Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля в стилі вінтаж

Сьогодні кожна пара хоче, щоб їх оригінальна весілля була найкрасивішою, цікавою і незабутньою. Їм доступний будь-який каприз і єдине обмеження - фінансові можливості. Останні тенденції весільної моди все частіше звертаються до давніх часів. Адже наше минуле має багату історію і є невичерпним джерелом гарного стилю і смаку, коли було інше життя й інші люди, наповнені світлою надією, чистотою і творчістю. Можливо, саме з цієї причини сьогодні так популярний стиль вінтаж. І він торкнувся не тільки інтер'єрів і повсякденного одягу з аксесуарами. Багато сучасних пари хочуть, щоб у них була весільна церемонія в стилі вінтаж.

Декор весілля в вінтажному стилі
Хтось хоче піти під вінець в простий і інтимній обстановці. А хтось вважає за краще розкіш і розмах у всьому. Вінтаж дозволяє і те, і інше. Але все ж весілля в такому стилі являє собою невелике захід, де в центрі уваги молодята, оточені атмосферою минулого, чарівного і незабутнього. Це надзвичайно елегантний свято з неперевершеним почуттям стилю.
Декор в вінтажному стилі починається з весільних запрошень. Їх створюють з состаренной паперу, застосовують теплий тон чорнила і ретро-шрифти. З одного боку такої листівки можна написати текст запрошення від руки. З іншого - часто розміщують фотографію закоханих, яку состаривают за допомогою спеціальних засобів. Якщо ваша оригінальна весілля буде витримана в стилі вінтаж, то додатково ви можете прикрасити запрошення квітковим орнаментом, намистинками, брошками, бантами, мереживом. Головне, щоб вони були витримані в ніжній квіткової гамі, яка буде відповідати палітрі прикраси залу, весільним вбранням і флористики свята. І хоча вантажу може бути різним (суворим, ніжним, елегантним, теплим і романтичним), колірна гамма повинні бути позбавлена ​​будь-якої експресії. Тобто вибирайте такі спокійні, пастельні і легкі варіанти, як рожевий, світло-сірий, білий, кавовий і подібні відтінки. Якщо хочете, щоб ваша оригінальна весілля було більш виразною в кольорах, то віддайте перевагу відтінкам дорогоцінних каменів: рубіни, перли, смарагди, сапфіри.
Образ молодят і dress code для гостей
Колір сукні нареченої не обов'язково повинен бути білим. Ідеальне рішення - пастельні приглушені тони, кава з молоком, бризки шампанського і т.п.
Головною ознакою вінтажності на весіллі є гребінь з дорогоцінними каменями, вишукана вуалетці, яка доповнена брошкою, панчохи, туфлі того часу, мереживні рукавички. У декорі сукні має бути присутнім мереживо.
Весільна церемонія в стилі вінтаж передбачає і відповідний вибір зачіски нареченої. Це можуть бути м'які локони або стримана укладання. Головне, щоб стиль нареченої був повністю витриманий.
Завершальним штрихом образу нареченої - стане вінтажний весільний букет. Це милі, елегантні квіти, вміло і зі смаком складені в єдину композицію. Головне, щоб букет нагадував атмосферу минулого. Тому в ньому мають бути присутні елементи традиційного прикраси.
Наречений, одягнений в стилі вінтаж, - це жилет або підтяжки, краватка-метелик і капелюх. Не зайвими будуть і аксесуари. Наприклад, годинник на ланцюжку відмінно доповнять образ чоловіка.
Dress code гостей не обов'язково повинен бути стилізованим. Але для подружок нареченої варто підібрати сукні однаковою забарвлення з такими вінтажними деталями, як вуалеткой, капелюшки, панчохи і т.д. Друзі нареченого, без яких теж не обходиться весільна церемонія, повинні бути одягнені в однакові костюми або хоча б мати ідентичні елементи в своїх образах - підтяжки, бутоньєрки, капелюхи або щось подібне.
Місце проведення весілля в стилі вінтаж
Якщо в якості місця проведення своєї винтажной весілля ви оберете захід на свіжому повітрі, то однозначно не прогадаєте. Це завжди щось вишукане, особливе, комфортне. Майданчик для організації торжества можна розмістити на березі річки, пагорбі гори або в саду заміського будинку.
Але якщо ви переживаєте, що непередбачувана погода підведе вас в самий відповідальний момент, то відмінним місцем проведення стане маєток, старовинний театр або класичний ресторан. Незалежно від того, на якому варіанті, в кінці кінців, молодята зупинять свій вибір, головне, щоб в оформленні присутні вантажні атрибути. Декор залу може бути кардинально різними: захопливою, яскравою і пишним або ненав'язливим, зворушливим і скромним. Вибирайте те, що вам обом ближче.
Створити відповідну атмосферу на вінтажному святі допоможуть потерті книги, старі меблі, антикварні рамочки зі старовинними фотографіями, мереживні серветки, кришталевий посуд, атласні банти на предметах сервірування, високі вази, ніжні букети на столах ... Одним словом, будь-які речі «з минулого». У вінтажний стиль відмінно впишуться мініатюрні пташки в клітках, дзеркала, штучні квіти, свічники зі звичайними свічками, брошки, статуетки давніх часів. І навіть якщо ви оберете такий оригінальний варіант, як весілля в Домінікані, то всі ці речі допоможуть вас перенести в минуле.
Не забувайте і про музичному оформленні. Важливо щоб воно теж було старовинним. Гармонійно доповнить обстановку в стилі вінтаж патефон, програвач або бобінний магнітофон. Якщо ж ви вирішите замовити оркестр, то заздалегідь підберіть відповідний репертуар.
Що стосується меню, то тут підбирайте все по своєму смаку і фінансовим можливостям. Але весільний торт обов'язково повинен бути витриманий в стилі вінтаж. І широкі можливості кондитерів дозволять без проблем реалізувати цю задумку. Солодкий шедевр в м'яких кольорах, доповнений різноманітними візерунками, цукровими бантами і їстівним мереживом, стане головною прикрасою святкового столу.
Транспорт на вінтажній весіллі
Якщо у вас відбудеться весілля в Домінікані, то чому б не під'їхати до вінця на конях. Це дуже красиво і романтично. До того ж по-вінтажному! Але підійдуть і невеликі машини в стилі ретро. А ось від звичних шикарних лімузинів варто відмовитися. В іншому випадку ви порушите весь стилі торжества в стилі вінтаж і відміну повним несмаком.
Така дивовижна обстановка винтажной весілля перенесе все торжество в ті давні часи, до яких ви захотіли стати ближче хоча б в один, але такий важливий і відповідальний для кожної нової сім'ї день.

М.Франчук


Новости