Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в Італію, ціна на 2019 рік. Мультивіза під ключ.

  1. Вартість візи в Італію під ключ
  2. Чи потрібна віза до Італії в 2019 році.
  3. Скільки часу роблять візу в Італію
  4. Отримання термінової візи в Італію в 2019 році
  5. Оформлення термінової Шенгенської візи за 1 день
  6. На скільки видається туристична віза до Італії
  7. Типи віз, доступних для оформлення
  8. Мультивіза в Італію
  9. Як діє мультивіза в Італію в 2019 році (категорія С)
  10. Для яких країн діє віза в Італію
  11. Вартість віз до Італії в 2019 році
  12. Необхідність біометричного сканування
  13. Інформація, яку містить віза в Італію
  14. Куди звернутися для отримання візи до Італії в 2019 році
  15. консульства Італії
  16. Візові центри Италии
  17. Візовий центр Альфавіза
  18. Віза до Италии на запрошення
  19. питання відповідь

Для самостійного оформлення візи, необхідно підготувати пакет документів і заповнити візову анкету, після чого - подати їх до Візового центру Італії. А той, хто бажає заощадити свій час, може отримати візу через нашу турфірму, заодно скориставшись масою додаткових послуг для майбутніх мандрівників.

Терміни оформлення віз в Італію нетривалі - тривалість розгляду документів зазвичай не перевищує п'яти робочих днів. У разі необхідності отримати візу в Італію в терміновому порядку, від здобувача оплатити подвійний консульський збір - 70 євро.

Вартість візи в Італію під ключ

Швидкість видачі візи може залежати від коректності складеного пакета документів і завантаженості консульства, посольства

Тип візи Термін перебування, днів Термін оформлення, раб. днів Вартість Примітка Туристична від півроку до двох років 5-7 днів 2500 рублів Особиста подача (заповнення анкети, страховий поліс, запис на подачу) Замовити туристична від півроку до двох років 5-7 днів 3500 руб. Особиста подача, підготовка всіх документів (запрошення, страховка, заповнення анкети, авіа бронь) Замовити туристична від півроку до двох років 5-7 днів 150 євро Під ключ Замовити туристична 90/360 (річна віза в чистий паспорт) 5-7 днів 450 євро гарантія отримання Замовити ділова 2 роки 7 днів 1100 євро гарантія отримання Замовити ділова 3 роки 7 днів 1300 євро гарантія отримання Замовити ділова 5 років 7 днів 1850 євро гарантія отримання Замовити при наявності оригіналу або копії приватного запрошення (відвідування родичів або друзів) на запрошення 5-7 днів 2500 рублів Замовити при наявності оригіналу або копії ділового запрошення на запрошення 5-7 днів 2500 рублів Замовити Віза для короткострокових мовних курсів, тренінгу, відвідування конференції і т.д на запрошення 5-7 днів 2500 рублів Замовити

Список документів, необхідних для оформлення візи в Італію: Список документів, необхідних для оформлення візи в Італію:

Додаткові документи для громадян, що виїжджають за діловим або приватним запрошенням:

  • Оригінал або факсовий копія запрошення;
  • Копія першої сторінки громадянського паспорта особи, що оформила приватне запрошення;
  • За бізнес запрошення - завірена копія виписки з торгового реєстру або дозвіл на здійснення підприємницької діяльності, видані на ім'я приймаючої сторони.

На неповнолітніх громадян необхідно надати:

Чи потрібна віза до Італії в 2019 році.

Італійська республіка - держава, привабливе як для численних туристів, так і для ділових людей, що шукають можливості для розвитку бізнесу. Відвідування Італії залишить незгладимий слід у душі навіть самого досвідченого мандрівника, який вже встиг побувати в різних куточках світу. Дивовижна і драматична історія, безліч визначних пам'яток, м'який клімат і гостинність місцевих жителів, неповторна національна кухня - все це зробить вашу поїздку незабутньою, наповненою масою позитивних емоцій і нових вражень.

Італія - ​​одна з країн, яка підписала Шенгенську угоду, тому мандрівник, який бажає перетнути її кордону, повинен відкрити на своє ім'я одноразову   шенгенську візу   або подбати про отримання мультивізи в Італію, звернувшись в консульство Італія - ​​одна з країн, яка підписала Шенгенську угоду, тому мандрівник, який бажає перетнути її кордону, повинен відкрити на своє ім'я одноразову шенгенську візу або подбати про отримання мультивізи в Італію, звернувшись в консульство. Віза дає право на відвідування різних держав зони Шенген, позбавляючи від необхідності проходження митного контролю, але з умовою обов'язкового дотримання правила першого в'їзду.

Скільки часу роблять візу в Італію

Один з найбільш актуальних питань щодо процедури отримання італійської візи - тривалість її оформлення. Подаючи документи, нам хочеться хоча б приблизно орієнтуватися в термінах їх готовності, адже від них безпосередньо залежить дата початку поїздки. Необхідно забронювати номер в готелі, взяти відпустку або оформити відрядження, вирішити інші робочі питання.

Не варто вірити чуткам про те, що отримання візи до Італії в 2019 році пов'язане зі складнощами і затримками. Подаючи заяву в Москві, ви можете розраховувати на отримання відповіді вже через чотири робочих дня. Влітку, під час сезону відпусток, період очікування може збільшитися, але не надмірно, а всього лише до десяти робочих днів. Більш тривале оформлення пов'язано зі збільшенням числа заяв від наших громадян, які потребують розгляду. Максимальний же термін розгляду візових заявок, обумовлений в двосторонніх угодах між державами, не може перевищувати календарний місяць.

Якщо ж ви хочете скористатися послугами одного з регіональних візових центрів, до зазначених вище термінів оформлення слід додати час, необхідний для доставки документів в столицю. Для різних регіонів збільшення терміну становить від двох до чотирьох додаткових днів очікування. Крім того, на тривалість розгляду заявки впливає тип запитаної візи.

Отримання термінової візи в Італію в 2019 році

Іноді на звичайну процедуру оформлення італійської візи у вас банально немає часу. Через терміново виникла необхідність в поїздці ви не можете чекати покладений термін. Природним виходом з форс-мажорній ситуації є прискорена візова процедура, за додаткову оплату. Консульський збір при терміновому порядку оформлення становить 70 євро. У цьому випадку дозвіл на поїздку буде надано протягом всього лише трьох робочих днів.

Оформлення термінової Шенгенської візи за 1 день

Оформлення термінової Шенгенської візи за 1 день

Обставини ведення бізнесу в деяких випадках не допускають навіть триденного очікування візи. Однак вам слід знати, що практично будь-яка проблема може бути вирішена в індивідуальному порядку. Зробіть дзвінок в Альфавізу, і наш компетентний фахівець обов'язково знайде можливість оформлення Шенгенської візи в Італію за все за один день.

На скільки видається туристична віза до Італії

Тривалість надання візи до Італії в 2019 році залишилася незмінною. Якщо ви в перший раз звернулися за дозволом відвідати Італію, то віза може бути отримана на піврічний період. Але більш імовірно, що візу видадуть строго на термін майбутньої поїздки, тобто на дати бронювання готелю і авіаквитків. Для досвідчених мандрівників, які оформляли раніше візу в будь-яку країну Шенгенської угоди, термін дії візи складе від одного до п'яти років.

Типи віз, доступних для оформлення

Для тих, хто не планує імміграцію і розраховує на короткострокове перебування в країні, доступні візи категорій:

  • С - для короткострокових поїздок на строк до 90 днів протягом кожного півріччя;

Туристична віза в Італію - одноразова віза для тих, хто планує візит в країну, з метою відпочинку та ознайомлення з визначними пам'ятками, коли поїздка носить явний некомерційний характер. Туристична віза має фіксований термін дії - не більше двох тижнів;

Ділова віза в Італію - мультивіза, що видається бізнесменам, мета яких - рішення ділових питань і відвідування заходів, пов'язаних з веденням комерційної діяльності. Видача бізнес візи можлива тільки при наявності запрошення від приймаючої сторони, а термін її дії не перевищує 90 днів.

Гостьова віза в Італію - одноразова віза, призначена для мандрівників, які бажають відвідати родичів або друзів, які постійно проживають на території країни. Видача гостьової візи можлива при наявності офіційного запрошення приймаючої сторони, оформленого в установленому порядку.

  • D - для довгострокових робочих або навчальних поїздок до Італії з перебуванням понад 90 днів протягом кожного півріччя.

D - для довгострокових робочих або навчальних поїздок до Італії з перебуванням понад 90 днів протягом кожного півріччя

Віза D в Італію

Багаторічна практика підтверджує, що отримати туристичну візу для короткої поїздки набагато простіше і швидше, ніж дозвіл на тривале проживання в Італії.

Мультивіза в Італію

Якщо ви вже відвідували країну на Апеннінському півострові або будь-яку з країн Шенгенської спільноти в одноразової туристичної поїздки, то маєте повне право претендувати на оформлення багаторазового допуску в країну. Найлегше отримати мультивізу в Італію в 2019 році на піврічний або річний термін. Тривалість перебування в країні залежить від терміну, на який видано дозвільний документ (на 1 рік, 2 роки або 5 років), а кількість перетинів кордону не обмежена нічим, крім календаря і ваших потреб.

Найбільш часто у росіян виникає потреба в мультивізу С (туристичної), яка видається без особливих проблем, якщо є вагома причина для частих поїздок. Важливо, що з мультивізою ви зможете не обмежувати свої подорожі Італією і відвідувати інші країни Шенгенської угоди. Зрозуміло, при цьому потрібно дотримуватися умови та строки перебування, зазначені в дозвільному документі і в законодавстві.

Зрозуміло, при цьому потрібно дотримуватися умови та строки перебування, зазначені в дозвільному документі і в законодавстві

Мультивіза в Італію на 5 років

Як діє мультивіза в Італію в 2019 році (категорія С)

Звертаємо вашу увагу на зміну принципів відліку строків перебування в країнах Шенгенської зони. Воно безпосередньо стосується мультивиз в Італію на 2019 рік і наступні роки, які були видані в рамках туристичної категорії С. Загальноприйнятою практикою надання дозволів для багаторазових турпоїздок є допуск на перебування в країні тривалістю до 90 днів протягом кожних 180 днів. Неважливо, проведете ви три безперервних місяці в Італії, або будете в'їжджати і виїжджати щотижня - загальне число днів перебування в країні не повинно перевищувати 90 для кожного півріччя.

Однак при відліку тривалості перебування необхідно бути уважним, так як змінився принцип, за яким обчислюється дозволений період.

Раніше відлік вівся від дня першого перетину кордону при в'їзді в Італію в напрямку майбутнього перебування. Від цієї дати вперед відлічувалися 180 днів, протягом яких ви могли залишатися в Шенгенській зоні до трьох місяців, причому неважливо - протягом одного візиту або декількох, що сумарно становлять 90 днів. Після закінчення першого півріччя ви могли відразу ж в'їхати в країну на наступні три місяці або будь-який менший термін.

Тепер же відлік ведеться від дати першого в'їзду в країну, але в зворотному напрямку. Півріччя дозволеного перебування зміщується з кожним новим візитом, початок якого кожен раз стає новою точкою відліку. Якщо ви впродовж попередніх півроку вже вибрали свій 90-денний ліміт перебування в країні, то у в'їзді вам відмовлять. Тобто відлік термінів перебування в межах зони Шенгену ведеться так, що в будь-довільно взяті півроку ви не зможете провести там більше трьох місяців.

Нове обмеження введено в рамках боротьби з нелегальним працевлаштуванням. При старій системі відліку днів перебування трудові мігранти могли де факто перебувати в країні перебування за півроку. Тепер же така практика припинена, оскільки мультивіза категорії С залишилася зручною лише для туристів. Нове правило діє для мультивиз з будь-якими термінами дії: як для одно-дворічних, так і для трьох-п'ятирічного віз.

Скористайтеся зручним калькулятором, щоб підрахувати число днів, протягом яких ви можете перебувати в Італії відповідно до нових правил.

Для яких країн діє віза в Італію

Одноразова віза дозволяє відвідати протягом однієї поїздки всі країни Шенгенського союзу. Отримавши мультивізу в Італію в 2019 році, ви зможете в'їжджати не тільки в держав Шенгену, але і в країни ЄС, які не ввійшли в цю зону: Болгарію, Румунію, Кіпр, Хорватію. Але не забувайте про правило першого в'їзду: перетнути кордон в перший раз бажано в Італії.

Вартість віз до Італії в 2019 році

Як відомо кожному, хто вже оформляв візу в будь-яку з країн Шенгенського договору, розміри консульського збору для отримання дозволу, залишаються незмінними протягом багатьох років поспіль і складають всього 35 євро. Ви оплачуєте цю суму в рублях відповідно до поточного курсу безпосередньо у візовому центрі Альфавіза, і цей платіж надходить в консульство. Крім того, необхідно внести сервісний платіж, який становить 15-20 євро. Разом, віза в Італію в 2019 році обійдеться вам в суму, еквівалентну 55 євро, за умови оформлення звичайним порядком, без прискореного отримання дозволів, і самостійного збору вами всіх необхідних документів.

Залежно від того, які послуги будуть нами надані при оформленні дозволу на в'їзд, оплата становитиме:

  • 35 євро - при самостійній підготовці та подачі документів в консульство Італії;
  • 70 євро - за термінове оформлення візи в Італію;
  • від 15 до 30 євро - оплата послуг візового центру Альфавіза;
  • від 40 до 60 євро - при підготовці пакету візових документів в Італію через туристичну фірму з умовою особистої подачі;
  • від 100 до 150 євро - при отриманні візи в Італію «під ключ»;
  • від 250 до 1400 євро - при оформленні мультивізи в Італію протягом 1-3 днів.

При отриманні дозволу на в'їзд до Італії варто врахувати, що будь-яка помилка в заповненні заяви або в інших документах, які входять в обов'язковий пакет, може послужити для працівників італійського консульства підставою для відправки всього пакету на виправлення, через що ви можете не встигнути з отриманням візи в термін. Крім того, самостійна подача передбачає суттєві втрати часу при очікуванні своєї черги. Зверніться за допомогою до професіоналів, щоб не затьмарювати свій відпочинок бюрократичною тяганиною і не витрачати час у біганині по кабінетах.

Необхідність біометричного сканування

Обов'язковою умовою надання італійської туристичної візи, як, втім, будь-яких візових документів для Шенгенської зони, є зняття біометричних даних. Поки що під біометричним скануванням мається на увазі лише фіксація відбитків пальців, хоча не виключено, що в подальшому будуть додані і інші показники. Цей норматив діє з середини вересня 2015 року. Процедура сканування відбитків пальців повинна повторюватися кожні п'ять років.

Сканування пальцевих відбитків здійснюється в консульстсвах і візових центрах держав, що входять в Шенгенську зону. Процедура біометрії виконується під час подачі пакета документів, для чого необхідно ваша особиста присутність у візовому центрі. Біометричну інформацію зберігають протягом п'яти років і надають за запитом будь-якої держави Шенгенської угоди.

Біометричну інформацію зберігають протягом п'яти років і надають за запитом будь-якої держави Шенгенської угоди

Від сканування відбитків пальців звільнені:

  • діти, яким ще не виповнилося 12 років;
  • люди, які не можуть надати відбитки своїх пальців через відсутність фізичної можливості участі в процедурі;
  • державні діячі, які займають вищі посади, їх подружжя, члени офіційних урядових делегацій.

Для всіх інших біометричний сканування є обов'язковою умовою надання візи до Італії в 2019 році. Якщо у вас вже є віза, отримана до введення обов'язкового сканування пальцевих відбитків, вона залишається дієвою до закінчення свого терміну. Для повторного отримання дозволу на в'їзд все-таки доведеться проходити дактилоскопію.

Важливий нюанс: навіть якщо ви вже протягом останніх п'яти років проходили процедуру сканування в представництві іншої країни Шенгенської зони, на вимогу Генерального Консульства Італії дактилоскопічну процедуру доведеться повторити.

Інформація, яку містить віза в Італію

Візовий бланк містить всю інформацію, необхідну для прикордонних і митних служб.

  • Унікальний номер візи знаходиться в правому верхньому куті бланка.
  • Зона дії вказана у верхньому рядку. Для візи в Італію це Шенгенська зона.
  • Термін дії зафіксований у другому рядку документа у вигляді початкової та кінцевої дати.
  • Тип візи проставлено в третьому рядку документа, там же вказано кількість дозволених в'їздів і максимальний термін перебування.
  • Місце видачі дозволу зазначено в четвертому рядку візового бланка.
  • Дата видачі та номер паспорта зафіксовані в п'ятому рядку.
  • Прізвище та ім'я мандрівника розташовуються в шостому рядку документа.
  • Мета поїздок вказується в сьомому рядку візи.

У лівій частині бланка розташовується ваша фотографія, в правому нижньому кутку обов'язково повинна бути проставлена ​​підпис представника консульської служби, який видав вам дозвільний документ для поїздок. Нижню частину візи займає зашифрована технічна інформація для прикордонників і консульських служб.

Куди звернутися для отримання візи до Італії в 2019 році

У нашій країні існує чимало можливостей для отримання візи до Італії на 2019 рік у будь-якому регіоні країни.

консульства Італії

Італійські консульські служби знаходяться в декількох великих регіональних центрах Росії. Одна з безпосередніх обов'язків цих організацій - робота з громадянами щодо надання віз і вирішення інших проблем. Консульства Італії розташовуються:

  • у Москві;
  • в Санкт-Петербурзі.

Тільки в цих містах консульства мають право оформляти візи російським громадянам. Адреси та телефони консульських представництв нескладно дізнатися на сайті офіційного представництва Республіки Італія в нашій країні.

Візові центри Италии

Італійські візові центри розташовуються в 28 великих містах країни. Найти адресою найбліжчої до вас организации ви можете на сайті , Там же розміщена вся необхідна інформація - перелік документів, необхідних для отримання візи вимоги, порядок подачі документів. Організовано онлайн-запис на прийом для подачі пакета документів і проходження інших формальностей.

Візовий центр Альфавіза

  • Якщо ви не впевнені в тому, що правильно оформіть необхідні для отримання візи документи, заповніть аплікаційну форму та подолаєте інші формальності;
  • якщо у вас немає часу на блукання по коридорах вітчизняної бюрократії для збору довідок і виписок;
  • якщо ви цінуєте свій час, вважаючи за краще присвячувати його плідній праці і відпочинку в колі сім'ї -

звертайтеся до візового центру Альфавіза.

Ми допоможемо без фінансових та інших втрат подолати бюрократичний лабіринт, простежимо, щоб ваші документи з першого разу були прийняті співробітником італійської консульської служби. Ми знімемо з вас все турботи, пов'язані з оформленням візи в Італію. При необхідності ми надамо допомогу в терміновому отриманні дозвільного документа для вас, вашої родини, близьких людей, співробітників компанії і т.д. Зателефонуйте нам, щоб уточнити умови надання послуги та призначити час візиту в наш офіс.

Віза до Италии на запрошення

Всі претенденти на отримання італійської Шенгенської візи, які не бажають витрачати час на її оформлення і стомлююче очікування в черзі, а також - що живуть у віддалених регіонах країни, можуть скористатися пропозицією компанії «Альфавіза», замовивши послугу занесення документів в консульський відділ Італії.

Страховий поліс для візи до Італії, купити онлайн Страховий поліс для візи до Італії, купити онлайн

питання відповідь

Задати питання

25.05.2018 17:16

Леонід, Одинцово

24.02.2015 11:27

Семен, Самара

12.02.2015 11:00

Ілля, Воронеж

29.10.2013 11:29

Віктор, Балашиха

Новости