Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в Індію

  1. Віза в Індію ОФОРМЛЯЄМО ІНДІЙСЬКІ ВІЗИ Громадянам Росії для відвідин древньої і дивовижною Індії...
  2. Для отримання неімміграційної (туристичної) візи в Індію необхідно надати в консульство наступний пакет...
  3. Вартість оформлення документів: 3500 рублів
  4. Термін оформлення візи: від 5 днів.

Віза в Індію

ОФОРМЛЯЄМО ІНДІЙСЬКІ ВІЗИ

Громадянам Росії для відвідин древньої і дивовижною Індії буде потрібно віза, отримати яку відтепер можна через інтернет (віза по прильоту), а також по-старому: у консульському відділі Посольства Індії в Москві (подача документів - через Індійський візовий центр), генконсульстві Індії в Санкт Петербурзі (аналогічно, подача документів - через Індійський візовий центр) і генконсульстві Індії у Владивостоці.

Генеральне консульство Індії в Санкт-Петербурзі застосовується для таких території:

Санкт-Петербург, Ленінградська область, Псков і Псковська область, Республіка Карелія, Республіка Комі, Ненецький автономний округ, Великий Новгород і Новгородська область, Вологда і Вологодська область, Архангельськ і Архангельська область, Мурманськ і Мурманська область.

Інші регіони приймаються в С-Пб з обґрунтуванням перебування в Північно- Західному регіоні, наприклад, довідка з роботи / навчання, інші варіанти.

Для отримання неімміграційної (туристичної) візи в Індію необхідно надати в консульство наступний пакет документів:

  1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців з дня подачі на візу, в паспорті повинно бути не менше 2-х чистих сторінок !!
  2. Старий закордонний паспорт (якщо був),
  3. Другий діючий закордонний паспорт (якщо є),
  4. Копія внутрішнього паспорта (всі сторінки з інформацією),
  5. 2 кольорові фотографії (на білому тлі, 35 * 45мм, не комп'ютерною роздруківки), Фотографії на візу робимо в офісі при оформленні візи.
  6. опитувальник
  7. Квиток / копія квитка або підтвердження бронювання квитка в обидва боки,
  8. Довідка з місця роботи (на фірмовому бланку) із зазначенням посади, окладу, стажу роботи, терміну відрядження (на бізнес візи).
  9. При зверненні за візою на строк перебування понад 3 місяці, слід додати довідку з лікувального закладу про відсутність антитіл до ВІЛ
  10. запрошення:

- Ділове: у вигляді листа від індійської компанії (допускається факс). Запрошення повинно бути написано на фірмовому бланку і підписано керівником (особою на відповідній посаді). У запрошенні повинна бути вказана наступна інформація:
Ім'я, прізвище, дата народження і номер паспорта запрошуваного
Терміни, кількість днів і місце проживання
Мета поїздки
Відомості про те, хто покриває витрати в зв'язку з відвідуванням.

- Туристичне: підтвердження броні готелю (факс / e-mail).

- Студентське: лист від університету / коледжу із зазначенням оплати курсу.

Вартість оформлення документів: 3500 рублів

У вартість входить:

  • заповнення анкети
  • оплата консульського збору
  • подача / отримання документів
  • бронь готелю (якщо у вас її немає)

Термін оформлення візи: від 5 днів.

Увага! Термінових віз індійське консульство не видає. Можна зробити позначку, що віза потрібна якомога швидше, але гарантій на терміновість отримання немає.

Якщо ви перебуваєте не в СПб, то надсилайте ваші документи за адресою: 199004, Санкт-Петербург, 9 лінія, д. 34, літера А, офіс 201

Чи готові відповісти на ваші запитання за телефонами: 339 61 19

Є віза? Підберемо тур до Індії!

Як отримати електронну візу в Індію?
C 27 листопада 2014 року, для громадян Росії і України, діє полегшений порядок отримання візи до Індії on-line, а саме - електронна віза в Індію на офіційному сайті https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html , Де можна отримати електронну візу в Індію, з'ясуємо умови її отримання та інші цікаві моменти. Треба зауважити, що офіційно електронна віза в Індію називається - «туристична віза в Індію по прибуттю» (tourist visa on arrival).


Електронна віза в Індію доступна для власників паспортів наступних країн: Австралія, Бразилія, Камбоджа, Острови Кука, Джібуті, Фіджі, Фінляндія, Німеччина, Індонезія, Ізраїль, Японія, Йорданія, Кенія, Кірібаті, Лаос, Люксембург, Маршаллові Острови, Маврикій, Мексика , Мікронезія, М'янма, Науру, Нова Зеландія, Острів Ніуе, Норвегія, Оман, Палау, Палестина, Папуа-Нова Гвінея, Філіппіни, Республіка Корея, Росія, Самоа, Сінгапур, Соломонові Острови, Таїланд, Тонга, Тувалу, ОАЕ, Україна, США, Вануату, В'єтнам.
● Мета візиту - туризм, зустріч з друзями або родичами, лікування або діловий візит. (Все це натякає на те, що працювати і займатися іншою діяльністю по даній візі не можна).
До закінчення закордонного паспорта має бути не менше 6-ти місяців.
● Мандрівники повинні мати зворотний квиток і достатньо грошей для перебування в Індії. (Якщо з квитком зрозуміло, його можуть зажадати при проходженні паспортно-візового контролю в
Індії при прильоті, то з грошима складніше. Судячи з усього, їх мають право перевірити. Швидше за все, буде досить показати міжнародну банківську карту, і про всяк випадок, взяти з собою роздруківку свого рахунку з Інтернет-банку, бажано не з нульовими показниками).
● Кандидат на отримання візи може звернутися через інтернет мінімум за 4 дні до дати в'їзду, з вікном в 30 днів. Наприклад, якщо на час подання заяви 1 грудня, то він може вибрати дату заїзду з 5 грудня по 4 січня наступного року.
● При подачі заяви потрібно завантажити на сайт свіжу фотографію заявника на білому тлі, фотографію (світлокопій) паспорта з особистими даними: ім'я, фотографія, національність, термін дії паспорта. Примітка - при завантажених документах поганої якості може бути відмовлено в отриманні візи.
● Візовий збір. Оплата за отримання туристичної візи по прибуттю становить 60 $ на одну людину, не включаючи збір за оплату міжнародної банківською картою (ще приблизно 2 $). Збір повинен бути сплачений не пізніше, ніж за 4 дні до в'їзду в Індію.
Плата за туристичну візу по прибуттю поверненню не підлягає.
Заявник повинен мати при собі копію ETA (електронної візи отриманням по електронній пошті) під час подорожі по Індії.
Біометричні дані заявника будуть взяті при проходженні паспортно-візового контролю в аеропорту прибуття.
● Термін дії візи становить 30 днів з моменту прибуття до Індії.
● Електронна віза в Індію (ETA) діє тільки по прильоту в наступні аеропорти: Бангалор, Ченнаї, Кочин, Делі, Гоа, Мумбаї, Калькутта і Трівандрум. Електронна віза в Індію може бути використана однією людиною не більше 2-х разів на рік.
● Електронна віза в Індію оформляється один раз по прибуттю і не може бути продовжена ніяким способом, а також не є дійсною в деяких штатах і особливих районах Індії, де для в'їзду потрібно мати додатковий дозвіл (в такі місця і штати Індії, як наприклад сикхів, Андаманські острови, Лаккадівськіє острова. Ці місця не так часто відвідують західні туристи).
● Заявники можуть відслідковувати статус отримання візи на сторінці https://indianvisaonline.gov.in/visa/VisaEnquiry.jsp
● З будь-яких питань можна звертатися в службу підтримки по телефону в Індії + 91-11-24300666 або по електронній пошті - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Як отримати електронну візу в Індію?

Новости