Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Консульство Росії в Іспанії

  1. Запис на прийом до Консульства РФ в Іспанії
  2. Практичні поради для успішного здійснення запису на прийом
  3. Практично поради для запису на прийом для оформлення нового закордонного паспорта

Підпишіться на наші новини і дізнавайтеся першими про всі пропозиції

Підпишіться на наші новини і дізнавайтеся першими про всі пропозиції

Як такого поняття «Консульство Росії в Іспанії» по суті немає. На території Іспанії знаходяться Генеральне консульство Росії в Барселоні і Консульський відділ при посольстві Росії в Мадриді. Територіально вони поділяються на два округи, в залежності від зони обслуговування: Генеральне консульство Росії в Барселоні і Посольство Росії в Мадриді.

На даній карті Іспанії відмічені червоним кольором автономні співтовариства, які обслуговуються Російським консульством в Барселоні, і синім кольором - обслуговуються Посольством Росії в Мадриді.

Генеральне консульство Росії в Барселоні

Авеніда Пірсон (Avenida Pearson), 34, 08034 Барселона. Схема проїзду прийом: з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 13:00

Посольство Росії в Іспанії + Консульський відділ

Вул. Веласкеса (C / Velázquez), 155, 28002 Мадрид

Консульський відділ: вул. Хоакіна Коста (С / Joaquín Costa), 33, 28002 Мадрид

прийом: з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 13:00

Увага! Генеральне консульство НЕ працює в дні офіційних російських свят: 1-10 Січня / 23 грудня / 8 січня / 1, 9 мая / 12 Червня / 4 листопада, а також в понеділки, наступні за святковими днями, які збіглися з суботою або неділею.

Запис на прийом до Консульства РФ в Іспанії

Прийом до консульських установ здійснюється строго за попереднім записом. З лютого 2013 року була введена нова система запису на прийом до консульських установ . Безкоштовно записатися на прийом до Генерального консульства Росії в Барселоні можна в системі електронного запису на прийом для округу, що обслуговується Генеральним консульством, і в Консульський відділ посольства в Мадриді в системі електронного запису для округу, що обслуговується Консульським відділом при посольстві РФ.

Практичні поради для успішного здійснення запису на прийом

  1. Чи не записуйтеся два рази по одному і тому ж питанню, система автоматично видалить вас зі списків при порушенні даного правила.
  2. Зберігайте номер заявки і номер коду записи, які вам видасть система, щоб в разі виникнення необхідності ви змогли перенести час вашого візиту в Консульство;
  3. Уважно заповнюйте поля в системі запису. Вкажіть правильно ваші ПІБ, номер телефону, дату народження та адресу електронної пошти, на який ви хочете отримати підтвердження вашої запису.

Звертаємо вашу увагу на те, що з початку 2013 року, Консульства Росії в Барселоні і Мадриді почали оформляти біометричний паспорт , Який має низку переваг перед закордонним паспортом старого зразка .

Практично поради для запису на прийом для оформлення нового закордонного паспорта

  • Для оформлення паспорта нового зразка на 10 років (біометричного паспорта) необхідно заздалегідь заповнити заяву на сайті zp.midpass.ru .
  • Для оформлення паспорта старого зразка на 5 років необхідно заздалегідь заповнити заяву на сайті passportzu.kdmid.ru.
  • Для того щоб записатися на прийом до Консульського відділу посольства Росії в Мадриді, заповнювати анкету - ОБОВ'ЯЗКОВО. Без номера анкети система не видає час запису на прийом.

Центр послуг «Іспанія по-російськи» - це повний комплекс послуг по легалізації документів в Іспанії. Переклади, апостиль, довіреності, довідки про несудимість, легалізація дипломів, витребування документів.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Посилання по темі:

Підпишіться на наші новини і дізнавайтеся першими про всі пропозиції

Новости