Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«НТК Інтурист» знайшов заміну «ВІМ-Авіа»

Велика частина польотної програми туроператора на літній сезон - 2018 з новими партнерами вже сформована. Про це порталу TourDom.ru повідомив директор з продажів «НТК Інтурист» Сергій Толчин 8 грудня. Основні обсяги перевезення на турецькому напрямку з Москви і регіонів компанія буде здійснювати на крилах Atlas Global, також планується співпраця з Turkish Airlines, «Ямалом», Azur Air, Red Wings і ін. Поки, за інформацією Сергія Толчина, Atlas Global не отримав постійний допуск тільки з Санкт-Петербурга в Анталью. Там планується перевезення з іншими партнерами.

При цьому в туроператора пояснили, що від ідеї про створення власної перевезення в «НТК Інтурист» не відмовляються. Однак розповісти, з ким саме планується співпраця, поки не готові. Відомо тільки, що проект передбачає використання п'яти-шести повітряних суден. «У 2018 року ми плануємо виконувати близько 20% всіх рейсів на власних бортах, з наступного року мають намір нарощувати цей показник», - зазначає Сергій Толчин. Зі зміною концепції перевезення туроператор розраховує збільшити обсяги по Туреччині в 1,5 рази.

Як розпіарити сарай на TripAdvisor

Чи можна довіряти відгуками з популярного сайту для мандрівників?

TripAdvisor позиціонує себе як найбільшого джерела інформації для мандрівників усього світу. На сайті написано: «Відгуки реальних туристів про готелі, ресторани і визначні пам'ятки різних країн світу».

Спостерігачі впевнені, що «НТК Інтурист» як ніхто інший потребує власної перевезення, адже саме ця компанія понесла значні втрати через крах «ВІМ-Авіа». У зв'язку з цим цифра в 20% своїх обсягів виглядає, на думку експертів, не дуже переконливо для мінімізації ризиків. Втім, ймовірно, для того щоб знайти фінансові можливості для її збільшення, необхідно спочатку наростити турпотік.

На ринку очікують, що для організації власної перевезення туроператор, швидше за все, буде брати в лізинг літаки на базі «Джет Ейр Груп» з активів АФК «Система», що володіє 25% акцій туроператора. Наявний у авіакомпанії парк не розрахований на великі обсяги туристичної перевезення, тому постачальник турпослуг і планує співпрацювати з іншими гравцями авіаційного ринку.

Новости