Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де отримати візу в Іспанію в Москві і Санкт-Петербурзі в 2019 році

  1. Де можна отримати візу в Іспанію?
  2. Самостійне отримання візи в Іспанію
  3. Візові центри Іспанії
  4. Консульство Іспанії в Москві і Санкт-Петербурзі
  5. Візовий відділ Посольства Іспанії в Москві
  6. Терміни отримання візи в Іспанію


Де отримати візу в Іспанію? Ця країна досить лояльно ставиться до росіян, що бажають відправитися на Піренейський півострів подорожувати, вчитися або працювати . Тому дуже часто оформлення віз проводиться за спрощеною схемою і в досить короткі терміни.

Це стосується отримання одноразових, так і багаторазових віз - Шенгенських або національних . Для цього потрібно виконати основну вимогу - правильно зібрати документи, які потрібні для іспанської візи . Це стосується отримання одноразових, так і   багаторазових віз   - Шенгенських або   національних

Де можна отримати візу в Іспанію?

Існує кілька способів того, де і як отримати візу до Іспанії. Серед основних способів варто відзначити такі, як:

  • звернення в туристичну фірму;
  • через представників в різних посередницьких компаніях;
  • через запис в багатофункціональний візовий центр в Росії;
  • через Генеральне консульство;
  • за допомогою візового відділу посольства Іспанії в Москві.

Який спосіб вибрати, вирішувати тільки заявнику. Але варто враховувати, що перші три види отримання іспанської візи пов'язані з додатковими витратами. Зокрема, доведеться заплатити за послуги посередників і оформити сервісний збір. Якщо розмір останнього є фіксованим і дорівнює 20 євро, то послуги туроператов, фірм і посередників можуть на візовому ринку сильно відрізнятися. Середню ціну обчислити складно, оскільки вона різниться в столичному регіоні і в столиці, а також в інших містах і населених пунктах.

Самостійне отримання візи в Іспанію

Оформляється дозвіл на в'їзд в візових центрах Москви і Петербурга, генеральних консульствах, а також у візовому відділі іспанського посольства. Потрапити туди просто так не вийде, потрібно записатися по телефону або подати заявку на оформлення візи.

У цій статті можете подивитися як записатися в візовий центр Іспанії в Москві .

Зокрема, записатися в один з візових центрів можна на сайті. Необхідно тільки заповнити спеціальну форму, внісши в неї такі дані:

  • вибрати відповідний візовий центр;
  • вказати контактний номер телефону;
  • ввести код перевірки, який приходить на мобільний.

Це дозволить людині вибрати відповідну дату і час візиту до візового центру. Важливо, щоб всі заявники уважно перевіряли паспортні дані, щоб вони були коректними. Інакше співробітник центру має право відмовити людині в прийомі паперів на візу. У призначений день заявник повинен з'явитися в візовий багатофункціональний центр, взявши з собою всі папери для оформлення візи.

Радимо подивитися відео: самостійне отримання іспанської візи.

Візові центри Іспанії

Візові іспанські центри в Росії обслуговуються компанією BLS International Services. Офіси відкриті практично в кожному місті, тому людина може вибрати той, який найближче до нього розташований. Зокрема, такі установи є в Москві, Санкт-Петербурзі, Владивостоці, Самарі, Архангельську, Воронежі, Казані, Хабаровську та інших російських містах.

щоб оформити візу в Іспанію , Заявник не повинен проживати в місті подачі паперів. Ці вимоги стосуються тільки Генеральних консульств або візового відділу іспанського посольства. Хоча на сайтах візових центрів вказується, що прийом паперів на оформлення дозволу на в'їзд має проводитися за територіальною ознакою.

Візові центри Іспанії у всіх містах Росії працюють з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 16:00

Перейти на сайт візового центру Іспанії BLS International Services в Москві можете за посиланням.

Посилання на офіційний сайт візового центру Іспанії BLS International Services в Санкт-Петербурзі.

Прийом в такі заклади має свої особливості:

  1. Запис через інтернет має включати то кількість людей, які прийдуть отримувати візу. Це стосується дітей, вписаних в паспорт одного з батьків, або тих, які мають власний проїзний закордонний документ. Але такі вимоги стосуються тільки неповнолітніх дітей.
  2. Заявка оформляється латинськими буквами.
  3. На кожного заявника потрібна окрема заявка.

Якщо в призначений день людина в центрі не з'являється, тоді доведеться подавати заяву ще раз.

Візовий центр знаходиться за адресою: м Москва, Калузька пл., Д. 1, корп. 2, ТЦ «Європа». Для самостійних туристів працюють 24 вікна. Здати документи можна по буднях з 9 до 16 годин.

В установа потрібно приходити заздалегідь, щоб не запізнитися. З собою потрібно принести не тільки документи, а й лист, яке надходить на електронну пошту.
Уже під час подачі паперів потрібно здати відбитки пальців та інші біометричні дані, дати згоду на обробку персональних даних.

Дивіться у відео:

Консульство Іспанії в Москві і Санкт-Петербурзі

Оформляється іспанська віза і в Генеральних консульствах, які знаходяться в Москві і Санкт-Петербурзі. Зайшовши на сторінку тієї чи іншої установи, можна познайомитися з графіком роботи, дізнатися, які населені пункти та адміністративні одиниці обслуговуються в столиці, а які - в Пітері. Запис, як і в випадку з візовим центром, проводиться методом заповнення форми на інтернет-сторінці Генерального консульства.

Генеральне консульство Іспанії в Москві:

Генеральне консульство Іспанії в Москві:

  • Адреса: Стременний провулок, будинок. 31/1;
  • Режим роботи: будні дні з 8:00 до 15:00;
  • Телефон для зв'язку: +7 495 234-22-97;
  • Перейти на офіційний сайт можете за посиланням .

Генеральне консульство Іспанії в Санкт-Петербурзі:

  • Адреса: ул.Фурштатская, д. 9;
  • Режим роботи: щодня з 10:00 до 14:00;
  • Телефон: +7 812 702-62-66;
  • Перейти на офіційний сайт можете за посиланням .

Візовий відділ Посольства Іспанії в Москві

Для жителів Москви, іноземців та самих іспанців існує можливість подати документи на візу в візовий відділ Посольства Іспанії в Москві. Запис обмежена і здійснюється тільки по телефону з 9 до 17 годин. Варто пам'ятати, що дане дипломатична установа може не працювати, якщо в Іспанії національний чи державне свято.

Посольство Іспанії в Москві:

Терміни отримання візи в Іспанію

Документи дозволяється приносити за 3 місяці до дати планованої поїздки в Іспанію. Мінімальний термін подачі паперів на візу в 2019 році дорівнює 5 днях, хоча експерти і співробітники радять не ризикувати, щоб не запізнитися з від'їздом.

Існують різні терміни очікування відповіді від візового відділу дипломатичного представництва:
Іспанське консульство зазвичай дає візу за 5 днів (тільки робітників).

Генеральне консульство оформляє візу за 10 робочих днів, але можуть бути й інші терміни. Це пов'язано з тим, що кожен пакет паперів обробляється в індивідуальному порядку.

У візових центрах є можливість термінового і звичайного отримання візи. Термінова віза видається до 5 днів, а звичайна - до 2 тижнів.

Дивіться у відео: оформлення іспанської візи через Посольство.

Туристична фірма або компанії-представники також працюють за прискореною або звичайною процедурою оформлення візи. Обов'язково варто враховувати, що в туристичний сезон - в літні або зимові місяці - терміни оформлення можуть збільшуватися. Чим більше заявок, тим довше видача візи. Тому варто заздалегідь подбати про те, щоб папери були прийняті до розгляду, а дати вильоту не довелося міняти в екстреному порядку.

Існують надзвичайні ситуації - смерть родича або необхідність пройти термінове лікування в Іспанії, - тоді віза може бути видана протягом одного, максимум двох днів. Але для цього важливо надати вагомі аргументи і документальні підтвердження таких обставин.

Таким чином, отримати візу можна в різних місцях. Експерти радять користуватися послугами тільки офіційних, легальних установ, державних підприємств, які працюють з візових питань.

Цікаве відео. Як живуть прості іспанці-каталонці. Рекомендуємо до перегляду.

Де можна отримати візу в Іспанію?
Де можна отримати візу в Іспанію?

Новости