Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що їсти під час куріння і чим запивати кальян

  1. Які ж закуски краще підійдуть до кальяну?
  2. Кальян і фрукти - прекрасне поєднання
  3. Кальян в поєднанні з фастфудом
  4. Кальян в поєднанні з шоколадом
  5. Сир і кальян
  6. Що пити під час куріння кальяну?
  7. соки
  8. вода
  9. Кава
  10. чай
  11. Підведемо підсумок

Більшість людей, які тільки починають захоплюватися кальянами, через часту не знають з якими напоями та їжею він добре поєднується. І навіть не замислюються над тим, чим запивати і заїдати кальян, яка їжа і напої краще і як урізноманітнити вже знайомий аромат димного кальяну.

Не здумайте шукати відповіді на запитання, а чи варто їсти перед вживанням кальяну
Не здумайте шукати відповіді на запитання, а чи варто їсти перед вживанням кальяну? Безумовно варто, інакше куріння кальяну на порожній шлунок приводить до нестерпної головного болю. Тому настійно рекомендуємо вам перекусити перед цією процедурою. Ви самі прекрасно розумієте, що в хорошій компанії ми всі любимо поговорити, поїсти, випити ну і звичайно ж насолодитися вишуканим смаком кальяну.

Які ж закуски краще підійдуть до кальяну?

Не всі з нас знають, що батьківщиною кальянів є Близький Схід, саме тому кальян дуже добре поєднується з закусками, привезеними з близького сходу.

Кафе, в яких дозволено куріння кальяну часто виконані загадкової і неповторної тематиці сходу, власне тому і в меню Ви знайдете безліч страв приємною, східної кухні, які прийдуть до смаку кожному Кафе, в яких дозволено куріння кальяну часто виконані загадкової і неповторної тематиці сходу, власне тому і в меню Ви знайдете безліч страв приємною, східної кухні, які прийдуть до смаку кожному. Щоб повністю зануритися в неповторну і таємничу атмосферу сходу рекомендується замовити фалафель або хумус, вони зроблять Вас ситими на довгі години.

Кальян і фрукти - прекрасне поєднання

Ідеальним вибором стане фруктова нарізка. Дуже зручно використовувати нарізку фруктів в якості легкої закуски. Перекусити фруктами можна не відриваючись від насолоди Ідеальним вибором стане фруктова нарізка кальяном, вам не доведеться повністю занурюватися в тарілку зі стравою. Найкраще з кальяном поєднуються екзотичні фрукти. Тим більше це корисно, як ми знаємо фрукти містять величезну кількість корисних вітамінів.

Кальян в поєднанні з фастфудом

Заїжджі любителі кальяну запевняють нас в тому, що найкращим поєднанням з кальяном є фастфуд, наприклад, чізбургер або піца. Безумовно, дане замовлення дозволить Вам заощадити час, а може і гроші, але чи дозволить він вам насолодитися процесом куріння?

Кальян в поєднанні з шоколадом

Якщо Ви любите забити шишу кальяну такими специфічними смаками, як кава або шоколад, то на Вашому столі обов'язково має бути присутня плитка гіркого або солоного шоколаду.

Сир і кальян

Обов'язково спробуйте сир з цвіллю в якості закуски до ароматного диму кальяну Обов'язково спробуйте сир з цвіллю в якості закуски до ароматного диму кальяну. Якщо Ви віддаєте перевагу курити кальян будинку наріжте сир дрібними квадратиками і нанизати їх на шпажки, така закуска припаде до смаку Вам і Вашим гостям. З сиром традиційно поєднуються оливки, якщо Ви шанувальник останніх обов'язково додайте їх на шпажку.

Що пити під час куріння кальяну?

алкоголь

Багато з нас прекрасно розуміють, що алкоголь може завдати подвійного шкоди організму при палінні кальяну. У наш час, на жаль, галасливі компанії рідко обходяться без алкоголю. Адже алкоголь добре піднімає настрій. При виборі алкоголю нічого вам порадити не можемо, адже хтось любить просто холодне пиво, хтось віддасть перевагу вину або глінтвейну, деякі під час вживання кальяну попивають Багато з нас прекрасно розуміють, що алкоголь може завдати подвійного шкоди організму при палінні кальяну віскі з колою, а хтось і зовсім крижану горілку. Багато що при виборі алкоголю залежить від погоди, пори року і компанії. До кальяну прекрасно підходить будь-який вид Вашого улюбленого напою. Але ще раз ходимо застерегти - алкоголь і кальян сильне поєднання, яке виробляє на організм подвійну інтоксикацію. Якщо відчуєте себе погано - негайно вийдіть на свіже повітря і, швидше за все, в накуреному приміщенні Вам краще не повертатися.

соки

Сік не бажаний при вживанні кальяну, так як його смак приглушує смакові рецептори. Якщо ж ви вирішили придбати сік, то вибирайте не сильно солодкі смаки, або ж можете використовувати сік у поєднанні з горілкою або самбукою.

вода

Кращим вибором з відомих напоїв є саме вода. Вона вбереже Вас від ранкового головного болю і допоможе видалити спрагу. Вода несмачна, саме тому ви повною мірою зможете насолодитися смаком кальяну.

Кава

Кальян знижує тиск, а кава навпаки його піднімає Кальян знижує тиск, а кава навпаки його піднімає. Їх поєднання зробить незвичайний і цікавий ефект. Даний мікс дозволить вам мислити швидше, що стане цікавим у великій компанії. Обов'язково спробуйте таке поєднання. Тільки використовуйте чорний натуральний, а не розчинні кави.

чай

Уявіть, що ви провели свій робочий день в повному напрузі. Кращим успокоителем для вас стане, кальян з розслаблюючим чаєм. Таке поєднання допоможе розслабитися будинку з близькою людиною за переглядом хорошого фільму і забезпечить Вам чудовий вечір.

Підведемо підсумок

За своїм смаковим рецепторам, кожна людина може сам вибрати собі, яку їжу вживати при палінні кальяну і чим буде її запивати За своїм смаковим рецепторам, кожна людина може сам вибрати собі, яку їжу вживати при палінні кальяну і чим буде її запивати. Якщо ви вирішили провести веселий вечір в барі, то варто до свого кальяну замовити ще картопля фрі і пиво. Якщо ж ви вирішили розслабитися і насолодитися тишею, то фрукти і чай в поєднанні з кальяном допоможуть вам цього добитися. Під час навчання або роботи можна покурити кальян з кавою, він дозволить вам зібратися з думками і залишатися бадьорим довгий час.

Оцініть запис


Які ж закуски краще підійдуть до кальяну?
Не здумайте шукати відповіді на запитання, а чи варто їсти перед вживанням кальяну?
Які ж закуски краще підійдуть до кальяну?
Безумовно, дане замовлення дозволить Вам заощадити час, а може і гроші, але чи дозволить він вам насолодитися процесом куріння?
Що пити під час куріння кальяну?

Новости