Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чи потрібна віза в Стокгольм / Візового Центру Віза Миру

Північний порт, резиденція короля, місто Нобелівської премії ... Про що це? Звичайно, про Стокгольмі. Сучасна спортивна арена і луна-парк поруч зі Старим містом Гамлстаном і палацом Оксеншерни - це місце контрастів, де кожен знайде щось на свій смак.

Відвідайте ви один з 70 музеїв або зайдете в ресторанчик насолодитися морепродуктами - в будь-якому випадку, ви залишитеся задоволені.

Чи потрібна віза в Стокгольм в 2017, 2018 році? Відповімо нижче.

зміст:

Яке дозвіл необхідно для в'їзду в Стокгольм?

Швеція стала членом ЄС в 1995 р Тому якщо ви їдете в Стокгольм, то візу для росіян до Швеції оформити необхідно. Це шенген, який може бути або короткостроковим, або тривалим. Шенгенська віза може давати право на 1/2 в'їзду або на необмежену їх кількість. Відповідно до мети відвідування це туристична, гостьова, ділова або студентська віза.

Де отримати візу в Швецію?

Можна оформити візу в Стокгольм самостійно, звернувшись до посольства (в Москві), в консульство (в Санкт-Петербурзі, Мурманську) або у візовий центр. Список документів, час їх подачі і т.п. необхідно уточнити на офіційному сайті. Саме там представлена ​​актуальна для 2015 р інформація.

Саме там представлена ​​актуальна для 2015 р інформація

Можна звернутися і в спеціалізовані агентства, де за невелику додаткову плату оформлять шенген, позбавивши вас від усіх проблем.

Скільки коштує шенген і як довго його оформляти?

Сума візового збору становить 35 євро (за терміновість вартість збільшиться в два рази). Пам'ятайте, що при відмові гроші не повернуть.

Час оформлення шенгенської візи до Швеції - від 5 до 10 днів (вихідні та свята не враховуються).

Удачі в отриманні візи і приємної подорожі в Стокгольм!

Про що це?
Чи потрібна віза в Стокгольм в 2017, 2018 році?
Де отримати візу в Швецію?
Скільки коштує шенген і як довго його оформляти?

Новости