Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Отримати річну шенгенську візу Чехії для українців без відмов

  1. Що означає річна віза в Чехію?
  2. Тоді чому ж віза іменується короткостроковій?
  3. Хто має право на отримання короткострокової візи?
  4. Оформлення річного Шенгену в Чехію в агентстві «VIRO»

Чехія Чехія. Скільки дивного і таємничого таїть в собі ця європейська країна. Недарма більшість наших співвітчизників їздять туди для вирішення бізнес справ або відпочинку. Кожні вулички чеських міст зберігають в собі багатовікову історію і традиції. Тільки заради цього варто відвідати Чехію. Але перед плануванням маршруту потрібно задуматися про отримання хоча б разової шенгенської візи. Правда, вона навряд чи вам сподобається. Адже відвідавши Чехію одного разу, ви повернетеся туди знову. Тоді вам на допомогу прийде річна віза в Чеську республіку.

Що означає річна віза в Чехію?

Річна віза в Чеську республіку - це короткострокова туристична віза типу C. Зазвичай володіння цією візою дозволяє відвідувати країну необмежену кількість разів протягом всього року з моменту її отримання. Набагато рідше візи даного типу видаються для разового відвідування країни.

Тоді чому ж віза іменується короткостроковій?

Цей тип візи дозволяє залишатися на території Чеської республіки та країн Євросоюзу не більше ніж дев'яносто днів за будь-які сто вісімдесят днів в році. По-справжньому довгостроковій вважається національна віза однієї з європейських країн. Завдяки цьому документу, можна жити, працювати і вчитися в країні. Турист як би прирівнюється до жителю. А по візі типу C турист залишається туристом. У цьому різниця.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест

Хто має право на отримання короткострокової візи?

Отримати річний шенген в Чехію можна в консульстві Чехії, розташованому на території України, або в будь-якому візовому центрі. Візу може отримати кожен громадянин України, який:

  1. Мінімум 2 рази відвідував одну з країн Європейського союзу за разовими візами
  2. Чи не порушував закон під час перебування в зоні Євросоюзу
  3. Використовував візи в правильному напрямку
  4. Не має проблем з законом в Україні
  5. Має докази своєї фінансової забезпеченості
  6. Не має бажання залишитися в Чеській республіці
  7. Чи зможе аргументувати причини, за якими йому повинна бути надана річна віза

Але в житті все виглядає складніше. Якщо Ви не зможете довести і аргументувати консулу причини в необхідності річної візи, то відмова забезпечений. Також слід кілька разів вивірити документи, щоб консулу дійсно ні до чого було пред'явити претензії. Також консулу може не сподобається ваш зовнішній вигляд, манікюр або форма одягу. І він має повне право відкликати розгляд. Ви можете подати скаргу особі вищестоящому, але навряд чи він прийме вашу сторону.

Оформлення річного Шенгену в Чехію в агентстві «VIRO»

Працівники нашого візового центру шанобливо ставляться до клієнтів, а значить у вас не виникне навіть сумнівів в тому, що вам можуть відмовити. Плюс також в тому, що вам не доведеться збирати купу документів і відбивати пороги консульств. Вибираючи нас, ви купуєте собі квиток у велике чеське майбутнє!

Що означає річна віза в Чехію?
Тоді чому ж віза іменується короткостроковій?
Хто має право на отримання короткострокової візи?
Що означає річна віза в Чехію?
Тоді чому ж віза іменується короткостроковій?

Новости