Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Нідерланди 2020 з Москви, відпочинок в Нідерландах, раннє бронювання турів на 2020 рік - Інтурист

  1. Чим зайнятися на відпочинку в Нідерландах
  2. Тури в Амстердам
  3. Відвідування інших регіонів Нідерландів
  4. Географічне положення
  5. клімат
  6. час
  7. Мова. релігія
  8. гроші
  9. В'їзд в країну
  10. здоров'я
  11. Митні правила
  12. транспорт
  13. чайові
  14. Телефонний зв'язок
  15. Просимо звернути увагу
  16. Корисні адреси та телефони

Тури в "країну тюльпанів" Нідерланди стають дедалі популярнішими у російських туристів. Це королівство в Європі славиться не тільки квітами, але також розкутим менталітетом місцевих жителів. Всі вже чули про кафе зі спеціальними солодощами, вулиці Червоних ліхтарів та ін. Сьогодні побачити все це ви можете на власні очі з туроператором "Інтурист".

З огляду на невеликі розміри країни, також можна вибрати комплексний тур по Бенілюксу, який крім Нідерландів включає Бельгію і Люксембург.

Чим зайнятися на відпочинку в Нідерландах Тури в країну тюльпанів Нідерланди стають дедалі популярнішими у російських туристів

Найбільш популярні 7-ми денні тури в Нідерланди дозволяють відкрити країну в повній мірі. Це відвідування численних музеїв, огляд визначних пам'яток, участь в різних карнавалах і ходах. Нарешті, це смачна їжа, пиво. Тим більше, тури в Голландії не такі дорогі, а з "Інтурист" вам не доведеться переживати за якість і своєчасність розміщення.

Тури в Амстердам

Вирушаючи в Нідерландське Королівство, неможливо обійти стороною Амстердам. Це казкове містечко, який вразить з моменту приземлення в аеропорту. Скрізь абсолютна чистота і порядок. А величезна кількість пішохідних вулиць і велосипедистів змусить вас відчути себе розкуто.

Найпрекрасніший сезон для візиту - літо, коли столиця країни занурюється в усі кольори тюльпанової палітри. Це дуже гарне видовище, а гості можуть придбати з собою цибулини квітів - особливі сорти, які неможливо знайти в Росії.

Відвідування інших регіонів Нідерландів

Плануючи відпочинок в Голландії, як ще часто називають Нідерланди, бажано відразу вибрати для себе тип поїздки. Це може бути візит тільки в одне місто або класична путівка по всій країні. Останній варіант найкращий, адже за один тиждень перебування ви зможете оглянути всі. Тим більше, путівка в Нідерланди обходиться середньостатистичному росіянину порівняно недорого.

Серед міст, де обов'язково варто побувати - Гаага з її майже «венеціанськими каналами». Також відпочинок в Нідерландах в 2020 році передбачає відвідування Утрехта (стародавнього архієпископства), Роттердам - ​​культурна столиця Голландії, Маастрихт з його уютниі будиночками. Не сумнівайтеся, що подорож до Нідерландів запам'ятається вам надовго і тільки з позитивного боку.

Географічне положення

Нідерланди - держава на північному заході Європи. На сході межує з Німеччиною, на півдні - з Бельгією. На півночі і заході омивається Північним морем.
"Нидерланд" - дослівно перекладається як "низькі землі" - більше 40% поверхні лежить нижче рівня моря (найвища точка країни - м Ваалсерберх - 321 м, найнижча - 6,7 м нижче рівня моря).
Площа країни - 42 тис. Кв. км. Столиця - Амстердам, але парламент і резиденція уряду знаходяться в Гаазі.

клімат

Помірний морський, дуже вологий. Середні температури січня - + 1 + 3 ° C, липня - + 16- + 17 ° C.

час

Відстає від московського на 3 години. З останньої неділі березня до останньої неділі жовтня - відстає на 2 години.

Мова. релігія

Державна мова - голландська (нідерландська), друга офіційна мова - фризька. Дуже поширена англійська, багато хто говорить французькою і німецькою мовами.
Більшість жителів країни - християни, католики - 38%, протестанти - 30%.

гроші

Грошова одиниця - євро рівний 100 центам. В обігу перебувають банкноти номіналом в 5, 10, 20, 50, 100, 200 і 500 євро, а також монети номіналом в 1, 2, 5, 10, 20 і 50 центів.

В'їзд в країну

Громадянам РФ для в'їзду до Королівства Нідерландів з туристичними цілями необхідно отримувати заздалегідь у відповідних Консульських Службах візу Шенгенської зразка. Дозволений термін перебування туристів в Нідерландах визначається відповідно до відміток у візі, по якій був здійснений в'їзд на територію країн Шенгенської Угоди, а також зазначеним у ваучері терміном поїздки. Чи не дозволяється в'їзд в Нідерланди по мультивізу, виданої іншою країною Шенгену, по якій ще не здійснювалося в'їздів в цю країну.
Туристи, які порушили дозволені терміни перебування, піддаються покаранню за порушення правил: грошовий штраф (розмір - в залежності від строгості порушення), карантин на в'їзд в Шенгенську Зону (термін заборони - в залежності від строгості порушення), інші санкції.
Для в'їзду в країну туристам необхідно мати при собі: закордонний паспорт з візою, термін дії якого складає не менше 3-х місяців з дня закінчення поїздки, а також готельний ваучер, авіаквитки (в т.ч. зворотний), медичну страховку, докази фінансової спроможності в розмірі не менше 50 євро в добу на людину.
Корисна загальна інформація про країни Шенгенської Угоди:
Шенгенська територія включає в себе: такі країни Європейського Союзу (ЄС): Нідерланди, Бельгію, Іспанію, Італію, Австрію, Грецію, Люксембург, Португалію, Францію, Швецію, Німеччину, Фінляндію, Данію, Естонію, Латвію, Литву, Польщу, Чехію, Словаччину, Словенію, Угорщину і Мальту.
Шенгенська зона також включає в себе наступні країни, що не входять до складу ЄС: Норвегія, Ісландія та Швейцарія, Ліхтенштейн.
ВАЖЛИВО! країни ЄС: Великобританія і Ірландія, Болгарія, Румунія і Кіпр не є учасниками Шенгенської угоди!
I. Громадянам Росії для в'їзду з туристичними цілями в країни-учасники Шенгенської Угоди необхідно отримувати заздалегідь у відповідних Консульських Службах візу Шенгенської зразка. Дозволений термін перебування туристів в тій чи іншій країні Шенгену визначається відповідно до відміток у візі, по якій був здійснений в'їзд на територію країн Шенгенської Угоди, а також зазначеним у ваучері терміном поїздки (або іншим документом, що підтверджує тимчасове перебування туриста в зоні Шенгену по конкретному адресою).

У загальному випадку для в'їзду в країни Шенгенської зони туристам необхідно мати при собі: закордонний паспорт з візою, термін дії якого складає не менше 3 місяців з дня закінчення поїздки, а також готельний ваучер або броня готелю, авіаквитки, в тому числі зворотний (докази наявності іншого засоби пересування: залізниці квитки, квитки на автобус, документи на автомобіль), медичну страховку, докази фінансової спроможності (наприклад, банківська карта, тревел-чеки або готівкові кошти) в розмірі відповідному цілий ям і тривалості поїздки. Однак, при в'їзді в кожну конкретну країну можуть застосовуватися відмінні від зазначених вимоги (див.вище).
Увага: Остаточне рішення про можливість перетину кордону приймається співробітником прикордонної служби іноземної держави в залежності від ряду факторів. Наявність візи в закордонному паспорті туриста не є гарантією в'їзду на територію іноземної держави, а лише необхідною умовою. В тому числі, слід мати на увазі наступні важливі обставини, які можуть бути взяті до уваги при прийнятті рішення офіцером прикордонної служби про можливість в'їзду іноземного громадянина.
Віза, видана відповідним представництвом однієї з країн Шенгенської Угоди, дає право на відвідування або короткострокове перебування на всій Шенгенській території. Максимально за візою Шенгенської зразка можна перебувати на Шенгенської території не більше 90 днів протягом півроку. Для більш тривалого перебування потрібен дозвіл на перебування (вид на проживання).

Однак це не означає, що можна в'їхати в країну Шенгену по візою, виданою довільним Консульським Установою. Згідно зі встановленими правилами при здійсненні поїздки в країни Шенгенської зони заяву на візу необхідно подавати:

- при відвідуванні однієї країни - до консульської установи цієї держави;
- при відвідуванні декількох країн - до консульської установи держави, що є
основним, виходячи з тривалості або цілі перебування;
- якщо така держава не може бути визначено - до консульської установи країни,
межа якої буде пересічена першої.

Іншими словами при плануванні поїздки (або декількох поїздок) в ряд країн, що належать до Шенгенської Угоди, заявнику слід першочергово запитувати візу Шенгенської зразка в Посольстві або Консульстві країни основного перебування (країна основного перебування визначається такими факторами як мета поїздки, тривалість перебування на території країни, кількість виїздів з РФ в зазначену країну і т.д.) Якщо основною країною перебування є інша країна Шенгенської угоди, ніж та, в представництві якої запитується віза, це є порушенням правил в'їзду на територію Шенгену.
Таким чином, запитуючи візу з правом багаторазового або одноразового в'їзду в представництві тієї чи іншої країни Шенгену, заявник повинен робити це усвідомлено, з урахуванням передбачуваних їм поїздок за кордон.

В цілому по Шенгенською правилами візи можуть бути видані на одно-, дво- або багаторазовий в'їзд. Багаторазові візи видаються на термін від 6 місяців до 5 років. При цьому заявник повинен надати докази необхідності частих чи регулярних подорожей за своїм фаховим або сімейним статусом. Крім того, враховується правомірне використання попередніх віз.

Туристи, які порушили правила користування візою Шенгенської зразка, можуть бути піддані покаранню: складності при отриманні Шенгенських віз при подальших зверненнях в Консульські Установи (відмова у візі, в т.ч. з карантином на наступний запит; віза з більш стислими термінами перебування або кількістю в'їздів видача національної візи замість візи Шенгенської зразка та інші); відмова у в'їзді в іноземну державу з некоректно використовуваної візі.
У зв'язку з вищевикладеним, при придбанні суміщеного туру (з відвідуванням декількох країн, хоча б одна з яких вимагає попереднього візування в Консульських Службах) настійно рекомендується уточнювати у відповідального співробітника Туроператора "НТК Інтурист" можливість подачі документів, термінів виготовлення віз, і головне - представництвом якої країни будуть видаватися візавізи і які особливі вимоги будуть пред'явлені до документів від туриста. При оформленні групових турів також слід враховувати, що терміни сприяння з боку Туроператора в оформленні в'їзних віз для туристів в групі можуть відрізнятися від загальноустановлених.
II. Для в'їзду в країни Шенгенської Угоди громадянам України, Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану, Киргизстану, Республіки Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану також необхідно отримувати візу заздалегідь в відповідних Консульських Службах.
III. Громадянам Латвії, Литви та Естонії, а також негромадянам Латвії та Естонії для в'їзду відвідування країн Шенгенської Угоди віза не потрібна, тому що зазначені країни самі є учасниками Шенгенської Угоди.

Наведена інформація щодо правил в'їзду / виїзду отримана з відкритих і офіційних джерел інформації про міграційну політику і візовий режим, таких як інформаційні стенди, телефонні консультації, автовідповідачі, власні веб-сторінки консульських установ або МЗС відповідної країни, а також систем бронювання різних авіаперевізників.

У зв'язку з тим, що існує ймовірність внесення змін до правил в'їзду / виїзду в різні країни, а також у зв'язку з відсутністю однорідних і уніфікованих джерел інформації про подібні зміни, так само як і про зміни візових вимог різних консульських установ, Туроператор "НТК Інтурист" не гарантує актуальність і достовірність наведеної інформації та попереджає про необхідність її уточнення на даний конкретний момент часу в компетентних інстанціях.

здоров'я

Рекомендується взяти з собою постійно використовувані медикаменти, ліки від головного болю, застуди, розлади шлунка, дезінфікуючі засоби. Вода з-під крана вважається питної.

Медичне обслуговування в Нідерландах платне, тому необхідно мати при собі поліс страхування медичних витрат за кордоном. Уважно прочитайте правила страхування в полісі. У разі раптового захворювання необхідно зателефонувати за телефоном, вказаним в цьому полісі, і слідувати отриманим від оператора вказівкам. При зверненні туристів до лікаря, минаючи страхову компанію, остання не несе відповідальності за якість наданої медичної допомоги і не гарантує оплату медико-транспортних витрат в повному обсязі.

Митні правила

Ввезення і вивіз валюти не обмежений. При в'їзді з території країн, що не входять в ЄС, суми понад 10 тисяч євро підлягають обов'язковій декларації.
Особам у віці більше 17 років, що прибувають з країн, що не входять в митну зону ЄС, дозволено безмитне ввезення до 200 сигарет або 100 сигарил, або 50 сигар, або 250 г тютюну; до 1 л міцних спиртних напоїв (зміст алкоголю більше 22%) або до 2 л кріплених або десертних вин (зміст алкоголю менше 22%); столового вина - до 2 л; не більше 500 г кави або 200 г кавового екстракту; до 100 г чаю або 40 г чайного екстракту; до 50 мл духів і 250 мл туалетної води, а також товарів особистого використання з розрахунку 175 євро на одного дорослого і 90 євро на дитину у віці до 15 років.

При ввезенні медикаментів для персонального користування спеціального дозволу не потрібно, але на багато медичні препарати необхідно мати рецепт, виданий лікарем і завірений нотаріусом.

Заборонено вивезення предметів і речей, що представляють історичну або художню цінність.

Незважаючи на те, що Нідерланди - одна з небагатьох країн, де дозволено вживання "легких" наркотиків, за спробу ввезення або вивезення наркотичних речовин передбачено тюремне покарання строком до 12 років.

транспорт

Транспортна інфраструктура добре розвинена. Міста розділені на транспортні зони, при посадці в транспорт необхідно погасить на квитку стільки смужок, на скільки зон передбачається поїздка, плюс одну смужку. Плата за поїздку в автобусі в нічний час підвищується вдвічі на 1-2 зони, і в півтора рази - на 3 зони. Входити в громадський транспорт прийнято через задні двері, в передню зазвичай дозволено вхід лише з багатоденними проїзними, які пред'являються водієві. Проїзні на всі види транспорту можна купити на вокзалі, на пошті, в деяких книжкових магазинах, в спеціальних касах GVB, а також у водіїв трамваїв або автобусів (тільки певні види карт і дорожче). Серед голландців дуже поширене пересування на велосипедах (кількість їх перевищує число жителів країни). На дорогах і міських вулицях обов'язково відведено місце під велосипедні смуги. Велосипед можна взяти напрокат в спеціальних пунктах.

Автомобіль можна орендувати за наявності міжнародних водійських прав і кредитної картки.
Таксі можна взяти на спеціалізованій стоянці або замовити по телефону.

чайові

Вартість послуг зазвичай включена в рахунок (чайові не прийняті), але можлива додаткова оплата в знак подяки за гарне обслуговування (5-10% від рахунку). Чайові дають портьє (0,5 євро), покоївки (0,5 євро на добу), перукаря і таксисту (10% від суми за лічильником).

Телефонний зв'язок

Для дзвінка в Нідерланди потрібно набрати 8 - гудок - 10 - 31 - код міста - номер абонента. За кордон можна зателефонувати з будь-якого телефону-автомата, які розташовані повсюдно. Оплата проводиться монетами (автомати зеленого кольору) або телефонними картками (автомати блакитного кольору), які можна придбати в поштових відділеннях та кіосках. У великих торгових точках, банках і на найбільш відвідуваних туристами об'єктах, є телефони-автомати, які приймають кредитні картки. Дзвінок з готелю значно дорожче, ніж з автомата. По буднях з 18.00 до 8.00, а також у вихідні дні, міжміські та міжнародні переговори значно дешевше.

Просимо звернути увагу

У Голландії офіційно дозволено вживання "легких" наркотиків (марихуана, гашиш), сильнодіючі наркотики (опіум, кокаїн, крек) і хімічні препарати заборонені.
Голландці дуже стримані, ввічливі і терпимі до чужої думки. Входячи в приміщення, місцеві жителі обов'язково вітаються з усіма присутніми.
У країні дуже багато захисників тварин, тому рекомендується не носити шуб з натурального хутра та одягу з натуральної шкіри.
У ресторані прийнято оплачувати тільки свою частину рахунку.

Корисні адреси та телефони

Посольство Російської Федерації в Королівстві Нідерландів, Гаага, Нідерланди
Andries Bickerweg 2
tel .: +31 (70) 346-88-88, 345-13-00
fax: +31 (70) 361-79-60
e-mail: [email protected]
www.netherlands.mid.ru/emb.html

Консульський відділ посольства Російської Федерації в Королівстві Нідерландів, Гаага, Нідерланди
Scheveningseweg, 2
tel .: +31 (70) 364-64-73
fax: +31 (70) 365-86-34
e-mail: [email protected]
www.ambru.nl/?a=3

Посольство Королівства Нідерландів в Москві
131000, Москва, Колишній провулок, д. 6
тел .: +7 (495) 797-29-00, +7 (495) 797-29-79 (c 14:00 до 16:30)
e-mail: [email protected]
www.netherlands-embassy.ru

Візовий Центр Нідерландів в Москві
119034, Москва, вул. Тимура Фрунзе, буд.11 / 7
тел .: +7 (495) 276-25-17
e-mail: [email protected]
www.netherlandsvac-ru.com

Генеральне Консульство Нідерландів в Санкт-Петербурзі
191186, Санкт-Петербург, наб. ріки Мийки, д. 11
тел .: +7 (812) 334-02-00
факс: +7 (812) 334-02-28
e-mail: [email protected]
www.nlcg.spb.ru

Візовий Центр Нідерландів в Єкатеринбурзі
620075, Єкатеринбург, вул. Гоголя, д. 36, офіс тисяча один
тел .: +7 (343) 342-03-21
e-mail: [email protected]
www.netherlandsvac-ru.com

Генеральне Консульство Швеції в Калінінграді
236010, Калінінград, вул. Кутузова, д. 29
тел .: +7 (4012) 95-94-00
факс: +7 (4012) 95-94-33
e-mail: [email protected]
www.swedenabroad.com

Генеральне Консульство Норвегії в Мурманську
183038, Мурманськ, вул. Перовської, д. 5
тел .: +7 (8152) 40-06-00
факс: +7 (8152) 47-61-78
e-mail: [email protected]
www.norvegia.ru/norsk/GKMurmansk

Візовий Центр Нідерландів в Ростові-на-Дону
344018, пров. Семашко, д. 117 Г, Ростов-на-Дону
тел .: +7 (495) 276-25-17
e-mail: [email protected]
www.netherlandsvac-ru.com

Об'єднаний Візового Центру в Казані
420111, Казань, вул. Тазі Гіззата, д. 4
тел .: +7 (495) 276-25-17
e-mail: [email protected]
www.netherlandsvac-ru.com

Почесне Консульство Королівства Нідерландів в Південно-Сахалінську
693008, Південно-Сахалінськ, вул. Чехова, д. 78, Королівка банк Шотландії, 1-й поверх
тел .: +7 (4242) 49-94-78

Представлена ​​інформація взята з відкритих джерел і актуальна на момент розміщення інформації на сайті (21.06.2012). Через незалежні від нас причин вона може змінюватися. Будь ласка, уточнюйте, що Вас цікавить у відповідних компетентних джерелах.

Nl/?

Новости