Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза до Лівії


Туристам з Російської Федерації для відвідування Лівії потрібна віза

Вимоги до візи

Віза до Лівії

Запланувавши поїздку до Лівії, врахуйте, що Вам буде необхідна віза в Лівію.

Отримати візу до Лівії туристи можуть двома способами:

  1. Подати документи на візу до Лівії можна в консульстві Лівії.
  2. Подати документи на візу до Лівії туристи можуть, звернувшись до туроператорам Лівії, які працюють офіційно. Відзначимо, що в даному випадку туристу не доведеться особисто звертатися в посольство Лівії. Для оформлення візи до Лівії через туроператора мандрівникові досить надати ТО анкету на візу до Лівії, заповнену відповідно до всіх встановлених правил, а також копію закордонного паспорта (відскановану сторінку з даними про туриста). Зверніть увагу, що термін дії закордонного паспорта для отримання візи до Лівії повинен становити не менше півроку з дати завершення туру в Лівію. Всі перераховані вище документи туристу необхідно вислати в офіс туроператора по email.

Якщо туристу видається дозвіл на отримання візи до Лівії, візове підтвердження він отримує по email. В даному підтвердженні вказуються такі дані:

  • ПІБ туриста
  • Номер закордонного паспорта туриста
  • Номер візи до Лівії
  • Дата в'їзду туриста на територію Лівії

Отримавши ці дані, турист може відправлятися в Лівію. На кордоні мандрівника чекатиме фахівець, який і видасть мандрівникові візу до Лівії (її оригінал).

Адреса посольства Лівії: Москва, Мосфільмовская вулиця, будинок 38. Телефон посольства Лівії в Москві: 8-499-143-03-54; 8-499-143-77-22; 8-499-143-77-00. Електронна пошта: [email protected] .

Список документів на візу до Лівії:

  • дійсний закордонний паспорт
  • 2 заповнені анкети на візу до Лівії
  • 2 фотографії на візу до Лівії. Вимоги до фото на візу до Лівії: паспортний формат.
  • Дозвіл, отриманий з Лівії, на видачу туристу візи до Лівії

Увагу туристів! Щоб отримати дозвіл на відвідування Лівії, Ваш паспорт необхідно перевести на арабську мову. Уточнимо, що переклад виконується безпосередньо в паспорті туриста, зокрема, перекладач вносить відмітки на вільну сторінку документа. Якщо Ви не виконаєте цю умову, в'їзд на територію Лівії навіть при наявності візи буде для Вас закритий.

Туристи у віці до 16 років повинні бути вписані в візу до Лівії матері.

Якщо в паспорті туриста є відмітки про відвідування Ізраїлю, візу до Лівії їм, на жаль, не видають.

Вартість візи до Лівії

Вартість туристичної візи до Лівії $ 17, вартість робочої візи до Лівії $ 70. Уточнимо, що, якщо неповнолітній турист вписаний в паспорт дорослого туриста, він звільняється від сплати консульського збору.

Термін дії візи до Лівії

Термін дії транзитної візи до Лівії становить 1 тиждень. Термін дії робочої візи до Лівії становить 45 дней.Отметім, що при бажанні затриматися в Лівії довше візу необхідно продовжити. Туристична віза в Лівію дійсна протягом 30 днів з моменту отримання, а також протягом 30 днів з дати прибуття туриста в країну.

Терміни оформлення візи до Лівії

При бажанні, доплативши додаткові $ 12, турист може отримати візу до Лівії за 1 робочий день, однак для цього необхідно отримати дозвіл з Лівії. В інших випадках процедура отримання візи до Лівії займає трохи більше часу - 5 робочих днів.



Віза *
* Фотографія візи наведена для прикладу, візи видана в посольстві може відрізнятись від прикладу

Новости