Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Які найпопулярніші сорти винограду?

Фото: АНДРІЙ Вишницький

Рожевий Тайфи (мій улюблений), Рислінг, Олександрит, Шардоне, Столовий мускатний, Ізабелла, Кишмиш, Дамські пальчики, Каберне, Кагор, Кадарка, Карменер, Кечкемет, Кокур, Лідія, Піно, Ркацителі, Совіньон, Токай, Фетяска, всю сім'ю " забодала "і за алфавітом прогнала ...))) Тетяна Агалакова

Столові - Кодрянка, лора, Аркадія, кеша, хусайне білий, елегантна, елегантна сверхранний, перли сабо, Алешенькін, Тукай, кардинал, кишмиш променистий, Марадона, кеша променистий, арочний, кристал, експрес, БЧЗ, подарунок садівникам і ще багато багато.

З винних мені подобаються изабелла, альфа, Зігле, рислінг, совіньон, піно. Костенко Сергій

Коринка, дамські пальчики, кишмиш. Ізабелла, рислінг, каберне, совіньон, піно, шардоне, мерло, мускат, Фетяска. Дмитро Коробут

Кращий сорт - це стійкий і надійний? Для домашнього вжитку - найсмачніші, не так урожайні і красиві і дрібніше ягоди. Для ринку - зовсім інше. Ринкові сорти великі, красиві і дозрівають в потрібний час, зате не дуже стійкі.

Сорти для ринку - Восторг, Кодрянка, Кеша, Оригінал, Надія АЗОС, Марадона, Фламінго, Біруїнца.

Сорти для себе - Галбена Ноу, Елегант, Восторг, Вікторія, Кодрянка, Ляна, Оригінал. Тетяна Жарикова

Популярні в якій місцевості? З якої категорії? В якому середовищі?

Аналіз ринку фруктів і ягід дає чітку відповідь про попит і популярності сорти:

  1. Популярність не цікавить. Сорт іноді.

  2. Покупець кидається на екстравагантний вигляд винограду, великий розмір ягоди і відповідно ГРОНУ.

  3. Після цього починає посилено намагатися відірвати і спробувати, в буквальному сенсі, від тендітній ГРОНУ саму величезну ягоду.

Вважаю популярність сорту визначається продажами. З досвіду знаю, що особливий попит на гібридні сорти селекціонера Крайнова, серед яких: Нізіна, Віктор, Кишмиш Червоний, Ксенія, Ювілей Новочеркаська, звичайно ж Надія АЗОС, Дунав, в якійсь мірі Отаман. Всі сорти мають дуже велику ягоду і відповідних розмірів ГРОНУ.

Кишмиш не з цього ряду - потрапив завдяки відсутності кісточки.

На закінчення: якщо Вам подобається те, що Ви виростили і маєте від цього повне задоволення, можете вважати сорт популярним. Перший вихід на ринок доведе попитом. Сергій

Повернутися до списку

за матеріалами відповіді @ mail.ru і відповідей наших читачів.

Якщо Ви вважаєте, що знаєте відповідь краще, надішліть його нам, скориставшись анкетою нижче, і ми опублікуємо його на цій сторінці.

З якої категорії?
В якому середовищі?

Новости