Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Свято на знімній квартирі

Погодьтеся, банкет в ресторані для багатьох з нас є не тільки накладне з фінансів, але і досить нудний захід. Посидіти, поговорити про життя, якщо пощастить з музикою - потанцювати ... на цьому весь перелік розваг закінчується. Домашні свята як дешевша і затишна альтернатива пов'язані з чималими витратами часу: приготувати, прибрати, помити посуд - далеко не кожна людина може виділити в своєму графіку час для таких приготувань. Саме тому оренда квартир подобово в містах нашої країни стала таким популярним способом відзначити подію: адже знімне житло має масу переваг, яких позбавлені ресторани і домашні свята. Погодьтеся, банкет в ресторані для багатьох з нас є не тільки накладне з фінансів, але і досить нудний захід

Домашній затишок і мінімум турбот

Якщо думка про організацію свята у себе вдома валить вас в зневіру (що цілком зрозуміло - надто вже багато всяких турбот з цим пов'язане), ви можете скористатися чужою квартирою: все, що вам необхідно зробити - зібрати велике сміття після торжества і здати житло власнику в його первісному вигляді. Якщо ви любите готувати, то їжу можна принести з дому, а для дуже зайнятих підійде доставка додому: всього один дзвінок - і через годину вся компанія буде ласувати смачними стравами. На відміну від ресторану з його нудною атмосферою, квартири подобово в Артемівську, Києві чи Одесі дають більше простору для відпочинку - ви можете не тільки їсти, пити і спілкуватися, а й танцювати, дивитися улюблені фільми або грати в якісь ігри за типом мафії або монополії.

значна економія

Отже, ви вирішили зняти квартиру для проведення вечірки. Оренда квартир подобово в Києві обійдеться близько 600-700 гривень, застілля варто в районі 800-900 гривень на компанію з десяти чоловік. Якщо ж зібрати аналогічну кількість людей в кафе, то доведеться заплатити близько 350 гривень за кожного, і далеко не завжди в цю суму включені алкогольні напої. У свою чергу, при домашній вечірці ви можете нагодувати гостей простими і популярними, а головне, дешевими стравами - суші або піцою.

Ви вже прийняли рішення провести вечірку на знімній квартирі? Рекомендуємо почати пошуки житла вже зараз, адже деякі власники не хочуть здавати квартиру для таких заходів. Веселого вам відпочинку!

comments powered by HyperComments

Ви вже прийняли рішення провести вечірку на знімній квартирі?

Новости