Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в ОАЕ 2019 - самостійне оформлення, інструкція, документи, вартість

  1. списки документів C 1-лютого 2017 року громадянам РФ не потрібно заздалегідь оформляти електронну...
  2. Як читати візу в Емірати
  3. По прильоту Вас можуть попросити надати

списки документів

C 1-лютого 2017 року громадянам РФ не потрібно заздалегідь оформляти електронну візу для поїздки в Емірати (ОАЕ). Відтепер громадянам Росії віза буде видаватися після прильоту на 30 днів. Дану візу можливо буде продовжити 1 раз на додаткові 30 днів.

По прильоту необхідно надати закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців з моменту закінчення поїздки. Для штампів потрібно мінімум 1 вільна сторінка. Також Посольство ОАЕ в Москві рекомендує всім гостям мати на руках зворотні квитки, підтвердження бронювання готелю і страховий поліс.

Громадяни пострадянських країн оформляють візу в колишньому порядку.

подробиці в нашій статті .

подробиці в   нашій статті

Важливо знати

Об'єднані Арабські Емірати - досить популярний напрям в туризмі, тому вважаємо обов'язковим висвітлити процес оформлення візи. Більшість не знає, що віза в Емірати у вигляді наклейки в паспорт щодо давно скасована і підставою для в'їзду на територію ОАЕ є роздруковане дозвіл на в'їзд (електронна віза), оформлене в електронному вигляді Міграційної службою ОАЕ.

Електронну візу в Емірати Ви можете оформити самостійно, не виходячи з дому чи офісу.

Якщо Ви летите найбільшими авіалініями ОАЕ Emirates Airline або Etihad, то візову підтримку можуть запропонувати в процесі придбання квитків. Візовий центр Etihad - TT services так само пропонує можливість оформлення електронної візи і в разі перельоту будь-який інший авіакомпанією. представляємо детальну інструкцію про процес оформлення візи .

Також Ви можете запросити здійснити візову підтримку службу бронювання готелю, в якому передбачається проживання, або приймаючу сторону (юридичну чи фізичну особу). Однак, процес може істотно затягнутися, оскільки в цьому випадку відсутні конкретні терміни оформлення. З досвіду, готель оформляє візову підтримку від 10 робочих днів, при цьому Вам доведеться самостійно контактувати зі службою бронювання готелю, а це означає, що Вам, як мінімум, потрібно володіти англійською мовою.

Електронна віза в Емірати виглядає так:

Як читати візу в Емірати

Це одноразова туристична електронна віза в Емірати (ОАЕ). Стандартна віза діє 60 календарних днів ( «Коридор для в'їзду»). Протягом цього періоду Вам необхідно в'їхати на територію Еміратів, і Ви можете перебувати в країні не більше 30 календарних днів, включаючи дату в'їзду. «Valid till» - не дата закінчення дозволеного періоду перебування на території Еміратів, а число, до якого потрібно в'їхати на територію ОАЕ. Продовження терміну дії туристичної візи, перебуваючи на території Еміратів, можливо у виняткових випадках.

Звертаємо увагу: електронна віза діє з моменту видачі, тому оформляти її потрібно безпосередньо перед поїздкою. Ми рекомендуємо зайнятися оформленням електронної візи не раніше, ніж за 3 тижні до передбачуваної дати в'їзду.

При отриманні електронної візи Вам необхідно роздрукувати цей файл на будь-якому принтері (кольоровому або Ч / Б) на аркуші формату А4 і взяти з собою в поїздку.

По прильоту Вас можуть попросити надати

1. Зворотний квиток.

2. Медичне страхування.

3. Наявність грошей.

4. Страховий поліс.

Скажемо відразу, малоймовірно, що після прильоту у Вас запитають хоча б одне з перерахованого вище, однак, все ж слід заздалегідь сумлінно підготуватися до поїздки.

Для оформлення візи не потрібно надавати страховий поліс, проте, Ваша поїздка повинна бути застрахована.

Не забудьте, Ваша поїздка повинна бути застрахована.

Оформіть страховий поліс за найкращими тарифами прямо зараз.

Посилання по темі:

Новости