно натиснути «i». Знову прокручуємо сторінку вниз і тиснемо Заблокувати абонента. От і все.

Як відредагувати «чорний список» в iPhone?

Якщо вам необхідно переглянути весь список заблокованих номерів, шукайте його в додатку Налаштування: Якщо вам необхідно переглянути весь список заблокованих номерів, шукайте його в додатку Налаштування:

Власне, запускаємо додаток Налаштування, вибираємо розділ Телефон і перегортаємо нижче, поки не з'явиться напис Заблоковані. Тут і зберігаються всі неугодні вам абоненти. Прямо тут можна додавати або прибирати номери з «чорного списку». Тепер вам не доведеться відволікатися на дзвінки надокучливого співрозмовника. Потрапивши в «чорний список», він буде чути лише короткі гудки і думати, що линяючи зайнята.

Як відредагувати «чорний список» в iPhone?

Новости