Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в Канаду

  1. Як виглядає канадська віза?

Надаємо наступні послуги:

  • чесна оцінка Ваших шансів на отримання візи;
  • рекомендації як збільшити шанси отримати візу;
  • надання списку необхідних документів (згідно запитуваної категорії);
  • заповнення аплікаційних візових форм;
  • консультація по всім документам;
  • складання супровідних листів;
  • переклад документів;
  • складання професійного плану поїздки: готель / авіа / маршрут поїздки;
  • безкоштовна доставка документів: Київ, Одеса, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Суми, Львів, Кривий Ріг, Івано-Франківськ та ін. міста України;
  • отримання паспорта з візою без Вашої присутності.

Для зв'язку в неробочий час: (050) 044-84-34 Для зв'язку в неробочий час: (050) 044-84-34

Зараз величезна кількість людей вирішило спробувати щастя за кордоном. І деякі з них вирішили не задовольнятися ближніми державами, а ризикнути, взявши і оформивши собі візи в Канаду, країну, яка хоч і знаходитися далеко від України, проте є для жителів нашої країни досить перспективною. Візи в Канаду для українців є різні, в залежності, безперечно, від тих цілей, які переслідує той чи ін ой громадянин під час поїздки.

Якщо міркувати про те, що у громадянина в зарубіжній країні живе друг чи подруга, то в такому випадку для того щоб побачити його людині знадобитися гостьова віза в Канаду для українців або віза в Канаду на запрошення, оформити яку не так і складно, замовляючи її у нас. Крім усього іншого візи значно спрощують життя наших громадян, адже коли у тебе на руках правильно оформлена віза, то нема чого боятися, все паспортні контролі можна пройти без зайвих нервів, а в спокійному і впевненому стані, настрої.

Для виїзду в Канаду зараз, існує цілий ряд віз.

  • Ось, наприклад, туристична віза в Канаду для українців це, мабуть, найпоширеніша з усіх віз, саме за допомогою неї можна злітати до Канади і подивитися всі її пам'ятки, зануритися в середу американців і просто відчути місцевий колорит.
  • А ось робоча віза в Канаду з України це вже зовсім інша історія. Цей документ носить більш офіційний характер, тому, що з його допомогою ви прилітаєте в чужу країну і відразу ж повинні будете приступити до роботи на тій посаді, яка вказувалася в усіх візових бланках і в ті терміни, які були обумовлені з вашим роботодавцем.
  • Бізнес віза в Канаду знадобиться, якщо метою візиту є ділові зустрічі, відвідування виставок і конференцій.

Не варто забувати, що візи необхідно буде в обов'язковому порядку переоформляти, коли їх термін дії закінчиться. Але при всьому при цьому канадська віза - річ потрібна і незамінна.

Ми пропонуємо оформлення всіх перерахованих вище віз за прийнятними, демократичними цінами, які вас приємно здивують. Ми добре розуміємо і усвідомлюємо, що віза в Канаду для українців на сьогодні має вагоме значення і вагу, тому намагаємося виключно для своїх клієнтів. Більш того, ми завжди робимо набагато більше, ніж заявлено, бо цінуємо вашу довіру до нас і нашій співпраці. Крім цього допомогти клієнту зробити йому приємно в найкоротші терміни, це головне правило нашої компанії і всіх її працівників

Канада є далекою країною, розташованої на північноамериканському континенті. Незважаючи на настільки незручне розташування, щорічно вона привертає неймовірну кількість туристів з усього світу. Справа в тому, то це держава об'єднує в собі особливості абсолютно різних культур. Більш того, на території країни знаходиться маса різних парків і заповідників. Також, тут зосереджено чимало пам'яток, оточених чудовими пейзажами і захоплюючою архітектурою. Для відвідувачів держави відкриваються нові можливості: вони можуть кататися на лижах, плавати по гірських річках на каяках, їздити на велосипедах або гуляти по найкрасивіших місцях.

Однак, щоб потрапити в цю державу, потрібно туристична віза в Канаду. Оформити її швидко і без зусиль можна в компанії «Дольче Віта», співробітники якої займаються вирішувати візові справ уже багато років.

Вищеописаний документ може діяти не більше 6 місяців. Він дозволяє людині перебувати на території країни, здійснюючи пізнавально-розважальну діяльність. Відомо і те, що ця канадська віза може бути мати багаторазовий або одноразовий характер.

Як отримати візу в Канаду? Що стосується оформлення даної візи в Канаду, то для нього характерна підвищена вимогливість посольства до підготовляв тією чи іншою особою пакета документів. Всі документи на візу в Канаду, окремі довідки або посвідчення, ретельно аналізуються і перевіряються. Тому до процесу підготовки потрібних довідок і заяв рекомендується ставитися вкрай серйозно. У деяких випадках крім традиційних документів потрібні і додаткові.

Додаткові документи для візи в Канаду, які можуть знадобитися:

  • довідка від школи, учнівський або копія студентського (якщо мова йде про студентів і школярів);
  • документ з Пенсійного фонду або копія відповідного посвідчення для пенсіонерів;
  • дозвіл від батька, якщо неповнолітня дитина планує подорож з будь-яким членом сім'ї;
  • надання копій авіаквитків, інформації про місце проживання, а також дані про бронювання готелю.

Як виглядає канадська віза?

Багато, хто знаходиться в процесі оформлення канадської візи, або тільки збираються її відкривати, цікавляться, як же виглядає віза в Канаду, і як її читати Багато, хто знаходиться в процесі оформлення канадської візи, або тільки збираються її відкривати, цікавляться, як же виглядає віза в Канаду, і як її читати.

Віза вклеюється в закордонний паспорт. Вона має прямокутну форму, містить ваше фото з лівого боку, а з правого боку перебувати вся візова інформація. Дійсна канадська віза вгорі повинна мати напис червоними латинськими великими літерами «Сanada». Нижче обов'язково повинні слідувати такі дані:

Уважно вивчіть свою візу після отримання, щоб переконатися в правильності і достовірності інформації, яка в ній знаходиться.

Як би ви не мріяли побачити прекрасну країну Канаду, зробити це можна тільки після оформлення візи в Канаду. Але на який термін вона видається? Скільки часу вам буде дозволено перебувати в межах держави?

Термін дії візи залежить, в першу чергу, від типу візи. Найпопулярнішу, туристичну візу можуть видавати на період від півроку до 10 років. На це впливає безліч факторів: мета поїздки, то, наскільки часто ви будете відвідувати країну, ваш добробут і т.д. Гостьова віза теж може видаватися на такий же термін.

Робочу візу видають з урахуванням терміну вашого робочого контракту, а студентську візу відповідно до проплаченим курсом навчання.

Термін інших видів віз залежить від кожної конкретної ситуації, і може змінюватися відповідно до цілей і планами майбутньої подорожі. Для короткострокових поїздок цей термін зазвичай становить 6 місяців.

У Канаді чисельна і потужна українська діаспора, яка утворилася там досить давно, але і сьогодні ця країна приваблює наших громадян. Є багато причин для цього: хтось просто бажає побачити красу канадської природи, хтось хоче вчитися або працювати там, кому-то потрібно відвідати родичів або друзів. У будь-якому випадку, для в'їзду необхідно оформити візу в Канаду.

Дуже часто, у видачі візи можуть відмовляти. Це може бути наслідком різних причин. Напевно, найпоширеніша з них - відсутність мотивації. Зважаючи на відсутність співбесіди в посольстві Канади, вам необхідно подавати лист, в якому ви повинні ясно і чітко викласти мету своєї поїздки.

Крім цього, причиною відмови може послужити неправильний пакет документів, ваша недостатня зв'язок з батьківщиною і т.п. Факт відмови ніяк не фіксується в вашому паспорті, але, все одно, інформація про це буде міститися в базі даних посольства. Ви маєте право переподавати документи навіть на наступний день, якщо ви дійсно цього хочете. Але завжди буде корисніше розібратися в точної причини відмови, щоб знову не допустити такої помилки.

Співробітники компанії «Дольче Віта» допоможуть вам з оформленням візи в Канаду після відмови. Ми проаналізуємо ситуацію, перевіримо ваші документи і максимально інформативно запропонуємо вам пораду з приводу подальших дій. Звернувшись до нас, ви збережете свої гроші, час і нерви.

Подана на цій сторінці:

Оцінка: 4.78 з 5
Голосів: 50

Як виглядає канадська віза?
Як отримати візу в Канаду?
Як виглядає канадська віза?
Але на який термін вона видається?
Скільки часу вам буде дозволено перебувати в межах держави?

Новости