Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Німеччина - підбір туру, готелі, курорти, екскурсії

  1. Німеччина - про країну Німеччина - одна з найбільш економічно розвинених країн Європи з розвиненим...

Німеччина - про країну

Німеччина - одна з найбільш економічно розвинених країн Європи з розвиненим внутрішнім туристичним ринком і багатим екскурсійно-пізнавальним потенціалом. Перебуваючи в центрі Західної Європи, Німеччина входить в численні екскурсійні маршрути по Європі. Наші співвітчизники із задоволенням відвідують цю країну в зв'язці з Польщею, Францією, Австрією, Чехією ... Найбільш популярними в туристичному плані містами є Дрезден з його розкішною бароковою архітектурою, космополітичний Берлін, баварський Мюнхен ...

Німеччина є країною Шенгенської угоди. Віза до Німеччини потрібна. Щоб її отримати, необхідно звернутися в Посольство Німеччини в Мінську .

Бранденбурзькі ворота в Берліні Набережна в Дрездені

Туристичний потенціал Німеччини не обмежується лише архітектурними та культурними пам'ятками міст. Не менш цікавими для любителів подорожей є гірські ландшафти (Альпи, Шварцвальд), морське узбережжя (Північне і Балтійське моря), острова на півночі країни.

За даними 2014 року, опублікованими організацією die Deutsche Zentrale für Tourismus, найпопулярнішими пам'ятками Німеччини є:

  1. Замок Нойшванштайн
  2. Європа парк
  3. Кельнський собор
  4. Стара частина міста Ротенбург
  5. Берлінська стіна
  6. Стара частина міста Гейдельберг і фортеця
  7. Бранденбурзькі ворота
  8. Скала Лореляй
  9. Боденське озеро
  10. Октоберфест

Кельнський собор Замок Нойшванштайн

Автобусні тури в Німеччину Ви можете переглянути тут.

Берлін - столиця Федеративної Республіки Німеччина. Його населення составлят близько 3,5 млн. Чоловік. Під час Холодної війни місто було поділено на дві частини. Стіна, яка є символом протистояння комуністичного Сходу і демократичного Заходу, носила назву Берлінська. У 1990 році, коли Німеччина знову стала єдиною, Берлін був проголошений столицею. В даний час в Берліні здійснюють свої ДЕРЖАВНОГО функції Уряд, Президент, Бундестаг, Бундесрат, а також федеральні міністерства і посольства.

У культурному плані Берлін грає важливу роль. Місто вважається місцем зосередження різноманітних культурних течій, видів мистецтва. Він притягує активну, інціатівную молодь і надає безліч можливостей для самореалізації.

До найвідоміших визначних пам'яток можна віднести:

1. Бранденбурзькі коміри - своєрідний символ міста. Вони були побудовані в кінці 18 століття, а після падіння Берлінської стіни і об'єднання Німеччини вони стали втіленням цієї важливої ​​події в історії сучасної Німеччини.

2. Александер-Платц - центральна площа міста. Площа була названа в честь російського імператора Олександра I. Берлінці часто називають площу просто «Алекс». На площі знаходиться відома телевізійна вежа, одна з найвищих веж в Європі, яка красується на багатьох листівках і сувенірах з Берліна.

Александер-Платц

3. Острів музеїв (Museuminsel) - музейний комплекс в центрі Берліна. З 1999 року входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО як унікальний культурний і архітектурний ансамбль. До комплексу входять:

- Музей Боде - перейти на сторінку музею

  • художній музей
  • багата колекція скульптур
  • візантійське мистецтво

- Пергамський музей - перейти на сторінку музею

  • збори пізньої античної живопису і скульптури
  • ісламське мистецтво
  • Переднеазіатський музей

Відомі експонати: Пергамський вівтар, Ворота Іштар, Фриз з Мштати

- Стара національна галерея - перейти на сторінку

  • роботи в стилях класицизму і романтизму, бідермейера, французького імпресіонізму і раннього модернізму

- Старий музей - перейти на сторінку музею

  • художня колекція сім'ї прусських королів
  • колекція предметів мистецтва античності

- Новий музей - перейти на сторінку музею

  • Єгипетський музей
  • колекція папірусів
  • бюст Нефертіті
  • Музей доісторичного періоду і ранньої історії

Єгипетський музей   колекція папірусів   бюст Нефертіті   Музей доісторичного періоду і ранньої історії

музей Боде

Автобусні тури в Німеччину Ви можете переглянути тут.

Дрезден - столиця федеральної землі Саксонія, живописно розташувався на берегах річки Ельби. За його розкішну барочну архітектуру Дрезден називають "Флоренцією на Ельбі". Під час Другої другої війни місто було сильно зруйноване. До теперішнього часу він майже повністю відновлений. Відновлення центру зайняло майже сорок років - для цього, по можливості, використовувалися уцілілі фрагменти, відсутні кам'яні блоки і архітектурні елементи витісувалися заново - вони помітно виділяються світлим відтінком каменю.

Набережна Дрездена Цвінгер

Гордість Дрездена номер 1 - Цвінгер (Zwinger) - палацово-парковий комплекс, що складається з 4 будівель, в який в даний час зберігаються багатющі колекції художнього мистецтва.

Гордість Дрездена номер 2 - Фрауенкірхе (Frauenkirche) - одна з найбільш значних лютеранських церков міста. Побудована в XVIII столітті в стилі барокко.

Витяг з книги «Хочете, я навчу вас любити оперу.Про музику і не тільки »Віктора Коршикова"У лютому 1990 року, через кілька місяців після падіння берлінської стіни, кілька дрезденців відкрили кампанію в надії відновити собор. Насамперед вони звернулися з відкритим листом до королеви Англії і президенту США. Ідею цю підтримали аж ніяк не всі, так як відновлення Фрауенкірхе, по-перше, обійдеться у величезну суму, а по-друге, зітре пам'ять про війну. Жителі Дрездена звикли до руїн і свічок. Але незабаром проект отримав підтримку, і було зібрано 100 з необхідних на річоконструкциях 160 мільйонів доларів від спонсорів з 26 країн. Роботи були розпочаті в 1993 році. Насамперед почалися розкопки. Кожен виритий камінь був сфотографований і архівувати. При можливості, в реконструкції були використані збереглися камені, однак понад 90 відсотків матеріалів були новими. <... > ... з теологічної точки зору, душевні рани можна зцілити, але і рани міста теж коли-небудь заживуть. Адже рано чи пізно, все каміння, і нові і старі, візьмуть однаковий колір "(2006 г.)

Опера Земпера - один з найвідоміших оперних театрів Німеччини. За роки роботи в Опері Земпера відбулося безліч прем'єр, включаючи прем'єри творів Ріхарда Вагнера, такі як «Летючий голландець», «Риенци», «Тангейзер», а також прем'єри опер Ріхарда Штрауса, таких як «Саломея», «Кавалер троянди» і « Електра ». 9 з 15 опер композитора були вперше поставлені в Земпера.

Лейпциг

Про це найцікавішому місті ми писали в нашому блозі.

Віза до Німеччини

Віза до Німеччини оформляється в Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Мінську.

Сайт посольства: www.minsk.diplo.de/Vertretung/minsk/ru/01B/rund__um__visa__ru.html

Вартість візи: 60 євро, громадянам РФ - 35 євро.

Для дітей до 12 років - безкоштовно.

Необхідні документи:

1. Дві фотографії (кольорове глянсове фото, які не досягли 6 місяців, розмір 3,5 * 4,5 см.);

2. Паспорт / закордонний паспорт для громадян РФ, дійсний протягом 3-х місяців з дня запланованого виїзду з території держав-членів Шенгенської угоди. Повинен бути виданий протягом останніх 10 років. У паспорті повинно бути не менше 2-х вільних сторінок з написом «Візи».

3. Копія паспорта:

  • ксерокопії сторінок, що містять особисту інформацію;

  • для громадян РФ також копія дозволу на проживання та оригінал.

4. Міжнародна медична страховка, дійсна на території держав-членів Шенгенської угоди, на весь планований період перебування. Мінімальна сума страхового покриття - 30 тис. Євро.

5. Підтвердження зайнятості / економічної спроможності:

5.1. Для службовців: довідка на фірмовому бланку роботодавця, де вказується дата прийняття на роботу, кваліфікація, заробітна плата (дається розшифровка заробітної плати за останні 3 місяці) і виписка з банківського рахунку / карт-рахунку (що розташовується сума не менше 45 євро в добу на людину ).

5.2. Для індивідуальних підприємців: свідоцтво про державну реєстрацію та останні податкові платежі, а також довідка про те, що немає заборгованості за останні 3 місяці і виписка з банківського рахунку (мінімальний доступний залишок 1000-1100 євро).

6. Непрацюючі:

6.1. студенти:

  • довідка з деканату з підтвердженням місця навчання в даний час (в разі запиту візи в навчальний період необхідний дозвіл деканату на відсутність на заняттях);

  • копія студентського квитка;

  • копії залікової книжки, договори з університетом і гуртожитком для іноземних студентів;

  • підтвердження наявності достатньої кількості фінансових коштів (довідка з місця роботи / виписка з банківського рахунку (що розташовується сума не менше 45 євро в добу на людину).

6.2. учні:

  • довідка з місця навчання (в разі запиту візи в навчальний період необхідний дозвіл на відсутність на заняттях);

  • документи спонсора: написане в довільній формі спонсорський лист; копія паспорта спонсора; документи, що підтверджують родинні зв'язки; довідка з місця роботи і виписка з банківського рахунку спонсора (розташовується сума не менше 45 євро в добу на людину)).

6.3. пенсіонери:

  • копія пенсійного посвідчення;

  • довідка про отриману пенсію (розшифровка оплати за останні 3 місяці) і виписка з банківського рахунку (що розташовується сума не менше 45 євро в добу на людину).

6.4. Інші непрацюючі громадяни:

  • ксерокопії сторінок трудової книжки, що містять особисті дані і вказують місця роботи за останні 3 роки, або копія диплома (в разі, якщо заявник закінчив навчальний заклад не більше 6 місяців тому);

  • виписка з банківського рахунку (мінімальний доступний залишок 1000-1100 євро).

  • документи, що підтверджують право власності на нерухомість або інші джерела доходу (копії)

7. Для неповнолітніх:

  • свідоцтво про народження (копія та оригінал);

  • якщо неповнолітній подорожує з одним з батьків або у супроводі третьої особи, необхідно пред'явити згоду батьків / відсутнього батька з нотаріально завіреної підписом в оригіналі і з додатком копії

  • присутність одного з батьків при подачі документів на дитину обов'язково

Віза оформляється протягом 8-10 робочих днів, але посольство залишає за собою право продовжити терміни розгляду документів.

Важливо пам'ятати, що перерахований список включає мінімальний перелік документів, які необхідно надати при подачі на візу. Посольство залишає за собою право запросити додаткову документацію на свій розсуд.

Новости