Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як правильно заповнити заяву на візу в Іспанію

  1. Як повинен виглядати відповідний документ
  2. Про деякі правила подачі на іспанську візу
  3. Грамотне заповнення візової анкети для поїздки в Іспанію
  4. На закінчення

Іспанія притягує багатьох наших туристів. Але для росіян потрібна підготовка комплекту паперів для отримання візи. Серед них - анкета на візу до Іспанії. Заповнення анкети на візу в Іспанію передбачає знання деяких нюансів, про які йтиметься нижче.

Як повинен виглядати відповідний документ

Анкета на шенгенську візу в Іспанію - чотирьохсторінкових. Слід виконати її роздруківку з обох сторін. Бланк анкети на візу в Іспанію надає візовий центр. А для кого-то буде легше завантажити папір в PDF.

Згідно з вимогами, заповнювати анкету на візу в Іспанію всім наказано англійською або іспанською мовами. Для візи в Іспанію папір наповнюють текстом за допомогою комп'ютерного набору або від руки. При виборі останнього варіанта дані заповнюються друкарським способом, чорним або синім чорнилом. Готова анкета, необхідна для іспанської візи, підписується заявником. Також подивіться повний перелік документів для оформлення візи в Іспанію .

Також подивіться повний   перелік документів для оформлення візи в Іспанію

Про деякі правила подачі на іспанську візу

Це важливо! Заява на отримання шенгенської візи в Іспанію слід подати не менше, ніж за 90 днів до передбачуваної подорожі.

Як грамотно заповнити заяву на візу в Іспанію? Зразок заповнення анкети на візу в Іспанію розташовується на відповідних сайтах, пов'язаних з центрами отримання заповітного штампу. Готується скачаний онлайн з надійного джерела документ або ж береться паперовий варіант, що видається центром при особистій зустрічі безкоштовно.

Якщо ви подорожуєте з дітьми, то на дитину також слід оформити анкету. На кожну дитину видається окремий екземпляр. Документ на неповнолітніх дітей повинен бути підписаний одним з батьків або опікуном.

Грамотне заповнення візової анкети для поїздки в Іспанію

Анкета, яка потрібна на візу (в тому числі і для робочої ) В Іспанію, має 37 пунктів. У них містяться питання, що стосуються особистості того, хто подає необхідні папери для отримання шенгенської візи. Вони, в цілому, зрозумілі, але слід звернути увагу на деякі правила:

  1. Особисті дані заповнювати в повній відповідності з заданим форматом і написанням у міжнародному паспорті.
  2. Якщо країна народження відрізняється від держави, де є громадянство, то вказуються обидва варіанти.
  3. Немає необхідності робити переклад вулиць в адресі - слід написати правильний трансліт. Те ж саме стосується адреси місця роботи.
  4. Номер телефону написати той, за яким, у разі необхідності, вам можна додзвонитися в робочі години Консульства. Вказати слід фактична адреса проживання.
  5. Рід занять вказувати коротко, він повинен відображати професію в цілому.
  6. Для дружини-домогосподарки і дітей слід позначити спонсора, його статус, дані, вказати, що він бере на себе всі витрати по поїздці.
  7. Якщо ви їдете на запрошення, важливо вказати телефон, по котрому відповідального легко знайти в робочі години Консульства. При запрошенні від компанії досить написати її дані, без інформації про конкретний який запрошує.
  8. Якщо у вас не одна мета поїздки, то можна вказувати кілька пунктів.

Остання сторінка анкети - це текст на іспанською та англійською мовами, який свідчить, що надана інформація є вірною, і той, хто її дав, погодився на її подальшу обробку і зберігання.

Як бачимо, анкета, необхідна на візу в Іспанію, великих складнощів у заповненні викликати не повинна. Тепер ще раз потрібно все уважно перечитати і приклеїти фотографію в відповідну клітинку, обрізавши її по покладеної рамці.

Важлива інформація! Другий примірник фото прикріплюємо до документа за допомогою канцелярської скріпки - НЕ степлером.

Проте, анкета може викликати питання, навіть якщо є приклад заповнення. Тоді в спірну графу нічого не слід вписувати. Для оформлення такого пункту рекомендується зв'язатися з візовим центром по телефону або особисто відвідати його для консультації зі співробітником. Контактні дані знаходяться за посиланням spainvac-ru. Спеціаліст підкаже, як правильно заповнити ту чи іншу графу в анкеті, необхідну для отримання шенгену.

На закінчення

Сподіваємося, що розміщена інформація буде корисною для тих, хто хоче отримати заповітний штамп. Будьте пунктуальні, уважні, очікуйте позитивної відповіді, і нехай поїздка буде вдалою! Про те, що робити в разі відмови можна прочитати в статті відмова в отриманні візи .

Як грамотно заповнити заяву на візу в Іспанію?

Новости