Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На Чехова почали зводити нові муніципальні будинки: 80 майбутніх новоселів уже є

Новоселами в муніципальних квартирах стануть ще 80 вінницьких сімей.
Уже проведено три тури жеребкування з розподілу квартир в четвертому об'єкті вінницького муніципальних житла - групі житлових будинків по вулиці Чехова. Про це повідомляють в департаменті у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міськради.

У четвертій муніципальної забудови на Чехова цілому три окремих багатоквартирних будинки, в яких 207 квартир. Будинки будуть зводитися із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій, і в експлуатацію будуть вводитися поетапно.Первие 140 квартир планується здати в першому півріччі 2016 року. Далі - такі 67.

- Уже почалося будівництво житлових будинків №1 та №2 на 140 квартир на вулиці Чехова.Оні розташовані в мікрорайоні з розвиненою транспортною інфраструктурою, - розповіла директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Галина Якубович. - Поруч із забудовою працює супермаркет.Стоімость одного квадратного метра житла у всіх об'єктах програми залишалася низькою на первинному ринку нерухомості міста, в середньому на третину.

За словами Галини Якубович, в даний час триває укладення договорів щодо участі у фонді фінансування будівництва.

Довідка "МІСТА".

Програма "Муніципальна житло м. Вінниці" діє вже шість років. За цей час побудовано три муніципальних будинку, новоселами стали 344 вінницькі семьі.В цьому році в програмі розширили: придбати квартиру в муніципальних будинках також можуть вінницькі військовослужбовці, які воюють або воювали в зоні АТО, члени їх сімей, які потребують поліпшення житлових умов, а також переселенці, які хочуть поселитися в Вінниці.

джерело: misto.vn.ua

Можливо, Вам також буде цікаво

Новости