Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

| Vitaly 2018 - тури з Москви


Відчуваєш неповторну чарівність і велич, прокинувшись там, де колись прокидалися Імператор Фердинанд, король Петер, композитор Франц Ліст і багато інших європейських монархів і вельможі.

Воістину королівське задоволення - почати свій день з чашечки ароматної кави на терасі з видом на парк, гідний будь-якого знатного двору, ковзнувши пальцями по мармуру столу, недбало вловивши при цьому своє відображення в кришталево чистому кришталі. Почуття пробуджуються, наповнюючи нас благородством історії, безмежними відчуттями затишку, комфорту і неповторним зачаруванням моменту - тут і зараз

Стилізовані меблі додає номерам і апартаментів готелю вишукану елегантність і відчуття неперевершеного комфорту. Вид з вікна на розкішний парк захоплює дух, в той час як вид, що відкривається на чарівний первозданний ліс, повністю розслаблює і заспокоює. Зберігаючи весь шарм історії, готель, безсумнівно, здатний задовольнити будь-які очікування своїх сучасних відвідувачів. Відмінно оснащені велнес-центри, чарівна тераса, розкішний ресторан з дивовижною кухнею і послужливим персоналом - тут ви знайдете всі зручності, притаманні готелю вищого класу.

номери

Пропонується розміщення в 64 стандартних номерах з видом на парк або на ліс, в 15 різних апартаментах. У готелі майже всі номери без балконів. Номери з балконами можливі тільки на другому поверсі. Вище номера мансардні. Пропонується також розміщення в суміжних номерах. Всі номери в готелі відрізняються не тільки інтер'єрами, але і площею кімнат.

У номері

У номерах стилізовані меблі, ванна (ванна / душ, туалет), фен, балкон / без балкона, телефон, кабельне телебачення, міні-бар, купальний халат, кондиціонер, сейф. Всі номери з французькими ліжками. Одномісні номери тільки з видом на парк. На ліс одномісне розміщення можливо тільки як Dbl single use.

В апартаменті

Дві кімнати: вітальня з м'якими меблями і диваном, спальня з французьким ліжком. Телевізор, міні-бар, в апартаментах з видом на парк на другому поверсі балкон, ванна (туалет, ванна, фен), кондиціонер, халат. Окремо гардеробна кімната. У готелі представлені також малі апартаменти, які відрізняються від звичайних апартаментів тільки площею номера. Всі сьюти з видом на ліс без балконів.

У Президентському апартаменті

Загальна площа номера 77 кв. м. Передпокій, вітальня зі столом для переговорів на 6 осіб, спальня з французьким ліжком, ванна з джакузі, 3 балкони, гостьовий санвузол. Цей апартамент можна з'єднати з двомісним номером, щоб отримати трикімнатний номер з трьома санвузлами.

харчування

Пансіон ресторан. Сніданок - шведський стіл, обід і вечеря - вибір з 5 - 7 меню + салати, закуски і десерти - шведський стіл. Окремо представлені страви з урахуванням гастроетерологіческой спрямованості курорту.

Сервіс, включений у ціну

Вхід в термальний басейн «Рогашка Рів'єра», вхід в басейн "Віс Віта Веллнесс", сауну і тренажерний зал "Віс Віта Велнес", гімнастика і аквааеробіка в "Віс Віта Веллнесс" або в «Рогашка Рів'єра», щоп'ятниці нічне купання в басейні "Віс Віта Веллнес" і щосуботи о басейнах «Рогашка Рів'єра» (з 20:00 - 23:00), щодня музичні вечори в «Гранд кафе», пляшка мінеральної води Донат Мг по приїзду, вхід в казино.

Сервіс за додаткову плату

Аператів-бар, процедури, солярії в центрі "Віс Віта Веллнесс", магазин.

Конгрес-хол

Зали для конференцій термального комплексу Рогашка розташовані в "Гранд готелі Рогашка". Можливості для проведення різних заходів завжди відкриті, для всіх залів передбачені гнучкі схеми розміщення столів і стільців.

У розпорядженні наших клієнтів такі зали:

  • Кришталевий зал місткістю до 350 чоловік при театральній розстановці стільців і до 180 чоловік при банкетної розстановці столів.
  • Музичний зал місткістю до 200 чоловік при театральній розстановці і до 150 чоловік при шкільної розстановці столів.
  • Бізнес-клуб місткістю до 60 осіб при театральній розстановці і до 30 осіб при шкільної розстановці.
  • Салон Врелец місткістю до 50 осіб при театральній розстановці і до 20 осіб при шкільної розстановці.
  • Кришталевий клуб в готелі Словенія місткістю до 60 осіб при театральній розстановці і до 30 осіб при шкільної розстановці.

Ми допоможемо Вам організувати:

  • - конгреси,
  • - освітні заходи,
  • - зустрічі ділових партнерів,
  • - церемонії підписання договорів,
  • - презентації нових виробів,
  • - семінари,
  • - передноворічну або заключну вечірку,
  • - концерти,
  • - покази мод.

Новости