Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пейзажі з фільму «Аватар»

Країни Сходу протягом багатьох років притягують до себе увагу надзвичайно красивою природою, багатою давньою культурою та національними традиціями

Країни Сходу протягом багатьох років притягують до себе увагу надзвичайно красивою природою, багатою давньою культурою та національними традиціями. Відома туристична компанія «Сан Вей Тур» організовує захоплюючі екскурсійні тури по країнах Сходу: Японії і Південної Кореї, В'єтнаму і Китаю.
Вибрати тур по одній з країн Сходу можна на інтернет - ресурсі туроператора «Сан Вей Тур». Цікавим і багатим враженнями є тур в Китай з відвідуванням Національного парку Чжанцзяцзе. Тут знімався "Аватар". Саме неповторна природа цих місць стала основою ландшафту і вражаючих пейзажів фантастичною планети Пандори. Гори у вигляді величезних кам'яних стовпів з загостреними піками, що підносяться над неозорими просторами тропічного лісу, потужні водоспади, казкові печери вражають уяву своєю красою. Де знімали "Аватар" мріють побачити мільйони глядачів, які подивилися кінострічку талановитого режисера Джеймса Кемерона.
Національний парк Чжанцзяцзе з - за приголомшуючого успіху фільму «Аватар» став користуватися величезною популярністю. На його просторах, в районі гори з вражаючою назвою Тяньмень (Небесні врата), на Висота 1430 м зведений 60 метровий скляний міст підвісного типу. Міст використовується для огляду околиць, і міститься в ідеальній чистоті. При проходженні по мосту створюється відчуття відсутності під ногами опори над глибокою прірвою. Ще один, нещодавно зведений, міст зі скла має довжину 300 м, і розташовується над каньйоном глибиною 180 метрів. Його назвали «Міст сміливої ​​людини», на ньому одночасно можуть перебувати до 8 сотень людей. У Національному парку можна побачити велику різноманітність видів рослин і тварин, які занесені до Червоної книги. Корінні жителі дотримуються, і дбайливо зберігають свої традиції та ритуали. Фото Парка Чжанцзяцзе подарує, які будуть оживляти в пам'яті картини природи, що відрізняються фантастичною красою. Гори Чжанцзяцзе можна оглядати, користуючись дуже довгою канатною дорогою, яка ще зможе допомогти позбутися страху висоти.
Національні парки Китаю відрізняються дивовижною красою незайманої природи, їх в країні створено понад трьохсот. І в кожному є своя родзинка. Гори Аватара або парк Чжанцзяцзе володіє найвищим туристичним рейтингом, щороку його відвідують 3 мільйони осіб, які мріють побачити своїми очима найнезвичайніші гори в світі.

Новости