Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Якими будуть майбутні весна і літо: прогноз синоптиків

Згідно з попередніми прогнозами синоптиків, погода навесні і влітку цього року буде відповідати кліматичним нормам і навіть трохи перевищить їх Згідно з попередніми прогнозами синоптиків, погода навесні і влітку цього року буде відповідати кліматичним нормам і навіть трохи перевищить їх   Про це повідомляє   Depo

Про це повідомляє Depo.Кіев .

Так, нинішня зима затягнеться на чотири місяці - весь березень часом очікуються дощі з мокрим снігом і заморозки.

Перша декада квітня теж не порадує теплом - буде холодніше, ніж звичайно. Літня погода з торішніх майже п'яти місяців встановиться в трьох з половиною: з середини травня до перших днів вересня. Посушливими будуть травень і червень, а липень і серпень - з рясними зливами, чергуючи сильними засухами, пише сьогодні .

На жаль, вересень-листопад виявляться традиційно осінніми, а тривалого тепла в жовтні, званого в народі "бабиним літом", може не бути зовсім.

У той же час метеорологи попереджають, що погода влітку очікується з різкими перепадами, нерівна - то незвична для літніх місяців прохолода, то спека. Режим опадів буде нестабільним, посуха стане змінюватися шквальним вітром і зливами.

Так, синоптики прогнозують, що з найперших днів жаркої пори року особливої ​​спеки чекати не доводиться. Досить часто червень-місяць стає мінливим і непостійним. На початку зазначеного періоду буде проявлятися тепло, стовпчик термометра в ці дні досягне межі 20-ти градусів вище нуля. Середина місяця стане більш прохолодною і дощовою.

За попередніми прогнозами найвідоміших синоптиків передрікає температура повітря в ці дні не вище 15-ти градусів тепла, причому, в нічний час доби вірогідні заморозки і зниження температурних режимів до 5-ти градусів трохи вище нуля. У ці ж дні проллється великий обсяг осадових явищ у вигляді прохолодних дощів.

У липні стовпчик термометра продовжує залишатися на максимальних режимах, в деякі дні ймовірно похолодання до 20-ти градусів тепла, але решту часу в природі панує спека в +30 градусів. Дощі в липні малоймовірні, а якщо і будуть, то переважно нетривалими і рідкісними, пише vidpoviday .

А ось останній серпневий місяць плавно готує людей до настання осені. Зрозуміло, серпень ще в повній мірі відноситься до літнього періоду, тому температура повітряного середовища в даний час буде спостерігатися в межах 20-25 градусів тепла. У серпні більше будуть дощів, при цьому вони будуть тривалими і вже прохолодними. Після 8-го числа в природі починається зміна природних явищ, особливо це буде помітно вночі. У темний період доби на вулиці спостерігається різке похолодання, а вдень ще залишається магнетизм палючого літа.

Відзначимо, що всі вищевказані дані прогнози попередніми даними. Точні результати на такий тривалий період часу дати не зможе жоден, навіть найбільш професійний синоптик. Ось з цієї причини всі результати приблизні, але вірогідні.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Кіев

Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook

Новости