Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розумне місто Шеньчжень

Китай завжди привертав величезна кількість туристів

Китай завжди привертав величезна кількість туристів. Країна цікава красою природних пейзажів, багатою історією, вражаючими економічними досягненнями. Відвідати країну допоможе туристична компанія «Сан Вей Тур», яка пропонує цікаві програми знайомства з Китаєм.
Вибрати і замовити тур і візу в Китай можна на інтернет ресурсі компанії Сан Вей Тур. Підвищений інтерес туристів викликає Шеньчжень - smart city. Концепція Smart City відома з 90 - х років минулого століття, коли людство утвердилося в думці, що майбутнє належить розвитку IT - сектора. За два десятиліття Smart City стали реальністю. На думку консалтингової компанії McKinsey, вже до 20 року нинішнього століття з'явиться близько 600 розумних міст, на частку яких припадатиме генерування 2/3 світового внутрішнього валового продукту. До таких міст належить Шеньчжень, який обов'язково варто відвідати.
З невеликого рибальського селища з 30 тисячами жителів Шеньчжень перетворився в унікальний розумне місто з 11 мільйонним населенням, де сконцентровані всі інноваційні світові технології. Шеньчжень визнається в світі як самий технологічний місто. Тут здійснюється складання 90 відсотків побутових приладів в світі.
Поняття smart city об'єднує інформаційні та комунікаційні технології з метою ефективного управління майном міста, для забезпечення максимального комфорту і безпеки його жителів.
Будинки в місті відрізняються індивідуальністю стилю, місто не нагадує кам'яні джунглі, так як при великій кількості хмарочосів всі будинки різні. Висота найвищої будівлі Шеньчженя, що займає 14 місце в світовому рейтингу, становить 442 метра. Місто потопає в зелені, цьому сприяє сприятливий клімат. Як все розумні міста світу Шеньчжень застосовує нові технології в будівництві будинків, використовує нові матеріали, в управлінні містом використовуються інформаційні технології. Шеньчжень став IT-столицею Китаю. Тут розташувалися офіси більшості провідних IT - компаній країни.
Туристична карта Шеньчженя не розчарує гостей. Місто славиться піщаними пляжами, надійно захищеними від акул, численними чайними будиночками, барами, танцювальними залами, дискотеками. Всіх, хто побував в Шеньчжені, не покидає відчуття, що це місто - мрія, яка живе більш цікавим життям, залишивши в минулому 21 століття.

Новости