Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Анкета на візу в Іспанію - в 2019 році, зразок і приклад заповнення, скачати онлайн бланк

  1. Що це таке
  2. Правила оформлення
  3. Зразок заповнення анкети на візу в Іспанію
  4. для національної
  5. Список документів, що додаються

Якщо людина збирається відправитися в відпочинок або з яких-небудь іншим цілям в Іспанію, йому Буде треба обов'язково отримати візу, без якої його просто не пропустять через кордон.

Залежно від того, з якої причини людина збирається отримати дозвіл на в'їзд в Іспанію і які цілі переслідує при в'їзді в цю країну, буде змінюватися і тип візи , Який йому необхідний.

У зв'язку з цим варто розібратися в тому, як заповнити анкету на візу в Іспанію і як взагалі можна отримати цей документ в 2019 році.

Що це таке

Анкета на візу в Іспанію є ключовий документ, коректне заповнення якого істотно збільшує шанси на схвалення в'їзду людини на територію цієї держави.

У зв'язку з цим заповнити заяву повинен будь-яка людина, який збирається отримати шенгенську візу.

Не варто забувати також про неповнолітніх туристах , Так як на дітей повинна бути оформлена окрема анкета з вклеєною в неї кольоровою фотографією, зазначенням всієї необхідної особистої інформації, а також даних про навчання в школі чи дитячому садку.

Бланк офіційної шенгенської анкети на візу в Іспанію:

Бланк офіційної шенгенської анкети на візу в Іспанію:

Правила оформлення

Незважаючи на те, що відповідно до встановлених правил бланки заяви на отримання візи при відвідуванні будь-яких країн шенгену заповнюються однаково, кожна окрема держава самостійно регулює процедуру оформлення цього документа.

Якщо людина збирається отримати візу саме в Іспанію, йому потрібно буде взяти до уваги кілька ключових правил:

  • заповнення документа здійснюється виключно на іспанською або англійською мовою, причому вводити потрібну інформацію можна як на комп'ютері, так і від руки, але в цьому випадку потрібно вказувати дані лише друкованими літерами;
  • заяву роздруковується на двох двосторонніх аркушах, то є особиста інформація громадянина вказується на чотирьох сторінках;
  • заповнена анкета включає в себе чотири підписи заявника, які вказуються в пункті №37, біля зазначення дати на останній сторінці, а також в пунктах, де зазначається інформація про неповернення візового збору, а також факт того, що людина проінформований про необхідність оформлення медичної страховки, термін якої повинен перевищувати термін перебування на території країн Шенгену.

На сьогоднішній день існує поширена думка про те, що через іспанське представництво досить просто оформити мультивізу, але на практиці нерідко відбувається так, що уповноважені співробітники представництва, навпаки, всіляко відмовляють у видачі громадянам цього документа і оформляють стандартну національну візу.

Крім цього, вкрай не рекомендується користуватися фіктивної бронью готелі або авіаквитків, і в принципі вказувати в анкеті неправдиву інформацію.

Зразок свідоцтва про народження

Зразок заповнення анкети на візу в Іспанію

Процедура заповнення анкети в переважній більшості випадків не викликає яких-небудь серйозних труднощів, але в той же час є кілька пунктів, на яких у громадян з'являються певні питання:

Пункт №1

Прізвище заявника потрібно вказувати виключно латинськими літерами, причому на іспанську або англійську переводити її не можна. Якщо у громадянина подвійне прізвище, то в такому випадку потрібно буде записати її точно так же, як в паспорті, з різними службовими символами. Пункт №2 Прізвище при народженні вказується тільки в тому випадку, якщо була зміна прізвища. Якщо факти зміни прізвища неодноразові, то в такому випадку потрібно буде вказувати всі їх на одному рядку через символ «/». Пункт №3 Ім'я заявника вказується транслитом, але при цьому потрібно вказати тільки ім'я, по батькові писати не обов'язково. Пункт №5 В пункті «Місце народження» потрібно буде вказати виключно назву населеного пункту. Навіть в тому випадку, якщо громадянин народився в селищі, селі чи будь-яких інших аналогічних населених пунктах, вказується тільки назва. Найбільш оптимальним рішенням буде переписати цю інформацію точно так же, як вона вказана у внутрішньому посвідченні особи. Пункт №6 Країна народження визначається по паспорту, причому не варто плутати її з країною проживання. Ті люди, які народилися в СРСР, повинні будуть написати USSR. Пункт №7 Відповідно до встановлених правил громадянство потрібно буде вказувати «Russian Federation». «Russia» писати не слід, так як офіційно країни Росія не існує, і офіційно вона називається Російська Федерація. Графа «Громадянство при народженні» заповнюється точно так же, як і в паспорті. Пункт №12 В даному пункті найважливіше - не плутатися. Закордонне посвідчення є основним документом громадянина, але при цьому відзначати в даному випадку потрібно «Звичайний паспорт». Пункт №13 Номер проїзного документа (посвідчення особи) потрібно буде вказати повністю, без пробілів. Пункт №16 В даному пункті вказується назва країни, в якій людина отримала закордонний паспорт. Пункт №17 Найменування вулиці, проспекту і інші реквізити місця проживання потрібно буде вказати транслитом, що не переводячи на іспанську або ж англійський. У той же час назва міста, в якому проживає громадянин, потрібно вже буде перевести на одну з мов. В якості контактного номера телефону буде вписуватися той, за яким до людини можуть додзвонитися. Найкраще залишати мобільний. Якщо ж у іспанського консульства з'являться які-небудь питання по документам, то в такому випадку вони не зможуть отримати відповідь по телефону, і ймовірність відмови у візі сильно збільшується. Пункт №18 Якщо людина не є громадянином Іспанії, йому потрібно поставити позначку біля «Ні». Пункт №19 В даному розділі громадянин вказує власне професійне становище. Якщо у нього є місце працевлаштування, йому потрібно буде написати посаду, але якщо ж він не працює, то досить буде просто вказати тип діяльності: безробітний, домогосподарка або що-небудь ще. Прізвище заявника потрібно вказувати виключно латинськими літерами, причому на іспанську або англійську переводити її не можна

Згода батьків на виїзд дитини за кордон

для національної

Щоб отримати національну іспанську візу, людина повинна буде заповнити анкету - офіційне прохання для отримання можливості перебувати на території Іспанії.

Подавати цей документ потрібно в дип. установа цієї країни разом з повним переліком документів, причому варто відзначити той факт, що Іспанія є країною, що входить в зону Шенгену, в зв'язку з чим анкета є типовою.

Завантажити зразок заповнення анкети на візу в Іспанію

Заповнювати цей документ потрібно буде іспанською мовою, однак, якщо заявник не розуміє мову цієї країни, він може заповнити всі необхідні графи англійською мовою. Включає в себе даний документ стандартно чотири сторінки у вигляді двох двосторонніх аркушів. Заповнюється бланк виключно друкованими літерами, розбірливо і без будь-яких виправлень.

Зразок закордонного паспорта громадянина РФ

Обраний варіант повинен буде відзначити галочкою або ж хрестиком, причому в правій колонці не варто нічого креслити, так як через це згодом можна буде зіткнутися з різними проблемами при подачі документів.

Заявник, народжений на території однієї з країн, що входить до цього часу Радянський Союз, в графі «місце народження» стандартно йому потрібно буде вказати USSR.

Окрему увагу варто приділити тому, що якщо людина, що подає клопотання про оформлення національної візи, відчуває будь-які труднощі з заповненням анкети, то в такому випадку він завжди можна звернутися до уповноважених співробітникам візового центру для отримання підтримки.

Список документів, що додаються

Перелік документів, які вимагаються для оформлення іспанської візи, виглядає наступним чином:

  • підписана і заповнена всією необхідною інформацією анкета;
  • дві кольорові фотографії , Зроблені відповідно до паспортним форматом;
  • закордонне посвідчення особи, яке буде діяти на протязі не менше трьох місяців;
  • копія всіх сторінок чинного посвідчення особи;
  • діючі або ж анулювання закордонного паспорта;
  • копії всіх сторінок закордонних паспортів, включаючи як анульовані, так і діючі;
  • копія заповнених сторінок;
  • копія свідоцтва про народження, якщо документ оформляється для неповнолітнього;
  • бронь готельного номера або договір оренди житлової нерухомості;
  • поліс медичного страхування, термін дії якого повністю охоплює період перебування в Іспанії;
  • бронь квитків в обидві сторони;
  • копії техпаспорта, водійського посвідчення, а також міжнародної страховки, якщо людина буде подорожувати на власному транспорті;
  • економічні гарантії, включаючи довідку, отриману з місця роботи , Або ж копії ІПН та свідоцтва про реєстрацію;
  • виписки, зроблені з банківського рахунку;
  • копія завіреного дозволу від батьків, завірена у нотаріуса, якщо за кордон виїжджають неповнолітні діти без супроводу своїх батьків.

Завантажити зразок виписки з банку для отримання візи

При відсутності хоча б якихось паперів уповноважені співробітники консульства можуть відмовити в наданні візи, в зв'язку з чим варто заздалегідь все перевірити перед тим, як звертатися до цього органу.

Новости