Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в Індію - електронні та стандартні візи до Індії для українців.

  1. Електронна віза в Індію Оформити візу в Індію можна двома способами - залежно від терміну і мети...
  2. Віза в Індію з вклейкою в паспорт
  3. Як виглядає віза в Індію?
  4. Читайте також:

Електронна віза в Індію

Оформити візу в Індію можна двома способами - залежно від терміну і мети візиту. Найпростішим варіантом є електронна віза, яка оформляється онлайн за 2-3 робочих дні. Для цього буде потрібно всього кілька документів: якісна копія першої сторінки закордонного паспорта, заповнена анкета, а також фотокартки 5 × 5 (аналогічний формат необхідний для візи в США). З електронної візою ви маєте право перебувати в Індії до 30 днів, при цьому її слід постійно носити з собою.

Вам дається рівно 1 місяць з дня відкриття електронної візи, щоб використовувати її. Інакше вона автоматично анулюється.

Як виглядає електронна віза в Індію?

Як виглядає електронна віза в Індію

Віза в Індію з вклейкою в паспорт

Наступний варіант - стандартна віза, яка вклеюється в паспорт (як шенген віза). У цьому випадку буде потрібно трохи більше часу - від 5 до 7 робочих днів (з урахуванням кур'єрською відправки). Можливо оформлення індійської візи на 2 місяці (в період 90 днів) або на 4 місяці (в період 180 днів), однак існує обмеження в терміні перебування - один візит не повинен тривати більше 60 днів. Після необхідно виїхати за межі країни.

За правилами консульства, стандартна віза оформляється в разі, якщо ви плануєте пробути в Індії довше 30 днів, але менше 60, а також при подвійному в'їзді.

Крім того, існує певний список аеропортів, в яких приймається і стандартна і електронна віза: Делі / Delhi, Бангалор / Bangalore, Ченнай / Chennai, Даболім (штат Гоа) / Dabolim (Goa), Хайдарабад / Hyderabad, Кочі / Cochin, Калькутта / Kolkata, Мумбай / Mumbai, Трівандрум / Trivandrum. Для проходження митниці в інших аеропортах Індії потрібно оформлення тільки стандартної візи в Консульстві Індії.

У нашому офісі ви можете забронювати квитки в будь-які з цих аеропортів. Ми гарантуємо кращу ціну на квитки в Миколаєві!

І нарешті, стандартна віза потрібна в ситуації, коли на дитину не оформлений власний проїзний документ (є запис у паспорті батьків).

Як виглядає віза в Індію?

Візу в Індію можна легко відрізнити по рожево-блакитний забарвленням, дублювання фотографії та назви зверху Republic of India.

Важливо: в вартість оформлення візи вже включені всі послуги. Пільгові категорії населення оплачують процедуру оформлення в повному обсязі. Консульство залишає за собою право вимагати додаткові документи, а також запросити вас на співбесіду.

>>> Дивіться також Відпочинок в Індії. Тури в Кералу

Для оформлення Індійської візи не потрібно викуплений готель або заброньовані авіаквитки. Можливо бронювання і ребукінг авіаквитків до виходу візи, з подальшим викупом їх за початковою вартістю. У деяких випадках можливе бронювання квитка в одну сторону.

Візовий Центр Візи Миколаїв надає можливість оформити візу в Індію максимально швидко і зручно для вас. Наші менеджери також допоможуть вибрати екскурсійні тури в Індію, тури в Тайланд з Ніколанав, або забронювати тільки авіаквитки з Одеси.

Читайте також:

108 Подорожей +38 (093) 63 00 044

м Миколаїв, пр. Леніна 73, оф. 213

Україна

Як виглядає електронна віза в Індію?
Як виглядає віза в Індію?

Новости