Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В'єтнам (Ханой)

  1. Віза до В'єтнаму.
  2. Оформлення візи до В'єтнаму, вклеєною в закордонний паспорт, через посольство в Москві.
  3. Оформлення візової підтримки через Управління імміграції В'єтнаму для отримання візи в аеропортах...
  4. Продовження візи у В'єтнамі
  5. Візове виняток для острова Фукуок
  6. Безвізовий транзитний проїзд
  7. Інші питання в'їзду та перебування

Віза до В'єтнаму.

Згідно з рішенням глави уряду В'єтнаму, з 1 січня 2009 року російські громадяни в'їжджають до В'єтнаму на термін до 15 днів без оформлення візи з усіма видами закордонних паспортів.
Умови в'їзду без візи:
1.Гражданін РФ не знаходиться в списку осіб, заборонених до в'їзду до В'єтнаму.
2.Гражданін РФ повинен мати закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців на момент прибуття до В'єтнаму.
3.Гражданін РФ повинен мати зворотний квиток до Росії або в третю країну.
15-денний термін перебування трактується так: день прибуття до В'єтнаму вважається повним днем, день вибуття - теж повним днем. Таким чином, крім днів прибуття та вибуття, залишається ще 13 повних днів для перебування у В'єтнамі. При перетині кордону слід мати з собою маршрутну квитанцію (роздруківку на папері електронного квитка). Більш того, як роз'яснюють в'єтнамські офіційні особи, громадянин Росії, який прибув до В'єтнаму без візи і пробув там менше 15 днів, не може виїхати з В'єтнаму (наприклад, в Лаос) і через кілька днів знову в'їхати до В'єтнаму без візи до 15 днів. Для цього тепер потрібно мати багаторазову візу. Російським офіційним джерелом з цього питання є МЗС РФ.
На більш тривалий термін віза оформляється для громадян, що мають закордонні паспорти. Зі службовими і дипломатичними паспортами в'їзд безвізовий та на більш тривалі терміни.
Віза оформляється після прибуття до В'єтнаму в міжнародних аеропортах (при наявності на руках візової підтримки): а / п Нойбай в Ханої, а / п Тяншоннат в м Хошиміні і а / п в м Дананге і ін. Або через Посольство В'єтнаму в Москві .

VisaSpb підготує візову підтримку через Управління імміграції В'єтнаму для отримання візи в аеропортах В'єтнаму по вашому запиту.

Оформлення візи до В'єтнаму, вклеєною в закордонний паспорт, через посольство в Москві.

Для оформлення візи в посольстві В'єтнаму необхідно подати такі документи:

  • візова підтримка (дозвіл на отримання візи) з Управління імміграції В'єтнаму, яку забезпечує запрошує в'єтнамська сторона. Можна оформити у нас,
  • квиток або бронь квитка в обидва боки,
  • закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців з часу закінчення терміну візи,
  • анкета-опитувальник нашого агентства,
  • 2 кольорові фотографії розміром 4х6 см; фотографії можна зробити у нас,
  • страховий медичний поліс (Страхове покриття полісу - не менше 30 000 доларів, територія покриття - В'єтнам), поліс можна оформити у нас.
  • консульський збір залежить від терміновості оформлення і кратності візи. Розрахунок уточнюйте у менеджера-консультанта.

Оформлення візової підтримки через Управління імміграції В'єтнаму для отримання візи в аеропортах В'єтнаму.

Існує також порядок отримання візи безпосередньо по прибуттю до В'єтнаму в міжнародних аеропортах: а / п Нойбай в Ханої, а / п Тяншоннат в м Хошиміні, а / п в м Дананге, а / п Фубао в в Хюе, а / п Катба в м Хайфон і ін.
Для отримання в'єтнамської візи безпосередньо по прибуттю до В'єтнаму необхідно мати на руках при перетині кордону:
-візовую підтримку (електронний дозвіл на отримання візи) з В'єтнаму зі штампом Управління імміграції В'єтнаму,
-закордонний паспорт, що діє не менше півроку на дату планованого повернення,
-2 кол. фотографії 3.5 на 4.5 см або 4 на 6 см (фотографії можна зробити у нас в офісі за особистої присутності, послуга платна),
-анкета для подачі на візу по прильоту - Visa -on-arrival Form: порожня форма для роздруківки (pdf.) , зразок заповнений (pdf)
-распечатку авіаквитка (можна без квитка, якщо ще не куплений або не заброньовано, пропускають),
-страховий медичний поліс
(При необхідності, поліс можна оформити у нас).
-збір за оформлення візи при перетині кордону з громадян РФ не стягується.

VisaSPb сприяє в оформленні дозволів на в'їзд; готове дозвіл можемо вислати по e-mail. Явка в офіс не обов'язкова. Оплата на Qiwi-гаманець, Сбербанк карту, Яндекс-гроші, банківський рахунок фірми.

Вартість послуг VisaSPb з оформлення візової підтримки через Управління імміграції В'єтнаму з 01.10.2018:

Тип візової підтримки (запрошення)
до В'єтнаму для оформлення візи після прибуття

Вартість послуги
(оформлення 4-5днів)

Вартість послуги
(термінове оформлення)

Оформлення за добу

Оформлення протягом дня (замовлення до 12-ї години дати)

1 місяць, одноразова, туризм 1800 руб. 2800 руб. 5600 руб. 1 місяць, мульти, туризм 2200 руб. 3000 руб.
5700 руб. 3 місяці (85-87дн.), Одноразова, туризм 2500 руб. 3400 руб. 5700 руб. 3 місяці (85-87дн.), Мульти, туризм 3800 руб. 4300 руб. 6400 руб. !! Неповнолітні діти до 18 років, що виїжджають з одним або обома батьками, оформляються по 50% тарифу від вартості візової підтримки дорослого.

Продовження візи у В'єтнамі

Продовження візи здійснюється або через відділи Міністерства громадської безпеки в Ханої, Хошиміні і ряді інших міст, або через місцеві турфірми. Візу продовжують на 30 днів. За продовження візи стягується мито.

Візове виняток для острова Фукуок

Якщо іноземець слід тільки на острів Фукуок на термін менше 15 днів, то, згідно з постановою уряду, він може в'їхати туди без візи. Це відноситься і до тих, хто слідує через прикордонні переходи з сусідніх країн тільки на острів Фукуок і нікуди більше. Такий порядок особливо зручний тим, хто, подорожуючи по Камбоджі, забажає відпочити ще на Фукуоці. Закордонний паспорт при цьому повинен бути придатний не менше 45 днів на момент в'їзду. Якщо турист побажає залишитися на острові довше 15 днів або подорожувати в інші частини В'єтнаму, він повинен звернутися за візою на місці.

Безвізовий транзитний проїзд

Безвізовий транзитний проїзд дозволений для пасажирів, протягом 24 годин продовжують свою поїздку і не покидають територію аеропорту. Для підтвердження транзиту потрібно представити авіаквитки на транзитні рейси.

Інші питання в'їзду та перебування

По прибуттю до В'єтнаму іноземець зобов'язаний пред'явити імміграційну декларацію, де, крім паспортних даних, вказує адресу проживання в країні. При перетині кордону в міжнародних аеропортах (Ханой, Хошімін, Дананг і, можливо, Нячанг) імміграційна декларація не вимагається, так як в цих аеропортах сканується закордонний паспорт.
Копія імміграційної декларації зберігається у іноземця. Після проходження імміграційного (прикордонного) контролю заповняться митна декларація.
Перебуваючи у В'єтнамі, можна зробити продовження візи на 30 днів не тільки в Ханої і Хошиміні, а й у багатьох центрах провінцій. Документи (паспорт, анкету і два фото) треба надати в територіальний відділ управління в'їзду / виїзду Міністерства громадської безпеки. Також, як посередники, продовженням віз займаються в'єтнамські турагентства.

Увага!! Існують варіанти дистанційної роботи з оформлення візової підтримки без особистої явки в офіс (працюємо з усіма регіонами РФ); варіанти уточнюйте у менеджера-консультанта. В розділі Контакти вказана повна інформація про те, як з нами зв'язатися.

http://vk.com/club9234141 наша офіційна група ВКонтакте.


Сторінка оновлена: 04.10.2018

  • Терміни оформлення віз в консульстві

    10.07.19 15.07.19 09.07.19 09.07.19

Новости