Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Coca-Cola і Aloe Blacc проти СНІДу: Journey Russia

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, Coca -Cola і Благодійний фонд (RED) запустили кампанію «Поділися музикою покоління, вільного від СНІДу». Головна мета акції - покінчити з передачею ВІЛ від матері до дитини

Щотижня листопада один з популярних музикантів представляє в рамках кампанії оригінальну пісню, яку можна завантажити на iTunes - і таким чином зробити благодійний внесок до Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом. На цьому тижні свою пісню представив американський репер Алое Блек (Aloe Blacc): сингл "Together" вже доступний для скачування по цим посиланням (Вартість 19 рублів).

Щодня в світі народжуються 650 немовлят, яким вірус імунодефіциту передається від їхніх матерів, але цей показник можливо знизити до нуля

Кореспондент Coca -Cola Journey зустрівся з Алое Блек і поговорив з ним про його участь в кампанії.

Кореспондент Coca -Cola Journey зустрівся з Алое Блек і поговорив з ним про його участь в кампанії

Фото: Sam Howzit / flickr.com

Чому ти вирішив взяти участь у проекті «Поділіться музикою покоління, вільного від СНІДу»?

Я завжди вважав, що зобов'язаний використовувати свою популярність на благо суспільству, надихаючи своїх шанувальників на добрі справи. І спільний проект Coca -Cola і (RED) став відмінним приводом нагадати людям про те, що пандемія СНІДу на Землі триває, а також про те, що ми все можемо щось зробити для того, щоб зупинити поширення ВІЛ.

Яка твоя роль у цій кампанії?

Спеціально для проекту я записав новий сингл "Together". На мій погляд, дуже важливо, щоб люди усвідомили, що поширення ВІЛ все ще залишається серйозною проблемою, але якщо ми всі об'єднаємо свої зусилля, якщо будемо разом, то зможемо стати тим поколінням, яке побачить перемогу над цією страшною хворобою.

Що особисто для тебе означає назва проекту?

Моя головна мета, коли я пишу свої пісні, - спробувати позитивно впливати на людей, змусити їх змінитися в кращу сторону. Ту ж мету я переслідував, коли прийняв пропозицію Coca -Cola і (RED). Я подумав, що це стане дуже логічним продовженням всього того, що я вже зробив за час своєї музичної кар'єри.

Знаю, що ти побував у клініці в Йоганнесбурзі, яку фінансує (RED). Які враження у тебе залишилися?

Відвідування клініки TLC в південноафриканському Йоганнесбурзі дійсно відкрило мені очі. Я побачив команду лікарів, медсестер і адвокатів, які щодня рятують життя людей. Їх робота просто надихнула мене - особливо з огляду на те, наскільки обмежені їхні ресурси і як нерозвинена інфраструктура. Так що підтримка проектів (RED) і Всесвітнього фонду з боротьби зі СНІДом - дуже важлива частина життя для мене. Тим більше що ми знаємо, яких успіхів домоглася медицина в справі боротьби з цим вірусом. Покінчити з пандемією ВІЛ ще на нашому віку - цілком реально!

Що б ти хотів передати своїм шанувальникам в Росії і в усьому світі?

Сподіваюся, вони теж підключаться до цієї кампанії. Кожен може внести свій вклад, причому не тільки скачавши мій трек, але також відправивши пожертвування зі сторінки Omaze .com / CocaColaRED

Благодійний фонд (RED) заснований фронтменом U2 Боно і адвокатом Боббі Шрайвером для боротьби з поширенням ВІЛ. Завдяки (RED) на боротьбу із захворюванням вдалося зібрати понад $ 275 млн. Як правило, ці гроші жертвують великі приватні компанії, включаючи Coca-Cola. На ці кошти фінансується закупівля засобів антиретровірусної терапії для людей з позитивним ВІЛ-статусом.


Яка твоя роль у цій кампанії?
Що особисто для тебе означає назва проекту?
Які враження у тебе залишилися?
Що б ти хотів передати своїм шанувальникам в Росії і в усьому світі?

Новости