Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Європа закриває візові центри в Росії

У найближчі дні більшість візових центрів призупинить прийом документів на шенгенські візи У найближчі дні більшість візових центрів призупинить прийом документів на шенгенські візи. Euromag.ru опублікував точний розклад роботи центрів на ці дні.

Як відзначають експерти, краще поквапитися і зробити Шенгенську візу прямо зараз, якщо ви збираєтеся в Європу найближчим часом. З 14 вересня вводяться нові правила оформлення документів. Головна відмінність: тепер, щоб потрапити в країни «шенгену», потрібно обов'язково здати відбитки пальців. Тому на деякий час центри призупинять роботу, можливі перебої.

Нижче список країн і час роботи візових центрів з оформлення в'їзних документів в зону шенгену.

Австрія: візові центри в Іркутську, Владивостоку, Хабаровську, Саратові, Мурманську і Калінінграді з 4 по 11 будуть працювати тільки на видачу готових документів, ВЦ в Ростові-на-Дону, Новосибірську, Нижньому Новгороді, Казані, Самарі, Уфі, Краснодарі, Красноярську , Омську, Пермі не братимуть документи на візу з 7 по 11 вересня, а ВЦ в Москві буде працювати тільки на видачу паспортів 10 і 11 вересня.

Німеччина: 10 і 11 вересня візові центри в Самарі, Саратові, Єкатеринбурзі, Казані, Краснодарі, Нижньому Новгороді, Новосибірську, Пермі, Ростові-на-Дону, Уфі будуть працювати тільки на видачу документів.

Іспанія: з 7 по 11 вересня консульство не приймає документи на візи.

Італія: візовий центр в Москві не буде здійснювати прийом заяв на візу 11 вересня і буде працювати тільки на видачу паспортів.

Латвія: візові центри працюють в звичайному режимі.

Норвегія: 11, вересня сервісно-візовий центр в Москві і 8-11 вересня ВЦ в Саратові, Калінінграді, Красноярську, Іркутську, Хабаровську, Владивостоку будуть тільки видавати паспорти. Норвезькі ВЦ в інших містах не будуть приймати документи з 9 по 11 вересня.

Нідерланди: візові центри працюють в штатному режимі.

Польща: візові центри працюють без змін.

Португалія: ВЦ працюють без змін.

Словаччина: ВЦ працюють за стандартним графіком.

Словенія: 10 і 11 вересня документи на візу прийматися не будуть. ВЦ працюють тільки на видачу паспортів.

Фінляндія: очікується, що сервісно-візові центри будуть працювати в штатному режимі.

Франція: ВЦ працюватимуть без змін графіка.

Швейцарія: прийом документів буде здійснюватися за звичайним графіком.

Швеція: 11, вересня ВЦ в Москві, 8-11 вересня ВЦ в Саратові, Калінінграді, Красноярську, Іркутську, Хабаровську, Владивостоку і 9-11 вересня - інші ВЦ будуть тільки видавати документи.

Немає інформації про режим прийому документів на візу сервісно-візових центрів і консульства Бельгії, Угорщини, Греції, Данії, Ісландії, Литви, Мальти, Чехії та Естонії.

печатка

Новости