Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Запис на візу в Польщу в Чернівцях | Новини | Новини Чернівців. Новини Буковини. Новини Чернівці. Політика. Події. Головні новини Чернівці та Буковина. Довідник підприємств Чернівців та Чернівецької області. Плітки. Скандал.

  1. Інші новини:


- 30.03.2015 15:45 - 30

Записатися на візу в Польщу іноді буває потрібно терміново, і не завжди у людей є можливість чекати своєї черги і витрачати час. Для цього ми пропонуємо свої послуги, якщо йдеться про необхідність зареєструватися на польську візу в терміновому порядку.

Звернемо вашу увагу на те, що в Україні в певних містах, наприклад, у Києві, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську, Житомирі, Одесі та інших містах відриті пункти прийому анкет на оформлення польської візи. Однак все ж очікування іноді може бути занадто довгим, і ми сприяємо, яке дозволяє терміново записатися в чергу на візу в Польщу, щоб уникнути черг, оформити документи у зручний для вас час і не витрачати кошти на поїздку, якщо в вашому місті немає польського представництва. Оформити документи на візу можна в будь-якому випадку, якщо вам необхідно відправитися в Польщу. При цьому відзначимо, що вам можуть знадобитися різні види віз, залежно від мети вашої поїздки в цю країну Шенгенської угоди.

Телефонуйте за номером (050) 668-15-73, (095) 191-55-05, (050) 374-77-60

Варто відзначити, що Генеральне Консульство Польщі приймає рішення щодо видачі візи тієї чи іншої людини. І рішення про видачу візи приймають виключно в Консульстві.

При підготовці вам потрібно зібрати пакет необхідних документів, і уточнити перелік документів ви завжди можете у наших фахівців. Також є необхідність в написанні заяви. В обов'язковому порядку необхідно сплатити консульський збір.

Вам обов'язково повідомлять, коли буде прийматися вашу заяву, і коли потрібно буде подавати документи. Після цього ви подаєте документи.

При цьому, якщо з подачею документів все більш-менш зрозуміло, то труднощі виникають з чергами в консульських центрах. Іноді трапляється так, що вам випав чудовий шанс відправитися в Польщу по гарячій путівці, і встати в чергу на оформлення документів потрібно якомога швидше. Вас можуть направити в терміновому порядку в робоче відрядження, і в цьому випадку також йдеться про термінову записи на подачу документів, так як часу практично немає. Для вирішення цих проблем ви завжди можете звернутися до нас. Часто трапляється так, що черги в консульствах можуть бути розписані на два місяці вперед. Ми ж допоможемо заощадити час і протягом 1-2 днів відібрати найближчі за часом дні, які вільні для подачі документів, і які підійдуть вам найкращим чином. Подати документи до візового центру терміново можна і без особистої присутності, і в цьому ми також можемо вам допомогти.

Платинова Буковина, Чернівці


Коментарі (1)

Інші новини:

всі новини

Новости