Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весільний бум: "Міс Україна Всесвіт" та екс-ВІА Гра вийшли заміж

Відразу два весілля відгуляли недавно представниці українського шоу-бізнесу.

Вийшли заміж "Міс Україна Всесвіт-2013" Ольга Стороженко і колишня солістка першого складу "ВІА Гри" Тетяна Найник. Про це повідомляють "Вести".

Обранцем 23-річної Стороженко став бізнесмен Сергій Панадій, який старший за неї на 20 років (це другий шлюб Сергія, у нього є дочка). Сергій, до речі, - організатор конкурсу краси "Міс студентство - Королева Вінниці", в ньому Ольга перемогла в 2012-му. Весілля пройшло в Вінниці (це рідне місто подружжя), серед гостей були Ольга Сумська з Віталієм Борисюком, хореограф Амадор Лопес зі своїм балетом.

"Весілля пройшло в ресторані, а розпис був на день раніше, без гостей, - поділилася з журналістами Ольга. - Вінчатися будемо трохи пізніше. У подорож поїдемо восени - вже взяли квитки в Домінікану, а влітку злітаємо в Хорватію або Чорногорію". Стороженко поки не вагітна, але вони з чоловіком хочуть дитину в самий найближчий час.

Зате 37-річна екс-віагрянки Тетяна Найник ось-ось народить дочку від актора і сина Маргарити Терехової - Олександра (34 роки). Ім'я дитині пара поки не вибрала. Весілля Терехова і Найник, за словами їхніх друзів, пройшла дуже скромно: була одна тільки розпис, без святкування.

Виношуючи дитину, артистка мужньо бореться з важким захворюванням. Кілька років тому лікарі діагностували Найник важке тривожно-депресивний розлад, що викликає судоми, панічні атаки, страх, спазми судин і головний біль. Напад може початися від будь-якого переживання, але закінчується тільки за допомогою фахівців.

Як повідомляв "Обозреватель", дочка Ольги Сумської зібралася заміж за російського актора .

Як повідомляв Обозреватель,   дочка Ольги Сумської зібралася заміж за російського актора

Підписуйся на наш Telegram . Отримуй тільки найважливіше!

Новости