Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва?

  1. Способи імміграції в ОАЕ для жителів Києва
  2. Розглянемо далі рослинність і тваринний світ Арабських Еміратів:
  3. Рослинний і тваринний світ Еміратів - інформація для іммігрантів в Емірати з Києва
  4. Парки в Еміратах - довідка для іммігрантів в ОАЕ з Києва
  5. Вихованці в Еміратах - довідка для іммігрантів в ОАЕ з Києва
  6. Життя в ОАЕ для іммігрантів в Емірати з Києва
  7. Транспорт в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ: автобуси і трамвай
  8. Транспорт в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ: таксі
  9. Транспорт в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ: автомобілі
  10. Апартаменти в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ
  11. Продукти в Еміратах для іммігрують в ОАЕ
  12. Відпочинок в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ
  13. Алкоголь і кафе для іммігрантів в Емірати
  14. Техніка та хутра для іммігрантів в ОАЕ
  15. Лікування в Арабських Еміратах для іммігрантів в ОАЕ
  16. Освіта в Еміратах для іммігрантів в ОАЕ
  17. Безпека в Еміратах для іммігрантів в ОАЕ
  18. Про населення Еміратів
  19. Погода і клімат в ОАЕ
  20. Авіарейсі Київ - ОАЕ для жителей Киева, Які бажають переїхаті в Еміраті на ПМЖ

Ви збираєте відомості про те, як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва

Ви збираєте відомості про те, як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва? Ми можемо допомогти вам. Наша компанія вже декілька років допомагає жителям Києва іммігрувати в ОАЕ. Ми допоможемо і вам - розповімо про особливості імміграційного процесу в Еміратах, проінформуємо вас про вартість проживання в ОАЕ , А також допоможемо зі збором потрібних документів.

Способи імміграції в ОАЕ для жителів Києва

Піддані інших держав, які переїхали в ОАЕ, зазвичай не можуть отримати громадянство Еміратів. Як правило, його дають за походженням (по батькові або по матері). Іммігранту з Києва можуть дати резидентну візу, щоб узаконити його проживання в Арабських Еміратах.

Як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва?

Навчання в ОАЕ. Киянин, замислюються про переїзд в ОАЕ, може надійти в еміратський університет. Навчання буде на платній основі, по приїзду в ОАЕ іммігрант отримає студентську візу. Цей тип віз не дає права працювати в Еміратах, тому потрібно подумати про своє забезпеченні на період навчання. Після випуску з еміратського університету, іммігрант з Києва може працевлаштуватися на роботу в ОАЕ, або в будь-якій країні. Важливим є те, що здобувати освіту в ОАЕ - престижно. Випускники еміратських вузів є цінними кадрами на ринку праці.

Працевлаштування в Еміратах. Житель Києва, який бажає переїхати в ОАЕ, має можливість працевлаштуватися в Арабських Еміратах. При працевлаштуванні іммігрант в ОАЕ отримує візу резидента, таким чином узаконює своє перебування в Еміратах. Відзначимо, що наймачі часто надають матеріальну підтримку своїм працівникам, наприклад, вони можуть оплатити авіапереліт, медичне страхування або житло. Рекомендується дізнаватися про таку можливість у роботодавця завчасно.

Купівля апартаментів в Еміратах. Житель Києва, який купить квартиру в Еміратах, вартістю більше 270 000 доларів і буде мати доходи в місяць (зарплата або від бізнесу) понад 2700 доларів, може отримати візу резидента ОАЕ і іммігрувати в Емірати.

Подружжя з еміратцем. Корінні жителі ОАЕ є мусульманами і дотримуються законів Корану. У ньому не сказано, що дружиною правовірного мусульманина обов'язково повинна бути мусульманка, тому взяти собі в дружини еміратец може жінку, що дотримується будь-якої конфесії. Правда, родина, утворена корінним еміратцем і іноземкою, буде позбавлена ​​державної підтримки. Тому в такий шлюб зазвичай вступають або дуже забезпечені еміратци-мусульмани, або, навпаки, з низьким рівнем достатку. Народженого в шлюбі дитини іноземка не має права вивозити за кордон, поки не отримає на це дозвіл у батька дитини. Якщо трапиться розлучення, дитина, швидше за все, залишиться з батьком-мусульманином, ніж зі своєю матір'ю-іноземкою. Жінки після розлучення з еміратцем часто залишаються в ОАЕ, щоб бачити дитину. Відзначимо, що якщо Управління по натуралізації дасть згоду, еміратка зможе вийти заміж за іноземного громадянина.

Підприємництво в Еміратах. Арабські Емірати - це дуже інвестиційно-приваблива країна, про це піклуються місцева влада, так як зацікавлені в притоці фінансів в країну. В еміратах відкриті Вільні Економічні Зони, в яких діють особливі правила, а також запроваджено пільговий режим: немає податків, мит, немає контролю валютних операцій, а також свобода в розпорядженні доходом і капіталом. Ці умови приваблюють тисячі іноземних бізнесменів створювати в ОАЕ свій бізнес. Транснаціональні корпорації відкривають в ОАЕ свої підрозділи - Google, Vertu, Dell, Microsoft та інші. Житель Києва, що знайомиться зі способами імміграції в ОАЕ, теж може створити тут свій бізнес. А ми в цьому допоможемо віддалено, або особисто.

Щоб іммігрант в ОАЕ з Києва отримав резидентну візу, йому потрібно відкрити в Еміратах компанію-податкового резидента ОАЕ - оншор. В цьому випадку засновник і його сім'я можуть отримати візи резидентів Еміратів, термін яких - три роки, після чого їх можна продовжити.

Необхідно підкреслити, що Арабські Емірати уклали угоду з багатьма країнами, про уникнення подвійного оподаткування. З Україною ОАЕ також підписали цей договір. Тепер житель Києва, який хоче використовувати податкові пільги в Україні, повинен отримати сертифікат податкового резидента ОАЕ . Ми допоможемо вам з його отриманням. Наші фахівці з міжнародного банкінгу безкоштовно підберуть вам рахунок в азіатських, європейських і карибських банках .

Розглянемо далі рослинність і тваринний світ Арабських Еміратів:

Географія Еміратів - відомості для іммігрантів з Києва

Форма державного устрою Об'єднаних Арабських Еміратів - федерація Форма державного устрою Об'єднаних Арабських Еміратів - федерація. Суб'єкти федерації - Абу-Дабі, Фуджейра, Дубай, Шарджа, Умм-Аль-Кувейн, Аджман і Рас-Аль-Хайма. Площа ОАЕ становить 83 600 кв. кілометрів. Дуже велику частину Еміратів зайняла пустеля, під назвою Руб-Ель-Халі. Найпомітніші вершини ОАЕ - Джебель-Адан (1127 м.), Джебель-Йібірь (1527 м.) І Джебель-Хафит (1240 м.).

Протяжність лінії берега ОАЕ разом з островами (крім штучних) становить 1318 кілометрів. На схід від затоки Ель-Удайд (на кордоні з Катаром) є рухомі піщані дюни, на узбережжі зустрічаються солончакові низини і мулисті ділянки. Пустельний ландшафт Арабських Еміратів жвавий оазисами - прибережними і материковими (Ліва, Бураймі). Однією з характерних особливостей сучасного рельєфу Еміратів є стабілізовані і блукаючі дюни, що поступово перетворюються на оазиси.

Сезон дощів в Еміратах короткий, після чого водні потоки висихають і перетворюються в ваді. Як заявляють дослідники, прісної води, яку знайшли в Дубаї, вистачить для всього населення ОАЕ на довгий час. Прісну воду в ОАЕ роблять з морської, шляхом опріснення. Арабські Емірати - багата країна, тут є запаси нафти, газу, золота, заліза, міді, свинцю, урану, нікелю, бокситів і хрому.

Рослинний і тваринний світ Еміратів - інформація для іммігрантів в Емірати з Києва

У багатьох еміратах ОАЕ є прекрасні заповідники і парки.

У Дубаї є заповідник птахів, де, можливо, дуже сподобається іммігранту в ОАЕ з Києва.

У Шарджі знаходиться зоопарк, де живуть гієни, дрохви, фламінго, аравійські вовки і аравійські леопарди, а також багато інших тварин.

Недалеко від столиці ОАЕ - Абу-Дабі - відкрили чудовий острів-заповідник Футейсі. На острові є черепашача ферма, газелі, ящірки, варани і антилопи. Дорослим і дітям буде тут дуже цікаво. Також можна відвідати морський заповідник, що знаходиться в районі островів Карша, Ясат і Ісам. Тут є рідкісні водоплавні птахи Корморан, корали і зелені черепахи.

У Фуджейрі теж є заповідник, його назва - Аль-Вурайя. У заповіднику мешкає велика кількість птахів (близько 60 видів) і різних тварин - лисиць, архарів, газелей, сарн, аравійських леопардів.

Одним з популярних в наш час хобі став Бердвотчинг - це спостереження за птахами в природних умовах їх життя. Іммігрант в ОАЕ з Києва, який захоплюється Бердвотчинг, зможе отримати незабутні враження від спостереження за життям птахів в Дубаї. Вийшло так, що Дубай територіально знаходиться в тому місці, де мігрують птахи, тому тут їх дуже багато. Житель Києва може побачити в Дубаї диких качок, красивих фламінго, яскравих папуг, витончених чапель і обережних дрохв.

В Арабських Еміратах особливо охороняють природу від забруднення. Уряд розробляє різні стимулюючі програми з озеленення Арабських Еміратів. Влада ОАЕ також розробляють проекти міжнародного рівня, визнані зберегти рідкісні рослини, вимираючих тварин і птахів.

З недавніх пір забудовники в Арабських Еміратах зобов'язані висаджувати зелень навколо побудованих ними будівель. Це сприяє озеленення Еміратів і поліпшенню зовнішнього вигляду території.

Держава Еміратів витрачає величезні суми на підтримку життя рослин в ОАЕ. По-перше, багато рослин замовляються спеціально з інших країн, і вони дуже дорого коштують. По-друге, через нетривалих дощів і постійної спеки, рослинам потрібен додаткове джерело вологи. Наприклад, кожна пальма в Еміратах має поливальну систему. За поливом стежать комп'ютери. Вода для пальм проводить спеціальну підготовку - вона опріснюється. Щорічні витрати уряду на полив пальм складають майже вісімдесят мільярдів доларів!

Не у всіх районах Еміратів є багато рослин. У пустелі, наприклад, зелені трохи.

Парки в Еміратах - довідка для іммігрантів в ОАЕ з Києва

Арабські Емірати знаходяться біля берега Перської затоки, тому тут велика кількість пляжних парків Арабські Емірати знаходяться біля берега Перської затоки, тому тут велика кількість пляжних парків. У Дубаї є відмінний парк Al Mamzar, його площа - 99 гектарів, а в будівництво було вкладено сто млн. Дирхам, чи двадцять сім млн. Доларів! На пляжі чудовий білосніжний пісок, блакитна вода і прекрасні алеї, де посаджено багато дерев і квітів.

Одним з популярних парків Дубая є Zabeel Park. Він займає площу в 50 гектарів. У цьому парку є озеро, на яке можна спуститися на човні (їх тут дають напрокат) і милуватися чудовими фонтанами і зеленими газонами парку. Zabeel Park - це прекрасне місце для дітей, адже тут є чудовий дитячий комплекс Stargate. Цей комплекс побудований у вигляді космічного корабля, на верхньому поверсі є п'ять куполів, що нагадують Місяць, Землю, Марс, Сатурн і купол, що нагадує НЛО. Кожен з куполів є тематичну майданчик, де діти можуть не тільки повеселитися, але й дізнатися щось нове. У парку Zabeel є кінотеатр, амфітеатр і відмінні кафе. У пікнік-зоні парку можна посмажити шашлик. Цей парк ще примітний незвичайним садом Garden Glow. Вдень це виставкове і ігровий простір, а вночі - неймовірне світлове шоу. В саду проводяться виступи артистів, є говорять дерева і Діно-табір для дітей. Іммігрант в ОАЕ з Києва буде, напевно, вражений фігурами знаменитої мечеті шейха Зайеда, яку створили з 90 чашок, ложечок і блюдець, а також 12-метрової фігурою хмарочоса Бурдж Халіфа, створену з 330 ампул, заповнених різнобарвною водою.

Іммігранту в ОАЕ з Києва потрібно обов'язково відвідати відомий дубайський парк Creek Park. Він займає 96 гектарів і є другим за площею території парком Дубая. В цей парк спеціально завезли різні квіти і дерева - майже 300 видів. У Creek Park велика кількість розваг для дорослих і дітей на будь-який смак. Родзинка парку - це літнє шоу фігур з льоду Frozen World. Це виставка крижаних фігур, які обладнані світловою підсвічуванням. Прекрасна музика і різнокольорові крижані фігури створюють чудову атмосферу в парку Creek Park.

Вихованці в Еміратах - довідка для іммігрантів в ОАЕ з Києва

Житель Києва, який планує завести домашню тварину в Еміратах і збирає відомості про те, як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва, повинен запам'ятати, що еміратци по-особливому ставляться до чистоти і на проїзд з тваринами в громадському транспорті накладена заборона. Тому для перевезення тварин в ОАЕ є спеціальні таксі - Pet Taxis. Ці авто обладнані ременями безпеки і контейнерами для перевезення вихованців. Вартість проїзду на Pet Taxis в одну сторону коштує 75 дирхам.

Життя в ОАЕ для іммігрантів в Емірати з Києва

Транспорт в Дубаї для іммігрантів в Емірати: метро

Столиця емірату Дубай - однойменне місто, дивує своєю архітектурою. Багато будинків в Дубаї виконані в стилі футуризм. Наприклад, готель Бурдж Аль Араб, відомий по всьому світу завдяки розкоші оздоблення і незвичайній формі будівлі - у вигляді вітрила, за що готель і називають «Парус». Ще один незвичайний готель Дубая - Jumeirah Beach Hotel - виконаний у вигляді хвилі. Метро в Дубаї теж супер-сучасне і «космічне». Розробники не просто будували метро, ​​вони створювали його відповідно до концепції стихій - води, повітря, вогню і землі. Одна з дубайських станцій, наприклад, виконана в стилі землі - прикрашена квітами і коричневими відтінками, інша станція - морська - на стелях красуються люстри-медузи.

У метро Дубая завжди дуже чисто, за чистотою тут стежать. Для зручності пасажирів в метро є ескалатори і ліфти. Щоб не допустити нещасних випадків, шляхи відгородили від платформи прозорими дверима, що відкриваються після зупинки електропоїзда. Зауважимо, що електропоїзди в метрополітені Дубая управляються автоматично, без машиніста.

Метро Дубая зручно розташоване Метро Дубая зручно розташоване. Шляхи проклали по центру Дубая, якраз де знаходиться більшість місцевих визначних пам'яток. Житель Києва, який приїхав в ОАЕ, сидячи у вагоні, може насолоджуватися красою міста. До речі, в Міжнародному аеропорту Дубая є вхід в метро - це дуже зручно.

У дубайському метро є покажчик з написом «Gold Class». Іммігранту в ОАЕ з Києва потрібно запам'ятати, що ці таблички позначають місце, де зупиняється особливий вагон. Одна з його частин - це жіноча зона, де їздять тільки жінки одні, або з дітьми. Друга частина вагона - це ВІП-зона, тут, як правило, небагато людей і вільні сидячі місця, які, до речі, більш широкі і зручні, ніж в звичайних вагонах. Також в Gold Class вагоні є великі вікна, в які можна дивитися по ходу руху. У вагоні класу ВІП їздити можна тільки з особливими проїзними. У метро Дубая встановлено цікаве правило - тут заборонено жувати жуйку, штраф - 200 дирхам (55 доларів).

Система оплати проїзду в Дубаї дуже зручна, так як у всьому транспорті - метро, ​​автобусах і водних автобусах - для оплати проїзду використовуються одні й ті ж проїзні - смарт-карти. Це пластикові картки з мікрочіпом, з яких списується вартість поїздки. Смарт-карти бувають 4 видів:

  • Червона. Це єдина карта, яку не можна поповнити, вона береться на одну, або відразу на необхідну кількість поїздок. Як тільки поїздки закінчуються, потрібно знову купувати смарт-карту. Також перед покупкою цієї карти потрібно визначитися, в якому транспорті ви будете її використовувати, так як оплачувати червоною смарт-картою проїзд можна тільки в одному виді транспорту.
  • Срібна. Смарт-карту срібного кольору можна поповнити в терміналах або касах.
  • Синя. Ця смарт-карта така ж, як срібна, тільки вона іменна. Синя картка оформлюється на студента, інваліда або пенсіонера. Зазвичай сині смарт-карти дають у відповідних закладах, або надсилають додому. Також можна їх придбати в касах, пред'явивши документ, що підтверджує ваш соціальний статус.
  • Золота. Ця картка купується для оплати проїзду у вагоні VIP. Вона має ті ж властивості, що і срібна смарт-карта.

Скільки списують зі смарт-карти за проїзд в Дубаї:

  • З червоною смарт-карти: за проїзд менше 3 км - 2 дірхама, через одну зону - 2,5 дірхама, проїзд через дві - 4,5 дірхама, на далекі відстані - 6,5 дирхам.
  • З синьої смарт-карти: за проїзд менше 3 км - 0,9 дирхам, через одну зону - 1,15 дирхам, проїзд через дві - 2,05 дірхама, на далекі відстані - 2,9 дірхама.
  • Зі срібною смарт-карти: за проїзд менше 3 км - 1,8 дирхам, через одну зону - 2,3 дірхама, проїзд через дві - 4,1 дірхама, на далекі відстані - 5,8 дирхам.
  • Із золотою смарт-карти: за проїзд менше 3 км - 3,6 дірхама, через одну зону - 4,6 дірхама, проїзд через дві - 8,2 дірхама, на далекі відстані - 11,6 дирхам.

Доброю новиною для жителя Києва, який збирає відомості про те, як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва, буде те, що з його смарт-карти перестануть списувати гроші, якщо за день він витратить на проїзд 14 дирхам. Відзначимо, що в Дубаї є проїзні квитки на 30 днів:

  • стандартні (проїзд через всі зони - 270 дирхам, менше 3 км - 100 дирхам, через 1 зону - 100 дирхам, проїзд через 2 зони - 180 дирхам, через 3 і далі - 270 дирхам);
  • студентські (коштують 170 дирхам);
  • пенсійні (стоять 200 дирхам).

Транспорт в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ: автобуси і трамвай

Крім метрополітену в Дубаї є прекрасні автобуси - це чистий, вентильований і охолоджується вид транспорту Крім метрополітену в Дубаї є прекрасні автобуси - це чистий, вентильований і охолоджується вид транспорту. Автобуси в Дубаї сучасні, а водії - пунктуальні, приїжджають за розкладом.

З недавніх пір в Дубаї з'явився трамвай, правда він поки ходить по невеликому маршрутом. Трамвай також комфортний і кондиціонерами, кількість, схожий на транспорт з майбутнього. Скоро його запустять по всій Джумейре.

Транспорт в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ: таксі

Таксі - дуже популярний в Дубаї вид транспорту. Тут їх існує кілька видів. Таксі, у яких чорна дах, на вимогу не зупиняються, їх заздалегідь замовляють по телефону. Рожеві таксі (або з рожевим дахом) є жіночими або сімейними таксі. За кермом рожевого таксі завжди жінка, в ньому є датчики швидкості, система відеоспостереження і кнопка виклику поліції. Таксі цього виду вважаються в Дубаї найбільш безпечними.

З недавнього часу в Дубаї з'явився відомий сервіс таксі Uber. Машину можна замовити з мобільного додатку. Вартість поїздки на невеликі відстані - від сімнадцяти дирхам. Скоро в Дубаї з'являться Uber-аеротаксі, які може викликати іммігрант з Києва в ОАЕ за допомогою мобільного додатку.

Транспорт в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ: автомобілі

На дорогах Дубая можна часто Бачити розсікають на Великій швідкості преміум-карі. Например, Ferrari, Bentley, Aston Martin, Porsche, Rolls Royce, Bugatti и інші супер-авто. В автопарку місцевої полиции теж є дорогі автомобілі, їх ціни доходять до 250 000 долларов! Автопарк недавно поповнився ще одним спорт-каром - McLaren MP4-12C.

Високий рівень життя в Дубаї сприяє тому, що багато сімей купують дорогі авто, причому новими. Через 2 або 3 роки служби машини змінюють на нові. Дуже часто кожен з дорослих членів однієї сім'ї має своє власне авто.

Комерційні банки в Арабських Еміратах пропонують вигідні умови цільових кредитів на покупку автомобіля. Іммігрант з Києва в ОАЕ може прийти в місцевий банк для уточнення деталей автокредиту і подати заявку на кредит.

Зазвичай ціни в Еміратах на автомобілі дешевше, ніж в Києві, майже в 2 рази. Через відсутність в ОАЕ більшості податків.

Поїздка за кермом автомобіля по дорогах Дубая буде дуже комфортною. Тут рівні дороги і якісне дорожнє покриття. У Дубаї широкосмугові дороги, є шосе, мости і транспортні розв'язки. Через припливу великої кількості людей в Дубай, тут часто бувають пробки. Місцева влада вирішують це питання шляхом введення трамвая і будівництва нових гілок метрополітену.

Тротуарів в Дубаї трохи, а пішохідний рух організовано хаотично.

Апартаменти в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ

Іммігрант з Києва в ОАЕ може придбати відмінний актив - нерухомість в Дубаї. Особливою популярністю серед жителів Києва користуються такі дубайські райони:

  • Jumeirah Beach Residence. Відомий і престижний житловий комплекс Дубая, який межує зі знаменитими вільними економічними зонами - інноваційним Dubai Internet City і медійним Dubai Media City. Поруч з будинками знаходяться облаштовані пляжі, де може відпочивати іммігрант з Києва в ОАЕ. Будинки в цьому житловому районі зазвичай не перевищують 40 поверхів, а на їх дахах часто будують басейни, відпочиваючи в яких можна насолоджуватися навколишнім пейзажем і видом Перської затоки.
  • Дубай Марина. Житловий комплекс, побудований в центрі Дубая. Поруч з ним є штучний затоку. З вікон квартири відкривається розкішний вид, яким може милуватися іммігрант з Києва в ОАЕ, коли придбає в Дубай Марина апартаменти.
  • Palm Jumeirah. Штучний острів у вигляді фінікової пальми, про який знає весь світ - це Palm Jumeirah. На острові є елітні вілли і будинки, а також знамениті яхт-клуби і парки розваг. Тут знаходяться комфортні пляжі Tiara, Oceana Palm Jumeirah і Shoreline Dubai.

Майже у всіх будинках Дубая присутні додаткові зручності для проживаючих. Як правило, це:

  • спортивний клуб з чоловічим і жіночим залом;
  • басейн, за температурою і чистотою води якого стежать;
  • сауна;
  • охорона з консьєржем;
  • парна;
  • Борбек-зона;
  • банкетний зал.

Розцінки на ринку нерухомості в Дубаї:

  • Апартаменти в Дубай Марина стоять понад 3 тис. Доларів за кв. метр.
  • У центральному районі Даунтаун квартири коштують понад 5 тис. Доларів за кв. метр. У знаменитому на весь світ хмарочосі Бурдж Халіфа купити апартаменти можна за 11 тис. Доларів за кв. метр.
  • У районах Дубая, віддалених від узбережжя Перської затоки, наприклад, в набирає популярність районі Discovery Gardens, вартість квартир нижче, їх можна купити від 1700 доларів за кв. метр.

Житель Києва, що збирає відомості про те, як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва, повинен знати, що купити квартиру в Арабських Еміратах можна не у всіх житлових районах. У власність придбати нерухомість можна тільки в фригольд-районах, в інших зонах квартири продаються в лізгольд - довгострокову оренду (на 10-99 років). Фригольд-зони є в еміратах: Дубай, Аджман, Абу-Дабі, Умм-Аль-Кувейн, Шарджа і Рас-Аль-Хайма.

У всіх еміратах дозволено орендувати нерухомість на нетривалий термін. Як правило, оренда оплачується за кілька місяців вперед (поквартально) і чеками, які виписуються на певну дату, з якої орендодавець може їх перевести в готівку. З власником житла можна домовитися на помісячну і готівкову оплату. Відзначимо, що до оплати додається 5% депозиту за можливу шкоду майну, а також агенту сплачується 5% комісійної винагороди. В Еміратах не прийнято, щоб орендодавець приходив перевіряти квартиронаймача, зазвичай стан житла оцінюється, коли орендар виїжджає.

Коли житель Києва переїде в ОАЕ, він може подати заяву в місцеві банки на іпотеку, якщо матиме стабільну оплату праці або дохід від бізнесу. Ставки відсотка на іпотечне кредитування в Еміратах зазвичай невисокі, квартиру можна продати до погашення позики. Багато іммігрантів в ОАЕ з Києва так надходять.

У нашій компанії житель Києва може отримати допомогу не тільки в імміграції в ОАЕ, а й у відкритті бізнесу в Еміратах У нашій компанії житель Києва може отримати допомогу не тільки в імміграції в ОАЕ, а й у відкритті бізнесу в Еміратах. Ми допомагаємо визначитися з відповідною вільною економічною зоною, оформити потрібні документи і подати їх в реєструючі організації Еміратів. Відзначимо, що можна відкрити офшор ОАЕ і оформити на нього житло, яке потім можна нескладно продати. Щоб це зробити, потрібно акції офшору продати новому власнику. Дуже важливо, що угода буде конфіденційна, а податки зменшені.

Продукти в Еміратах для іммігрують в ОАЕ

В Арабських Еміратах вирощують безліч овочів і фруктів. Це відомі арабські фініки, кокоси, манго, полуниця, зернові, огірки, банани, кукурудза, стручкова квасоля. Продукція, яку вирощують і виробляють в Еміратах, можна купити дешевше, ніж імпортні аналоги.

Найдорожчим в ОАЕ і найбільшим в світі торгово-розважальним центром є Dubai Moll. Тут є розваги, бутики на «острові моди», величезний критий «золотий ринок» і інше.

Також в Арабських Еміратах є фермерські господарства, які вирощують екологічно чисту продукцію. Органічну продукцію привозять на ринок Ripe Market, який працює в парку Zabeel щосуботи. Тут можна не тільки купити свіжих овочів, фруктів і сувенірів, але і прекрасно відпочити.

Відпочинок в Дубаї для іммігрантів в ОАЕ

Дубай - чудове місце для відпочинку, де кожен може знайти розвагу на свій смак. Тут є чудові пляжі, розважальні парки, виставки та гірськолижний курорт!

Найпопулярнішими пляжними парками Дубая є Dubai Marina і Al Mamzar. Dubai Marina - це СПА-комплекс, в якому крім облаштованого пляжу, є СПА-зона, три басейни, дитячі розваги, спортзал і тенісний корт. Ціна входу для дорослого - 27 дол. (62 дол. У вихідні), для дитини - 11 дол. (25 дол. У вихідні). В Al Mamzar відмінний білий пісок, чиста вода і багато красивих рослин. Вартість входу - 1,4 дол. У розважальний парк Дубая Creek Park можна відправитися, заплативши 1,4 дол. За відвідування.

На пляжах є прохолодні затишні будиночки з мангалом на вулиці. Вартість їх оренди - 33-54 долара. Також можна орендувати лежак за 2,7 долара.

У Дубаї є гірськолижний курорт. Він став першим на Близькому Сході. Його назва - Mall of Emirates, вартість входу - 80 доларів.

Чарівне місце, яке є в Дубаї - це чарівний квітковий сад Dubai Miracle Garden. Іммігрант в ОАЕ з Києва побачить тут велика кількість різних кольорів, а також скульптур з фруктів і квітів. Наприклад, в саду є величезні квіткові овочі, годинник, герої диснеївських мультфільмів, довга квіткова стіна, висока піраміда. У цьому дивовижному саду є диван, на якому можна відпочити, насолоджуватися видами і ароматом, яким пахне Miracle Garden.

Величезний розважальний парк є в Абу-Дабі Величезний розважальний парк є в Абу-Дабі. Він називається Ferrari World Park. Під величезною дахом червоного кольору, виконаної у формі квітки з 3 пелюстками, розташувалося виставковий простір, де представлені останні і раритетні моделі Феррарі, є відмінні розваги для дорослих і дітей - ралі, атракціони, дитячі гірки, а також високошвидкісна американська гірка Formula Rossa, прокотитися на якій ризикне не кожен. У парку є магазини, тут можна купити зменшені копії авто і різні товари з логотипом Феррарі. Діти і дорослі будуть в захваті.

В Арабських Еміратах влаштовуються змагання Формули-1, тут є відмінні аквапарки з крутими гірками. Іммігрант в ОАЕ з Києва може покататися в Еміратах на верблюдах, відправитися в сафарі по пустелі на джипах, залишитися ночувати в бедуїнському селі і спробувати місцеву їжу.

Знаменитий і найдорожчий готель світу знаходиться в Дубаї. Це Бурдж Аль Араб, або «Парус», який так називають за його форму. Цей готель став гордістю і символом Арабських Еміратів. Усередині Бурдж Аль Араб виглядає як музей, тому сюди часто приходять з екскурсіями.

Алкоголь і кафе для іммігрантів в Емірати

Однією з сильно релігійних країн в сучасний час є Арабські Емірати. Офіційна релігія країни - іслам. Місцеві мусульмани суворо дотримуються положень Корану, згідно з якими не можна вживати алкоголь ні в якому вигляді. Мусульмани не вживають алкогольні напої, а також користуються виключно халяльної косметикою, тобто не містить спирту і дозволеної Кораном. Купити алкоголь в ОАЕ можна тільки в кількох магазинах, наприклад, в дубайському «Спінейс», або в ресторанах і пабах при готелях. Спиртне продадуть тільки не мусульманину, якому більше 21 років, його зарплата перевищує 3000 дирхам, а також після пред'явлення алкогольної ліцензії. Щоб отримати її, потрібно звернутися в поліцію з дозволом від роботодавця і заповнити заяву.

Слід підкреслити, що в Еміратах є підпільні алкогольні магазини. Купувати тут спиртне - піддавати своє здоров'я і свободу загрозу. Адже можна купити тут низькопробний алкоголь, або потрапити до в'язниці, якщо поліція дізнається про придбання.

Ціни спиртного в Еміратах:

  • коктейлі - від 4 дол .;
  • пиво розливне - від 8 дол .;
  • віскі - від 6 дол .;
  • горілка - від 4 дол.

У кафе Дубая можна купити:

  • напій від 3 дол .;
  • салат від 3 дол .;
  • гаряче від 5 дол.

Приїжджі відкривають в Дубаї ресторани, в яких представлена ​​національна кухня. Наприклад, індійські ресторани The Bambay, Ashiana і Indego by Vineet. Середній чек в індійському кафе - двадцять доларів. У тратторії можна з'їсти італійську піцу за 10 доларів.

У ресторанах, які є в готелях, вартість страв набагато дорожче. Про це слід пам'ятати іммігранту з Києва в ОАЕ.

У Дубаї відкрили кафе Bloomsbury, в якому готують шедевральний десерт «Золотий Фенікс», родзинкою якого є золото, яке вживають у їжу У Дубаї відкрили кафе Bloomsbury, в якому готують шедевральний десерт «Золотий Фенікс», родзинкою якого є золото, яке вживають у їжу. Ця солодкість складається з кексу, загорнутого в золоту обгортку і политого золотом, зверху якого лежить свіжа полуниця, посипана золотий крихтою. Десерт подають на елітного посуду Villari із золотою ложечкою з розтопленим шоколадом і золотий кошиком з вершками. Ціна десерту - 1000 доларів по буднях і 28000 доларів у вихідні. Замовлення на «Золотий Фенікс» приймаються за 2 дні.

Техніка та хутра для іммігрантів в ОАЕ

У Дубаї можна недорого купити хутряні вироби, які привозять сюди з Греції, Китаю та Італії. Через відсутність в ОАЕ багатьох податків, ціни тут цілком доступні і можна торгуватися з продавцями.

На вулиці Сабха, яка знаходиться в Дубаї, продається дешева техніка. При покупці електроніки слід бути гранично уважним, так як гарантію тут не дають. В інших магазинах техніки Дубая, як правило, гарантійний чек виписують.

Лікування в Арабських Еміратах для іммігрантів в ОАЕ

Система охорони здоров'я в ОАЕ розділена на державну і приватну. Місцеві медичні установи обладнані сучасною технікою, в них працюють висококласні фахівці. Тільки корінні еміратци можуть лікуватися в ОАЕ безкоштовно, іммігранти отримують платне медобслуговування. Правда, маючи поліс або Health Card, а також в екстрених ситуаціях іммігрант в Емірати може отримати допомогу безкоштовно.

Лікуватися в ОАЕ їдуть з багатьох країн. Зараз став дуже затребуваним медичний туризм в ОАЕ. Місцевий уряд оцінює область оздоровчого туризму в тридцять мільярдів доларів.

Освіта в Еміратах для іммігрантів в ОАЕ

Система освіти в Еміратах:

Ясла і дитсадки. Ясла, які в Еміратах називають Nursery, приймають дітей з трьох місяців. До чотирьох років діти ходять в ясла, після чого їх можна віддати в дитячий сад - Kindergarten. Головною метою дитсадків є адаптація дитини до школи. У них введено розклад і навіть дають завдання додому. Місяць відвідування ясел в ОАЕ варто більше 500 доларів, дитячих садків - понад 1500 доларів. Ціни залежать від наявності додаткових послуг та підготовки педагогів.

Школа. В Арабських Еміратах введено 12-річну шкільну навчання. У кожній школі викладають арабську мову. Діти обов'язково ходять в шкільній формі. Рік навчання в школах ОАЕ коштує понад 1000 доларів. Як правило, в недорогих школах додаткові витрати у вартість навчання не включаються. Наприклад, батькам доведеться доплачувати за проїзд дитини на шкільному автобусі.

У висококласної школі Дубая GEMS World Academy вартість року навчання - більше 20 тисяч доларів. Одна з кращих в Великобританії шкіл - Repton School - відкрила в Дубаї своє представництво. Рік навчання в даній школі коштує більше 10 тисяч доларів. У Дубаї існують російськомовні школи з російською програмою навчання. Ціна академічного року - понад 5 тисяч доларів.

Університети ОАЕ. Іммігрант з Києва в ОАЕ може надійти в еміратський вуз. Для нього навчання буде платним. На бюджетній основі можуть безкоштовно навчатися тільки громадяни ОАЕ, причому тільки в державних університетах, яких всього три:

Вартість академічного року в еміратських університетах - понад 10 тисяч доларів.

Безпека в Еміратах для іммігрантів в ОАЕ

Згідно зі світовими дослідженнями, Арабські Емірати є однією з найбезпечніших в світі країн. Емірати посіли 18-е місце серед країн за рівнем безпеки. Більше 90% населення ОАЕ відчувають себе в безпеці, перебуваючи на вулиці ввечері або вночі. Це один з найбільш високих результатів.

ОАЕ є ісламською країною, тут строго дотримуються приписи Корану. Тут діє «поліція моралі», що стежить за дотриманням суспільної моралі. За злочини серйозно карають, можуть навіть стратити. Жителю Києва, який збирається переїхати в ОАЕ, потрібно запам'ятати деякі правила, щоб позбавити себе від можливих негативних наслідків.

За що в Еміратах може послідувати покарання:

  • Обійми, поцілунки і ніжності при людях забороняються. За руки можуть триматися тільки чоловік з дружиною.
  • Не можна грати в азартні ігри.
  • Флірт, розмова і невинне запитання до мусульманки може бути визначений як домагання, тому робити це не рекомендується.
  • Нецензурні жести і слова, агресія і бійки в ОАЕ караються штрафом або в'язницею.
  • Менше, що може послідувати за відвертий одяг для жінки - це попередження від співробітника поліції. Прозорі тканини і відкриті коліна жінкам не рекомендуються. Засмага топлес заборонено.
  • Публічне розпивання алкоголю в Еміратах заборонено.
  • Психотропні та наркотичні речовини для правовірного мусульманина - заборонені. Згідно з Кораном їх вживання - страшний гріх. За це карають великим штрафом або ув'язненням. Якщо поліція зловить кого-то за поширенням наркотиків, то на нього чекає довічне ув'язнення, або смертна кара.

Про населення Еміратів

В ОАЕ щорічно переселяється велика кількість людей. В Еміратах їх приваблює вічне літо, високий рівень життя і близькість до моря. Всього 10% населення Арабських Еміратів складають корінні еміратци. Вони є громадянами ОАЕ, які передають право на отримання підданство Еміратів своїм дітям. Громадянину України, яка бажає іммігрувати в ОАЕ, навряд чи дадуть громадянство, це роблять в рідкісних випадках. Жінка може отримати громадянство Еміратів, якщо стане дружиною громадянина ОАЕ, народить в шлюбі дитини і буде жити в Еміратах протягом 15 років. Відзначимо, що подвійне громадянство в ОАЕ отримати неможливо, тому ті іноземці, яким випала можливість отримати еміратське підданство, від свого громадянства повинні відмовитися.

Держава ОАЕ підтримує своїх громадян. Вони можуть:

  • Отримати безкоштовну медичну допомогу в державних лікарнях.
  • Отримати безкоштовну вищу освіту в держустановах ОАЕ, або в будь-яких вузах світу. Правда, після навчання еміратец повинен повернутися назад в ОАЕ.
  • Займаючи аналогічну з іммігрантом в ОАЕ посаду, еміратец, можливо, буде отримувати більшу зарплату.

Необхідно відзначити, що еміратци дуже добре ставляться до іноземців, вони дуже привітні і гостинні.

Погода і клімат в ОАЕ

Для любителів літа Арабські Емірати - ідеальне місце, адже літня погода тут цілий рік Для любителів літа Арабські Емірати - ідеальне місце, адже літня погода тут цілий рік. Клімат в ОАЕ сухий субтропічний, дощі нетривалі, можуть йти кілька днів в січні, лютому або березні. Влітку, особливо в липні і серпні, в Еміратах жарко, середня температура повітря - +41 градус. Критичною літньою температурою є +48. Зимова середня температура в ОАЕ - +24 градуси. Найнижча температура повітря взимку - +10 градусів.

Справитися з яскравим теплим сонцем в Арабських Еміратах допомагають кондиціонери. Вони встановлені майже повсюдно - в готелях і квартирах, в метро і на автобусних зупинках, в електропоїздах та автобусах, в розважальних центрах і магазинах.

Авіарейсі Київ - ОАЕ для жителей Киева, Які бажають переїхаті в Еміраті на ПМЖ

З Києва до ОАЕ можна долетіті безпосередно. Стоимость квитка - від ста п'ятдесяти євро. Виліт з київських аеропортів: Жуляни (IEV) і Бориспіль (KBP). Приліт до аеропортів Дубая: DXB і DWC.

Рейси щоденні. Час у польоті - 5 годин 20 хвилин (3517 кілометрів).

Ви бажаєте проживати в державі, де майже відсутній злочинність, високий рівень життя, маса розваг, знаходяться найкращі школи та університети, а також безліч бутіків і ювелірних магазинів, вам подобається відчувати свіжість моря і жити у вічному літі, тоді іммігрують в Арабські Емірати.

Ви вже живете в ОАЕ? Тоді нижче в коментарях розкажіть про свій досвід, порадьте тим, хто думає переїхати в ОАЕ, на що потрібно звернути увагу. Розкажіть, чому ви вирішили переїхати саме в Емірати?

Розкажіть, чому ви вирішили переїхати саме в Емірати


Мітки: # Для іммігрантів #з Києва # ПМЖ в ОАЕ # Університети

Підпішіться на наш телеграм канал і розкажіть про нього знайомим в бізнесі.

Читайте інші цікаві статті порталу InternationalWealth.info:

Як переїхати на ПМЖ в ОАЕ з Києва?
Розкажіть, чому ви вирішили переїхати саме в Емірати?

Новости