Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Святогорську

Не встигли відпочити влітку? Тоді у парк-готелю "Дольче-Віта" для Вас є спеціальна пропозиція. Не встигли відпочити влітку
Протягом багатьох років Святогірському курорту по праву належить звання «Перлини» Донецької області. Чарівна природа Святогорська викликала захоплення у багатьох російських і українських письменників, художників і композиторів, які побували тут свого часу.
Близькість крейдяних гір, чисте повітря соснового бору і річки Сіверський Донець створюють сприятливі кліматичні умови для лікування і профілактики багатьох захворювань. Мальовничі куточки хвойного лісу, незайманого людиною, спокійний плин Сіверського Дінця і величні крейдяні скелі, на яких стоїть Лавра нікого не залишать байдужим.
Відпочинок в Святогорську на будь-який смак: сімейний відпочинок з прогулянкою по святогорскому лісі, іграми дітей на обладнаному дитячому майданчику, відпочинком у невеликого озера і гірського водоспаду, створеного на території бази відпочинку. Активний відпочинок для молоді з велосипедними прогулянками по лісі або іграми на волейбольні та баскетбольної майданчиках. Відпочинок для ділових людей, які можуть провести конференцію в залі, обладнаному за останнім словом техніки з наявністю wi-fi технології.
У парку-готелі "Дольче Віта" для Вашої зручності надано великий спектр послуг. Ресторан, басейн, SPA комплекс, оренда альтанок, оренда конференц-залу, прокат велосипедів зроблять ваш відпочинок комфортним і не забуваємо. Організація дня народження, корпоративів, весіль буде проведена на вищому рівні.
Запрошуємо вас відвідати наш чудовий парк-готель. Ми впевнені, що Ви не пошкодуєте.

Не встигли відпочити влітку?

Новости